MDPNAE443XTR10 Flash ROM

Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 21 ori

#1

Sâm Mar 21, 2020 10:11 am

Кто может помочь мне с MDPNAE443XTR10 Flash ROM.
Он остается на логотипе

изображение с Diskrw .....
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Теперь вы должны конвертировать изображение для. переписать windows.
Я прошу вашей помощи.
Спасибо
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 281
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 477 ori

Moderare

#2

Dum Mar 22, 2020 7:49 am

In link ai doar programele pentru salvare. La medion "X" inseamna ca ultima cifra poate fi orice (E4430 pina la E4439), asa ca incearca resuscitarea cu E4430, ar trebui sa fie compatibil.
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 21 ori

#3

Lun Mar 23, 2020 11:46 am

Din păcate, nu m-a ajutat, ci este atârnat și pe logo.
Fişiere ataşate
IMG_20200323_124013.jpg
07wnb
Mesaje: 132
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 96 ori

#4

Lun Mar 23, 2020 2:56 pm

Incearca sa deconectezi bateria.Am avut un astfel de fenomen.La calculator se mai conecteaza prin USB?Cred ca am un backup la My Flash Disk.
Incearca sa pui pe un card Totalcommander redenumit in GOCE.exe.Introduci cardul dupa ce porneste aparatul si s-ar putea sa intre in TTCMD
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 21 ori

#5

Mar Mar 24, 2020 10:54 am

Calculatorul meu nu îl vede. Totalcommander, redenumit GOCE.exe. De pe cardul SD, navigatorul nu răspunde și rămâne pe logo
07wnb
Mesaje: 132
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 96 ori

#6

Mar Mar 24, 2020 12:46 pm

Bateria ai deconectat-o cel putin 30 min?

Poti sa accesezi meniul CleanUp?Vezi aici cum se foloseste:https://www.gopal-navigator.de/wiki/CleanUp
Se face un reset la aparat si cand apare imaginea de logo se dau clicuri repetate in interiorul literei O din cuvantul GoPal.
Cu aparatul conectat la calculator intri in meniul CleanUp si alegi ""Format Flash"".In mod normal,acum trebuie sa se conecteze la calculator.
Daca se conecteaza la calculator descarci si dezarhivezi:
Copiezi in My Flash Disk tot ce este in folderul My Flash Disk din arhiva. Alaturi ai si backup la cardul SD original.
A doua varianta :descarci si copiezi folderul Install pe un card SD si faci o resetare,ar trebui sa inceapa inceapa instalarea softului.
Dupa cate imi aduc aminte,acestia sunt pasii,au trecut cam doi ani de la ultimul Medion pe care l-am avut cu problema asta .
Principalul este sa poti intra in meniul CleanUp.Se dau clicuri in interiorul si pe langa litera ""O"" din GoPal.
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 21 ori

#7

Mar Mar 24, 2020 1:21 pm

Asta este doar ideea, nu pot avea acces la meniul „Curățare” când încep să apăs O, nu există nicio reacție. Am oprit bateria noaptea
07wnb
Mesaje: 132
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 96 ori

#8

Mar Mar 24, 2020 1:32 pm

Incearca cu folderul Install pe sdcard si reset
Cred ca ar mai fi solutia cu PIN nr9 la masa,dar sa vad pe unde o mai gasesc.
Vezi si aici.Deci se pare ca trebuie copiat in radacina cardului continutul folderului INSTALL
Mai citeste si aici:https://www.gopal-navigator.de/forumdis ... 423x-E424x
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 614
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 386 ori
Been thanked: 277 ori

#9

Mar Mar 24, 2020 4:14 pm

Am probat toate solutiile la un asemanea model si nu am rezolvat nimic .


Мы перепробовали все решения аналогичной модели и ничего не решили
07wnb
Mesaje: 132
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 96 ori

#10

Mar Mar 24, 2020 6:19 pm

Eu am un aparat identic E4430TR10 M20,modificat sa ruleze Primo din memoria interna,dar nu stiu cum sa scot imaginea ROM din el.Stiu ca parca se foloseste NDump sau DiskRW .Acum fac un backup cu NDumpCE5si salvez tot ce se poate.O sa le urc cum am timp.
Eu am un firmware,dar de P4440
Dupa ce fac NDump,o sa le urc aici si poate maestrul @ablbd te poate ajuta
--------------------------------------------------------------------
Am facut backup cu NDump si am pus tot in arhiva. SMFlash,DSK1-full,SMFlash Hidden,nu am putut sa fac la SMFlash pe partitii deoarece imi dadea o eroare,o sa pun poza.Oricum nu avea decat o partitie.Sper sa foloseasca la ceva si il rog pe @ablbd sa imi spuna daca mai trebuie sa fac ceva.Din ce am citit din Readme.txt,cred ca am facut totul .Aparatele Medion stiu ca sunt asemanatoare ca hardware cu Mio,metoda PIN nr9 se aplica la ambele,dar trebuie sa fii iute de mana cu butoanele,pin la masa etc
Aici link:
Fişiere ataşate
IMG_20200324_203512.jpg
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 614
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 386 ori
Been thanked: 277 ori

#11

Mie Mar 25, 2020 9:42 am

Acum am la vanzare un E4430 dar cu TR01....este ok .
Acum ceva ani(2016) am avut cu TR10...cu aceleasi probleme .....ramanea pe sigla .
La Mio am reusit cu metoda ..scurt pin ......dar la medion ...nimic .
Am primit ajutor de la moderatori ...dar tot nimic .
Atasez .... soft salvat acum 4 ani .....
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
07wnb
Mesaje: 132
Membru din: Joi Dec 22, 2016 2:23 pm
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 96 ori

#12

Mie Mar 25, 2020 10:25 am

Oricum cu metoda PIN la masă parcă se ajunge doar la meniul service și nu știu cum ai putea mișca cursorul, doar cu touch-ul. La Medion 465 te poți folosi de butoanele de pe lateral. Am resuscitat vreo trei sau patru. Dacă are cineva nevoie de fișiere să îmi spună, le caut și le urc. Acelea sunt două variante cu contacte și fără în partea de jos.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 614
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 386 ori
Been thanked: 277 ori

#13

Mie Mar 25, 2020 3:28 pm

Cursorul se misca din butonul de pornire ...cu un sigura apasare ....iar ptr.selectare tineti peste 3 secunde
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 281
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 477 ori

Moderare

#14

Mie Mar 25, 2020 4:19 pm

A.Modelul salvat de @07wnb rreactioneaza la urmatoarele denumiri din radacina cardului:
Tocopy.exe:
menuinst.exe
Update.exe
Goce.exe -> cred ca orice exe denumit asa va lansa explorer
autorunce.exe

B.Trebuie sa existe o metoda de a activa CleanUp deoarece optiunile meniului exista:
1. Remove &Installation Only
2. Remove &MAP Only
3. Remove &Preload Only
4. Remove &All
5. Factoryreset
6. &Format Flash
7. GPS Factory Reset
8. DC AutoSuspend
Exit

C.Daca sistemul porneste macar si partial, va recunoaste in radacina cardului perechea de fisiere pt resoftare (rom): WINCEIMG.BIN + WINCEIMG.CKS
Afara de asta se poate dar este total nerecomandabil sa refacem bootloaderul cu UBOOT.BIN + UBOOT.CKS; oricum aceste fisiere s-ar putea genera doar printr-un low level dump al partii din Nand care nu (prea) este accesibil sistemului incarcat.
Mai recunoaste un fisier MDUPD.bin care habar n-am ce rol/rost are.

Romul (WINCEIMG.BIN + WINCEIMG.CKS) obtinut din salvarea lui @07wnb mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 17
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
Has thanked: 17 ori
Been thanked: 21 ori

#15

Joi Mar 26, 2020 1:04 pm

Nu prieteni, nu ce reacție a ucis bootloader-ul.
De asemenea, stă cu mine de vreo 6 ani. Din păcate, până acum nu am reușit să-l refac.
Ultima oară modificat Vin Mar 27, 2020 5:01 pm de către Marat66, modificat de 3 ori în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “ROM Dump/ Firmware/ recuperare orice model”