Pagina 1 din 1

Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Lun Aug 14, 2017 1:08 pm
de calinmmc
Buna ziua, am achizitionat de curand un gps de bicicleta Magellan Cyclo 315 (in Europa acelasi aparat este Mio Cyclo 315) din SUA cu hartile Americii instalate. Stie cineva de unde as putea copia harta Romaniei pentru acest tip de aparat, deoarece cautand pe internet nu am gasit? Initial am crezut ca exista ca si pentru aparatele gps Garmin, diferite softuri care iti permit instalarea pe dispozitiv a unor harti tip OSM, dar mi se pare ca nu este acelasi lucru. Mersi!

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Lun Aug 14, 2017 1:52 pm
de rcv64
calinmmc scrie:Buna ziua, am achizitionat de curand un gps de bicicleta Magellan Cyclo 315 (in Europa acelasi aparat este Mio Cyclo 315) din SUA cu hartile Americii instalate. Stie cineva de unde as putea copia harta Romaniei pentru acest tip de aparat, deoarece cautand pe internet nu am gasit? Initial am crezut ca exista ca si pentru aparatele gps Garmin, diferite softuri care iti permit instalarea pe dispozitiv a unor harti tip OSM, dar mi se pare ca nu este acelasi lucru. Mersi!

Dupa cate vad ruleaza un fel de Mio ptr. biciclete. Pe softul original nu mai poti pune harti noi. Trebuie deblocat, instalat un iGO8 cu harti noi.
Ar trebui sa incarci undeva (pe un site de upload fisiere) continutul memoriei interne, ptr. a putea fi deblocat.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Lun Aug 14, 2017 10:08 pm
de calinmmc
Si cum sa procedez, fac upload la continutul arhivat ca altfel nu pot sa-l uploadez decat fisier cu fiser, si postez linkul aici?

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 4:00 am
de lemax55
Arhivezi si pui link-ul aici,fara harti.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 11:03 am
de calinmmc
Acesta este linkul catre fisierele dispozitivului http://www.filehosting.org/file/details ... 4DA206.zip Te rog sa-mi spui daca reusesti vreo modificare la softul gps-ului. Mersi.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 1:51 pm
de lemax55
In folderul application>>Navman>>se afla SmartST_CE.In acel folder se gaseste SmartST_CE.exe?
Ai arhivat tot ce se afla in memoria interna?Posibil ca softul sa fie in DODGE>Program>dodge.exe
Asteptam si parerea colegului @rcv64.

LE
Am urcat arhiva intr-un loc mai accesibil
aici

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 2:30 pm
de calinmmc
Tot ce am uploadat este back-up al dispozitivului. Initial am crezut ca este acelasi lucru cu copierea continutului dispozitivului (dodge.exe esista in folderul Device>Dodge>Program). Aparatul nu-l am momentan decat peste vre-o doua zile. Atunci voi putea verifica efectiv continutul si-l voi uploada daca este ok?

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 2:36 pm
de rcv64
calinmmc scrie:Tot ce am uploadat este back-up al dispozitivului. Initial am crezut ca este acelasi lucru cu copierea continutului dispozitivului (dodge.exe esista in folderul Device>Dodge>Program). Aparatul nu-l am momentan decat peste vre-o doua zile. Atunci voi putea verifica efectiv continutul si-l voi uploada daca este ok?

Cand o sa primesti aparatul o sa incercam cu programel mai mic gen CECmd calea catre soft. Daca o recunoaste incercam sa pornim un iGO8.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 7:36 pm
de calinmmc
Ok

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mar Aug 15, 2017 8:41 pm
de calinmmc
Dar instalarea softului Igo 8 nu va duce cumva la inlocuirea softului aparatului cu toate functiile de ciclocomputer (viteza,distante, timp etc.) si va transforma gps-ul intr-unul simplu tip auto?

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mie Aug 16, 2017 5:29 am
de rcv64
calinmmc scrie:Dar instalarea softului Igo 8 nu va duce cumva la inlocuirea softului aparatului cu toate functiile de ciclocomputer (viteza,distante, timp etc.) si va transforma gps-ul intr-unul simplu tip auto?

iGO8 ca are o asemenea optiune sa afiseze o imagine cu viteza , distanta, timp.....
Inainte de orice modificare in aparat sa faci o copie a continutului in pc.

Untitled.jpg

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Mie Aug 16, 2017 8:57 pm
de calinmmc
Dar softul acesta afiseaza drumurile offroad? Ma intereseaza sa folosesc aparatul pentru drumetii cu bicicleta mai mult decat orientare pe sosea.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Joi Aug 17, 2017 6:19 am
de rcv64
calinmmc scrie:Dar softul acesta afiseaza drumurile offroad? Ma intereseaza sa folosesc aparatul pentru drumetii cu bicicleta mai mult decat orientare pe sosea.

iGO8 foloseste harti HERE si nu stiu daca contine rute offroad. Stiu ca aparatele Garmin suporta harti ptr. drumetii.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Dum Aug 27, 2017 2:53 pm
de calinmmc
Am verificat aparatul dar nu exista fisierul SmartST_CE.exe.

Re: Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

Scris: Dum Aug 27, 2017 3:00 pm
de calinmmc
Singurul fisier de tip .exe care l-am gasit este dodge.exe