Magellan Cyclo 315 (Mio Cyclo 315 in Europa) harta Romaniei

calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#1

Lun Aug 14, 2017 1:08 pm

Buna ziua, am achizitionat de curand un gps de bicicleta Magellan Cyclo 315 (in Europa acelasi aparat este Mio Cyclo 315) din SUA cu hartile Americii instalate. Stie cineva de unde as putea copia harta Romaniei pentru acest tip de aparat, deoarece cautand pe internet nu am gasit? Initial am crezut ca exista ca si pentru aparatele gps Garmin, diferite softuri care iti permit instalarea pe dispozitiv a unor harti tip OSM, dar mi se pare ca nu este acelasi lucru. Mersi!
Ultima oară modificat Sâm Sep 16, 2017 8:10 pm de către calinmmc, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2707 ori

Moderare

#2

Lun Aug 14, 2017 1:52 pm

calinmmc scrie:Buna ziua, am achizitionat de curand un gps de bicicleta Magellan Cyclo 315 (in Europa acelasi aparat este Mio Cyclo 315) din SUA cu hartile Americii instalate. Stie cineva de unde as putea copia harta Romaniei pentru acest tip de aparat, deoarece cautand pe internet nu am gasit? Initial am crezut ca exista ca si pentru aparatele gps Garmin, diferite softuri care iti permit instalarea pe dispozitiv a unor harti tip OSM, dar mi se pare ca nu este acelasi lucru. Mersi!

Dupa cate vad ruleaza un fel de Mio ptr. biciclete. Pe softul original nu mai poti pune harti noi. Trebuie deblocat, instalat un iGO8 cu harti noi.
Ar trebui sa incarci undeva (pe un site de upload fisiere) continutul memoriei interne, ptr. a putea fi deblocat.
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#3

Lun Aug 14, 2017 10:08 pm

Si cum sa procedez, fac upload la continutul arhivat ca altfel nu pot sa-l uploadez decat fisier cu fiser, si postez linkul aici?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#4

Mar Aug 15, 2017 4:00 am

Arhivezi si pui link-ul aici,fara harti.
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#5

Mar Aug 15, 2017 11:03 am

Acesta este linkul catre fisierele dispozitivului http://www.filehosting.org/file/details ... 4DA206.zip Te rog sa-mi spui daca reusesti vreo modificare la softul gps-ului. Mersi.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2656 ori

Moderare

#6

Mar Aug 15, 2017 1:51 pm

In folderul application>>Navman>>se afla SmartST_CE.In acel folder se gaseste SmartST_CE.exe?
Ai arhivat tot ce se afla in memoria interna?Posibil ca softul sa fie in DODGE>Program>dodge.exe
Asteptam si parerea colegului @rcv64.

LE
Am urcat arhiva intr-un loc mai accesibil
aici
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#7

Mar Aug 15, 2017 2:30 pm

Tot ce am uploadat este back-up al dispozitivului. Initial am crezut ca este acelasi lucru cu copierea continutului dispozitivului (dodge.exe esista in folderul Device>Dodge>Program). Aparatul nu-l am momentan decat peste vre-o doua zile. Atunci voi putea verifica efectiv continutul si-l voi uploada daca este ok?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2707 ori

Moderare

#8

Mar Aug 15, 2017 2:36 pm

calinmmc scrie:Tot ce am uploadat este back-up al dispozitivului. Initial am crezut ca este acelasi lucru cu copierea continutului dispozitivului (dodge.exe esista in folderul Device>Dodge>Program). Aparatul nu-l am momentan decat peste vre-o doua zile. Atunci voi putea verifica efectiv continutul si-l voi uploada daca este ok?

Cand o sa primesti aparatul o sa incercam cu programel mai mic gen CECmd calea catre soft. Daca o recunoaste incercam sa pornim un iGO8.
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#9

Mar Aug 15, 2017 7:36 pm

Ok
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#10

Mar Aug 15, 2017 8:41 pm

Dar instalarea softului Igo 8 nu va duce cumva la inlocuirea softului aparatului cu toate functiile de ciclocomputer (viteza,distante, timp etc.) si va transforma gps-ul intr-unul simplu tip auto?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2707 ori

Moderare

#11

Mie Aug 16, 2017 5:29 am

calinmmc scrie:Dar instalarea softului Igo 8 nu va duce cumva la inlocuirea softului aparatului cu toate functiile de ciclocomputer (viteza,distante, timp etc.) si va transforma gps-ul intr-unul simplu tip auto?

iGO8 ca are o asemenea optiune sa afiseze o imagine cu viteza , distanta, timp.....
Inainte de orice modificare in aparat sa faci o copie a continutului in pc.

Untitled.jpg
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#12

Mie Aug 16, 2017 8:57 pm

Dar softul acesta afiseaza drumurile offroad? Ma intereseaza sa folosesc aparatul pentru drumetii cu bicicleta mai mult decat orientare pe sosea.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2707 ori

Moderare

#13

Joi Aug 17, 2017 6:19 am

calinmmc scrie:Dar softul acesta afiseaza drumurile offroad? Ma intereseaza sa folosesc aparatul pentru drumetii cu bicicleta mai mult decat orientare pe sosea.

iGO8 foloseste harti HERE si nu stiu daca contine rute offroad. Stiu ca aparatele Garmin suporta harti ptr. drumetii.
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#14

Dum Aug 27, 2017 2:53 pm

Am verificat aparatul dar nu exista fisierul SmartST_CE.exe.
calinmmc
Mesaje: 10
Membru din: Lun Aug 14, 2017 12:45 pm

#15

Dum Aug 27, 2017 3:00 pm

Singurul fisier de tip .exe care l-am gasit este dodge.exe
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”