medion gopal E3215

raul_20082001
Mesaje: 2
Membru din: Vin Iun 30, 2017 8:16 pm

#1

Vin Iul 07, 2017 3:46 pm

salutare , incerc si eu de cateva zile sa instalez un igo pe medion gopal e3215 si nu prea imi iese....adica deloc ....vrea cineva va rog sa imi spuna mai detaliat cum se procedeaza si cam ce am nevoie ?va multumesc , o seara frumoasa sa aveti.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2674 ori

Moderare

#2

Vin Iul 07, 2017 4:34 pm

raul_20082001 scrie:salutare , incerc si eu de cateva zile sa instalez un igo pe medion gopal e3215 si nu prea imi iese....adica deloc ....vrea cineva va rog sa imi spuna mai detaliat cum se procedeaza si cam ce am nevoie ?va multumesc , o seara frumoasa sa aveti.

Continutul arhivei pune-le pe un card. Contine un unlock cu iGO8 cu Romania map.

http://fastupload.ro/e9a00ebb14c7086966215da60bc4ceab.html
raul_20082001
Mesaje: 2
Membru din: Vin Iun 30, 2017 8:16 pm

#3

Sâm Iul 08, 2017 1:08 pm

multumesc foarte mult , foarte simplu si bun , functioneaza foarte bine , incerc acum sa mai incarc niste harti . SA AI O SEARA FRUMOASA
ovidiu77
Mesaje: 57
Membru din: Vin Ian 27, 2017 8:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 6 ori

#4

Joi Aug 10, 2017 3:27 pm

buna ziua am un Medion e 3260 am pus un Primo pe le , porneste fara nici o problema vede sateliti in cautare cu verde dar programul Primo nu . Ce as putea face? Am sters save-ul , am pus portul de GPS pe auto. nu stiu ce sa ii mai fac
Multumesc anticipat
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 610
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 375 ori
Been thanked: 270 ori

#5

Joi Aug 10, 2017 3:39 pm

Instalati Igo8 ...are detectare automata sateliti .
Asa puteti afla port si baud .
Puteti pune in sys la primo .
ovidiu77
Mesaje: 57
Membru din: Vin Ian 27, 2017 8:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 6 ori

#6

Joi Aug 10, 2017 3:47 pm

alex1963 scrie:Instalati Igo8 ...are detectare automata sateliti .
Asa puteti afla port si baud .
Puteti pune in sys la primo .

vede sateliti in Primo la cautare in coltul din dreapta cu verde dar nu face pozitionarea in programul de navigatie
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 610
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 375 ori
Been thanked: 270 ori

#7

Joi Aug 10, 2017 4:02 pm

Urmariti sa aveti harta ro in map.
Aveti aici Primo si Igo8 cu harti Ro la zi .

Primo
http://www110.zippyshare.com/v/2tyLLGPk/file.html
Igo8
http://www74.zippyshare.com/v/0UNKJlok/file.html
ovidiu77
Mesaje: 57
Membru din: Vin Ian 27, 2017 8:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 6 ori

#8

Joi Aug 10, 2017 4:21 pm

alex1963 scrie:Urmariti sa aveti harta ro in map.
Aveti aici Primo si Igo8 cu harti Ro la zi .

Primo
http://www110.zippyshare.com/v/2tyLLGPk/file.html
Igo8
http://www74.zippyshare.com/v/0UNKJlok/file.html

asa imi apare
Fişiere ataşate
20170810_191556.jpg
20170810_191548.jpg
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 610
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 375 ori
Been thanked: 270 ori

#9

Joi Aug 10, 2017 4:41 pm

Pentru ok locatie ...trebuie sa dispara cercul din stanga sus ...
Acolo unde arata sateliti ....trebuie sa fie cum va trimit aceasta poza .....

https://postimg.org/gallery/2gjxgeb9c/
ovidiu77
Mesaje: 57
Membru din: Vin Ian 27, 2017 8:03 am
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 6 ori

#10

Joi Aug 10, 2017 8:41 pm

Acest lucru îl știu și eu.
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 120
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 91 ori

#11

Sâm Oct 21, 2017 6:50 pm

rcv64 scrie:
Vin Iul 07, 2017 4:34 pm
raul_20082001 scrie:salutare , incerc si eu de cateva zile sa instalez un igo pe medion gopal e3215 si nu prea imi iese....adica deloc ....vrea cineva va rog sa imi spuna mai detaliat cum se procedeaza si cam ce am nevoie ?va multumesc , o seara frumoasa sa aveti.
Continutul arhivei pune-le pe un card. Contine un unlock cu iGO8 cu Romania map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
poti face uploud din nou?
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2674 ori

Moderare

#12

Dum Oct 22, 2017 6:14 am

Link refacut, deblocare de pe card:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 120
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 91 ori

#13

Dum Oct 22, 2017 7:20 am

rcv64 scrie:
Dum Oct 22, 2017 6:14 am
Link refacut, deblocare de pe card:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

stii care ar fi problema eroare failed open benzina.spr ?
dispare dupa ce sterg poi
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2674 ori

Moderare

#14

Dum Oct 22, 2017 7:52 am

Inlocuieste map si poi cu asta:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 120
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 39 ori
Been thanked: 91 ori

#15

Dum Oct 22, 2017 8:05 am

rcv64 scrie:
Dum Oct 22, 2017 7:52 am
Inlocuieste map si poi cu asta:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumesc mult...am pus de la Tom tom si a mers
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”