arrival

cocsanul13
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Dec 24, 2016 1:30 pm

#1

Lun Iun 12, 2017 9:18 pm

are cineva soft pentru un gps arrival....multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4096
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3019 ori

Moderare

#2

Mar Iun 13, 2017 4:55 am

cocsanul13 scrie:are cineva soft pentru un gps arrival....multumesc

Inainte de a te apuca de treaba faci o copie a copie a folderului Maptrip din memoria interna a aparatului.
-conectezi gps-ul la pc, redenumesti folderul Maptrip in Maptrip_original
-langa el copii folderul Maptrip din arhiva
-resetezi aparatul va porni iGO8 cu Romania map
-daca nu se conecteaza la sateliti intri in SETARI iGO (buton dreapta jos), apesi sageata din dreapta jos, iar in stanga sus va apare butonul GPS, click pe el, debifezi optiunea bifata (nu mai stiu cum se cheama) si va deveni activa optiunea AUTODETECTARE sateliti, dupa conectare la receptor va scrie Receptor conectat cu succes. Iesi sub cerul liber si vei avea pozitia in care esti.
http://fastupload.ro/f59b776c08024bc31e72b534ccf7fb84.html

M-ar fi ajutat mai mult daca imi spuneai ce varianta de Arrival ai. Dar incearca asa.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 628
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 419 ori
Been thanked: 296 ori

#3

Mar Iun 13, 2017 5:32 am

Arival ....poate va este de ajutor.
Inlocuiti folderul "Maptrip"

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Lun Feb 04, 2019 3:39 pm de către alex1963, modificat de 2 ori în total.
Avatar utilizator
stelica.spulber
Mesaje: 6
Membru din: Lun Oct 09, 2017 7:54 pm
Has thanked: 2 ori

#4

Dum Oct 15, 2017 5:29 pm

Buna seara.
am un arival x13 win c e 6.0 vreau sa pun igo, dar nu pot instala nimic pe el,primesc eroarea ''primo.exe is not a valid win32 application.
are vreo rezolvare?
un ajutor va rog
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4096
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3019 ori

Moderare

#5

Dum Oct 15, 2017 5:55 pm

stelica.spulber scrie:
Dum Oct 15, 2017 5:29 pm
Buna seara.
am un arival x13 win c e 6.0 vreau sa pun igo, dar nu pot instala nimic pe el,primesc eroarea ''primo.exe is not a valid win32 application.
are vreo rezolvare?
un ajutor va rog
Normal la asemenea eroare se comprima executabilul.
Incearca Primo de aici , are executabilul comprimat.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#6

Dum Oct 15, 2017 6:04 pm

sau iGO8 era deja la upload :D
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
stelica.spulber
Mesaje: 6
Membru din: Lun Oct 09, 2017 7:54 pm
Has thanked: 2 ori

#7

Dum Oct 15, 2017 6:18 pm

multumesc
aceiasi problema
Fişiere ataşate
erorr.png
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#8

Dum Oct 15, 2017 6:52 pm

Incearca cu igo8 Pai tu vrei sa-l pornesti direct de pe calculator?
Avatar utilizator
stelica.spulber
Mesaje: 6
Membru din: Lun Oct 09, 2017 7:54 pm
Has thanked: 2 ori

#9

Dum Oct 15, 2017 6:55 pm

exact aceiasi problema
Avatar utilizator
stelica.spulber
Mesaje: 6
Membru din: Lun Oct 09, 2017 7:54 pm
Has thanked: 2 ori

#10

Dum Oct 15, 2017 7:05 pm

de pe calculator ...
Avatar utilizator
stelica.spulber
Mesaje: 6
Membru din: Lun Oct 09, 2017 7:54 pm
Has thanked: 2 ori

#11

Dum Oct 15, 2017 7:42 pm

altfel cum?
Avatar utilizator
stelica.spulber
Mesaje: 6
Membru din: Lun Oct 09, 2017 7:54 pm
Has thanked: 2 ori

#12

Joi Oct 19, 2017 4:23 pm

Intr-un final am reusit sa instalez igo primo pe gps-ul meu..Cu doua maiini stingi dar merge :lol:
De fapt merg toate versiunile
Insa mai am o problema,nu ruleaza de pe micro sd,ci doar de pe memoria interna.
Stie cineva cum se poate instala si pe micro sd?
multumesc.
Avatar utilizator
pupaza.ovidiu
Mesaje: 7
Membru din: Dum Noi 26, 2017 4:14 pm
Has thanked: 5 ori

#13

Dum Noi 26, 2017 4:20 pm

buna seara. pt un arival naca 400 sunt harti cu romania? azi l-am cumparta din piata si are doar 3 tari. sau daca pot pune un alt soft mai cunoscut. va multumesc
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#14

Dum Noi 26, 2017 4:24 pm

Aparatul este deblocat,ce soft ruleaza?
Avatar utilizator
pupaza.ovidiu
Mesaje: 7
Membru din: Dum Noi 26, 2017 4:14 pm
Has thanked: 5 ori

#15

Dum Noi 26, 2017 4:54 pm

a-rival navigation scrie in meniu, version- maptrip2,3are meniu in limba romana cam atata stiu despre el. deci se deschide, arata pozitia unde sunt dar fara harta,
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”