Unlock MedionGoPal E5470 (MD99304)

Viscol77
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 10:59 am
Has thanked: 1 data

#1

Sâm Sep 23, 2017 11:30 am

Buna ziua.
Cum trebuie sa procedez pentru a instala un alt soft de navigatie pe acest dispozitiv? Cand conectez cablul usb nu apare absolut nimic. As vrea sa sterg softul original (Medion GoPal Navigator 7) si sa instalez un altul. Multumesc anticipat!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#2

Dum Sep 24, 2017 5:33 am

@Viscol77 incearca o deblocare de pe card
Imagine
Copiezi fisierele din arhiva de mai jos pe un card de maxim 4gb(nu stiu daca "vede" mai mare)
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Viscol77
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Iul 29, 2017 10:59 am
Has thanked: 1 data

#3

Lun Sep 25, 2017 7:32 pm

Multumesc @lemax55 pentru munca depusa, merge de minune!
Cu respect,
Viscol.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 467
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 171 ori

#4

Mar Oct 03, 2017 9:39 am

salutare am si eu un medion e4230 cu urmatoarea problema
-se vede foarte slab lumina la display
-am incercat sa adaug in sys sa vada lumina la 100 dar fara niciun efect
-exista o alta solutie sa ai maresc lumina
-pe medion cand functiona era luminos ,pe igo se vede slab de tot
-aveti vreun kit de deblocare din care sa ai pot mari lumina la display ?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3843
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 774 ori
Been thanked: 2650 ori

Moderare

#5

Mar Oct 03, 2017 9:42 am

ady1979 scrie:
Mar Oct 03, 2017 9:39 am
salutare am si eu un medion e4230 cu urmatoarea problema
-se vede foarte slab lumina la display
-am incercat sa adaug in sys sa vada lumina la 100 dar fara niciun efect
-exista o alta solutie sa ai maresc lumina
-pe medion cand functiona era luminos ,pe igo se vede slab de tot
-aveti vreun kit de deblocare din care sa ai pot mari lumina la display ?
Ai incercat:

[power]
backlight_manage_values = 1
backlight_manage_keys = 1
backlight_max = 100
backlight_min = 1
backlight_reverse = 0
backlight_key_timeout_BA = "BatteryTimeout"
backlight_key_timeout_AC = "ACTimeout"
backlight_key_ontap_BA = "BacklightOnTap"
backlight_key_ontap_AC = "ACBacklightOnTap"
backlight_key_on_BA = "OnOff"
backlight_key_on_AC = "ExtOnOff"
backlight_methods = 39
backlight_events = 1
battery_warning_limit=20
battery_warning_repetition=1
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1
powermgm_state="0"
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 467
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 171 ori

#6

Mar Oct 03, 2017 10:26 am

Am incercat acum si varianta asta in sys
-am copiat in sys ,am sters folderul save si am repornit aparatul
-nu isi mareste lumina cand se incarca igo.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3843
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 774 ori
Been thanked: 2650 ori

Moderare

#7

Mar Oct 03, 2017 10:29 am

ady1979 scrie:
Mar Oct 03, 2017 10:26 am
Am incercat acum si varianta asta in sys
-am copiat in sys ,am sters folderul save si am repornit aparatul
-nu isi mareste lumina cand se incarca igo.
Incearca cu iGO Primo, la mine a functionat...
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 467
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 171 ori

#8

Mar Oct 03, 2017 11:05 am

am pus si un primo ,am copiat si in sys dar tot asa e lumina
aveti un backup la aparatul asta ?
-nu pot intra in meniul lui pe display apare doar sigla lui gopal
-il pot folosi doar cu kitul de deblocare cu igo de pe card
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3843
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 774 ori
Been thanked: 2650 ori

Moderare

#9

Mar Oct 03, 2017 1:16 pm

ady1979 scrie:
Mar Oct 03, 2017 11:05 am
am pus si un primo ,am copiat si in sys dar tot asa e lumina
aveti un backup la aparatul asta ?
-nu pot intra in meniul lui pe display apare doar sigla lui gopal
-il pot folosi doar cu kitul de deblocare cu igo de pe card
Nu am.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 607
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 371 ori
Been thanked: 269 ori

#10

Mar Oct 03, 2017 7:22 pm

ady1979 scrie:
Mar Oct 03, 2017 11:05 am
am pus si un primo ,am copiat si in sys dar tot asa e lumina
aveti un backup la aparatul asta ?
-nu pot intra in meniul lui pe display apare doar sigla lui gopal
-il pot folosi doar cu kitul de deblocare cu igo de pe card
Flash Medion e4230
Aveti si softul original in "Navigation" ...cu denumirea de "MNAVDCE 111".
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Mie Oct 04, 2017 5:39 pm de către alex1963, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 467
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 171 ori

#11

Mie Oct 04, 2017 3:09 pm

Multumesc Alex maine dimineata al testez sa vad ce pot modifica din softul original.
basile27ro
Mesaje: 197
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 627 ori
Been thanked: 297 ori

#12

Mie Oct 04, 2017 4:26 pm

as proceda la folosirea unui unlock din care as rula un total comander apoi as intra in windows unde trebuie identificat executabilul responsabil cu luminozitatea, as introduce in acel unlock un nou icon prin care as putea controla luminozitatea dupa care as porni un Primo.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 607
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 371 ori
Been thanked: 269 ori

#13

Mie Oct 04, 2017 5:38 pm

Revin cu un nou backup.
Am la vanzare acest model (E4230)...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Backup Medion E4230
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Aveti in Primo ...fisierul sys...modificat.
Succes.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 467
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 121 ori
Been thanked: 171 ori

#14

Joi Oct 05, 2017 8:01 am

Multumesc ALEX
-am pus backup la acest medion
-acum ma lasa sa modific lumina la display
-functioneaza perfect ruleaza igo si din flash si din card
:D :D
baallberith
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mai 21, 2017 2:12 pm

#15

Joi Noi 21, 2019 5:15 pm

mai aveti ceva pentru e 5470 linkurile de mai sus nu mai merg
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”