Blaupunkt V51_Adaugare buton virtual SHUT DOWN in iGO Primo sau in unlock

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4496
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
5
Localitate: La mare
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 3610 ori

Moderare

#31

Lun Apr 02, 2018 9:33 am

Pe un card (8Gb ajunge) pune continutul arhivei, daca intra in totalcmd putem incerca un unlock de pe card:
SDMMC_total commander.rar
(128.42 KiB) Descărcat de 167 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
geo_nikus
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Ian 07, 2017 10:45 am
5
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 2 ori

#32

Lun Apr 02, 2018 1:41 pm

rcv64 scrie:
Lun Apr 02, 2018 9:33 am
Pe un card (8Gb ajunge) pune continutul arhivei, daca intra in totalcmd putem incerca un unlock de pe card:

SDMMC_total commander.rar
Multumesc pentru raspuns.

Nu functioneaza aceasta arhiva, dar am testat si intra in desktopul windows_CE cu varianta "YFGo2CE.bld" din YFGO.RAR.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4496
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
5
Localitate: La mare
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 3610 ori

Moderare

#33

Lun Apr 02, 2018 2:12 pm

Am adaptat dupa Blaupunkt V51 un unlock, daca vrei sa-l incerci, astfel:
-conectezi gps-ul la pc faci o copie de rezerva a continutului flash in pc
-redenumesti folderul MapTrip din flash in MapTrip_original
-copii in flash continutul arhivei, deconectezi pornesti gps-ul, ar trebui sa incarce o interfata noua
Am folosit ca denumire a memorie interna, ResidentFlash.
ResidentFlash.rar
(2.95 MiB) Descărcat de 80 ori
Nu contine softul de navigatie (Primo Europa), daca totul este OK il putem adauga dupa....

Toate aceste modificari le faci doar in eventualitatea in care ti-a pornit in WinCE (cum de altfel ai afirmat), in caz de apar probleme sa putem reveni la starea initiala a aparatului.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
geo_nikus
Mesaje: 33
Membru din: Sâm Ian 07, 2017 10:45 am
5
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 2 ori

#34

Lun Apr 02, 2018 5:07 pm

Multumesc din nou pentru raspuns,

Functioneaza. Adaugat si Primo Europa si ruleaza in parametri.
Testat din nou si fisierul "YFGo2CE.bld" si functioneaza si acesta pentru a readuce aparatul la original.
ono
Mesaje: 59
Membru din: Dum Oct 28, 2018 6:05 pm
3
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 24 ori

#35

Lun Dec 24, 2018 10:23 am

victorpetroi scrie:
Mie Feb 15, 2017 5:31 am
In arhiva ai doua programele: powerbutton.exe si powerbutton test.exe
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Rulezi programul powerbutton test.exe si te joci cu butonul on/off. Iti va apare un mesaj cu un numar. Deschizi cu notepad fisierul powerbutton.ini din arhiva si modifici 1057 cu numarul care l-ai gasit tu. Pe urma faci un scrip pentru Primo in care rulezi prima data powerbutton.exe si apoi Primo. De exemplu:

Run("\My Flash Disk\Power button\PowerButton.exe")
Run("\My Flash Disk\Primo\Primo.exe")
Linkul nu mai funcționează. Vă rog, mai activați-l odată. Mulțumesc! Sărbători fericite și LA MULȚI ANI!
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 393
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
5
Has thanked: 758 ori
Been thanked: 1171 ori

Moderare

#36

Lun Dec 24, 2018 11:07 am

Refacut.
Theopsis
Mesaje: 460
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
5
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 57 ori
Been thanked: 210 ori

#37

Lun Dec 30, 2019 4:21 pm

Se mai poate urca metoda va rog? Am un TP 53 EU LMU la care butonul nu reactioneaza si nu merge nici Power Button Test, nu se deschide nimic, nu apare nicio valoare.
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 535
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
5
Has thanked: 213 ori
Been thanked: 1242 ori

#38

Mar Dec 31, 2019 8:39 am

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
zapoman
Mesaje: 15
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:03 pm
5
Has thanked: 14 ori
Been thanked: 3 ori

#39

Joi Dec 17, 2020 12:43 pm

rcv64 scrie:
Lun Apr 02, 2018 2:12 pm
Am adaptat dupa Blaupunkt V51 un unlock, daca vrei sa-l incerci, astfel:
-conectezi gps-ul la pc faci o copie de rezerva a continutului flash in pc
-redenumesti folderul MapTrip din flash in MapTrip_original
-copii in flash continutul arhivei, deconectezi pornesti gps-ul, ar trebui sa incarce o interfata noua
Am folosit ca denumire a memorie interna, ResidentFlash.

ResidentFlash.rar

Nu contine softul de navigatie (Primo Europa), daca totul este OK il putem adauga dupa....

Toate aceste modificari le faci doar in eventualitatea in care ti-a pornit in WinCE (cum de altfel ai afirmat), in caz de apar probleme sa putem reveni la starea initiala a aparatului.
Nu pot sa dezarhivez ResidentFlash.rar , primesc eroare
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4496
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
5
Localitate: La mare
Has thanked: 917 ori
Been thanked: 3610 ori

Moderare

#40

Vin Dec 18, 2020 7:36 am

Link refacut....la postul #33.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
ucea
Mesaje: 3
Membru din: Lun Mar 06, 2017 9:01 am
4
Has thanked: 4 ori

#41

Mar Ian 11, 2022 3:50 pm

irinuca scrie:
Vin Iul 07, 2017 8:01 am
UX_ExternalPrograms descarca
Si o imagine HowTo : descarca

Buna seara.
Mai poate fi reactivat Ux_ExternalPrograms?
Ultima oară modificat Mie Ian 12, 2022 7:08 pm de către ucea, modificat 1 dată în total.
ucea
Mesaje: 3
Membru din: Lun Mar 06, 2017 9:01 am
4
Has thanked: 4 ori

#42

Mie Ian 12, 2022 11:04 am

Buna ziua.
Doresc sa încerc utilizarea UX_ExternalPrograms pentru GPS-ul meu, un Blaupunkt TravelPilot 53, cu scopul de a adauga un buton virtual pentru inchiderea aparatului. Pe acest aparat am instalat iGO primo 9.6.13.405512
Va rog, aveti amabilitatea de a improspata link-ul pentru UX_ExternalPrograms?
Va mulțumesc recunoscător.
Scrie răspuns

Înapoi la “Alte sisteme de navigatie”