Caut DUMP sau firmware original Myria 5063
Are cineva firmware pentru 5063?Multumesc anticipat.L-am pus pe cel de la 7014 , dar in interfata, cand vreau sa aleg PATH nu imi mai arata SDMMC si nici Resident Flash
Ultima oară modificat Mar Sep 03, 2024 5:51 pm de către dot com, modificat 1 dată în total.
Multumesc mult alex , le-am incercat deja pe astea, cautam originalul, orice as pune de cortex7 merge ok , dar in interfata nu-mi mai vede Resident flash ca sa il pot pune la navigation path , cu toate ca in windows explorer le vede. Dupa un LLDelete al maestrului ablbd , reusesc sa vad doar SDMMC
Singurul firmware care vede tot este unul de la Lexand : OS_373N-5.0FB-3G dongle-128m-4gb, dar are o interfata de 2 lei
Ultima oară modificat Mie Sep 04, 2024 7:21 am de către dot com, modificat 1 dată în total.
- secuiu
- Moderator
- 6
- Has thanked: 228 ori
- Been thanked: 1167 ori
este imposibil ca dupa low level dump ( stergere completa a windows pe placa de baza ) sa nu mearga ceea ce spui tu
o scurta intrebare , ResidentFlash e gol ? ca daca este gol nici nu are cum sa ti-l vada, intai populeaza residentflash , pune acolo de proba un exe de igo si ai sa vezi ca la selectarea navi path o sa iti vada si residentflash
o scurta intrebare , ResidentFlash e gol ? ca daca este gol nici nu are cum sa ti-l vada, intai populeaza residentflash , pune acolo de proba un exe de igo si ai sa vezi ca la selectarea navi path o sa iti vada si residentflash
Multumesc mult pentru raspuns.....parca imi aduc aminte ca incercasem sa pun 1 folder si un exe....si parca tot nu-mi vedea flash ...oricum acum incerc cu un firmware Pioneer care-mi place cel mai mult si se misca repede ...apropo, cu firmware Lexand il "vede" chiar daca e gol ,ar fi bun l-as tine pe ala dar nu merge transmitatorul FM
Salut, mersi mult, il incercasem si tot aceeasi problema o aveam....cred ca am incercat 50 de firmware ...toate pentru cortex A7 ...acum ii fac un flash cu un firmware care stiu sigur ca nu vedea rflash-ul intern, daca e cum spune secuiu ... ma bat singur
Tocmai am incercat cum a zis secuiu, A AVUT DREPTATE Nu pot sa cred ca am pierdut doua nopti incercand o gramada de firmware , initial pusesem un folder gol....nu-mi arata flash-ul.....am pus un exe in folder si imediat mi l-a aratat .Multumesc mult tuturor pentru ajutor
Ultima oară modificat Mar Sep 03, 2024 7:34 pm de către dot com, modificat 1 dată în total.