iGO Primo instalat pe ES500E II.

m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#1

Dum Mai 06, 2018 7:24 pm

Buna seara!
Caut un sfat, ca de o saptamana bat capul sa instalez un iGO pe North Cross E500E ll si nu reusesc.
Memoria flash de 2 GB si card microSD 8 GB. class 4, Kingston.
Am instalat in flash un iGO Primo doar cu harta Romaniei HERE 2017 Q3, iar pe cardul microSD am pus acelasi kit, cu hartile din Europa, de care sunt interesat.
Totul bun si frumos dar cand sa-mi apara harta dupa calcularea traseului, apare o fereastra care imi blocheaza dispozitivul, pe care o sa incerc sa vad daca reusesc sa o atasez.
In mod sigur nu ma pricep, ca daca as fi experimentat, as spune ca gresesc undeva dar eu bajbai si ma tot invart in cerc.

Daca nu implica un deranj prea mare, as indrazni sa va rog sa-mi spuneti macar, ce Doamne iarta-ma e cu avertizarea aia, ca nici cu engleza nu pot sa ma laud la anii mei.

Multumesc si sa aveti o noapte, fara distorsiuni!
Fişiere ataşate
20180506_205450.jpg
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2632 ori

Moderare

#2

Lun Mai 07, 2018 2:24 am

Este de vina memoria RAM.Incearca sa populezi contentul doar cu ce este necesar.Lasa doar un kit,nu are rost sa folosesti doua,eventual schimba si licentele.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#3

Lun Mai 07, 2018 7:11 am

Deci sa inteleg ca nu suporta Europa 2017 Q3, nici macar ajustata?...licentele, sunt cele din pachetul cu harti dar ce e drept, am dat copy-paste peste inca o alta suita existenta...o sa incerc doar cu cele aferente.
Unde gasesc alte licente sa fie compatibile cu hartile HERE 2017 Q3 ?

Multam oricum pentru raspuns si sugestie!

... dar nu garantez ca nu mai revin :)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2632 ori

Moderare

#4

Lun Mai 07, 2018 10:19 am

Poti folosi orice harti doresti,dar fara copy/paste nu are rost sa "arunci"un torrent acolo doar de dragul de a avea full europa sau fisiere care nu iti sunt de folos.Ai un pachet de licente
li.rar
(21.21 KiB) Descărcat de 41 ori
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#5

Lun Mai 07, 2018 11:26 am

Cu siguranta nu pastrez decat hărțile necesare...din 10 GB, am ramas doar cu 4, 79 GB.

Am descarcat licentele pe telefon si voi face proba cand ajung acasa de la serviciu.

Iti multumesc mult, pentru timpul pretios pierdut pentru mine!
dorinsti
Mesaje: 7
Membru din: Mar Dec 20, 2016 12:37 pm
Has thanked: 19 ori

#6

Lun Mai 07, 2018 11:41 am

Salutare,
Foloseste soft comprimare executabil si scapi de eroare.
Iti reduce igo8.exe sau primo.exe la 50%.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2632 ori

Moderare

#7

Lun Mai 07, 2018 2:10 pm

Incearca acest kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#8

Lun Mai 07, 2018 6:46 pm

Bucuria a durat doar la o proba de dus...cand am dat locatia de intoarcere, s-a blocat din nou cu acelasi mesaj din poza de la primul post si nu pot sa fac nimic pana nu se descarca bateria complet.
Sa fie din cauza faptuui ca am pus folder si nu desfasurat?...o sa fac si incercarea asta.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#9

Lun Mai 07, 2018 6:53 pm

Revin cu ce am obtinut dar va fi destul de tarziu...inca sunt pe traseu.

Multumesc inca odata, lemax55.

O seara placuta!
Draghici
Mesaje: 193
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:26 am
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 49 ori

#10

Mar Mai 08, 2018 5:58 am

Experienta mea cu aceasta eroare spune ca cel mai bine este sa renunti la a rula Primo pe acest aparat. Eu am incercat in fel si chip sa-l fac sa ruleze corect, dar niciodata n-a rulat fara sa-mi faca figuri. iGO 8.3.5 sau Amigo merg perfect si nu solicita prea tare memoria RAM care este de doar 64MB.
Nu cred ca are rost sa tot incerci fel de fel de solutii. Tot o sa apara eroarea de memorie mai devreme sau mai tarziu. Tocmai cand ti-e lumea mai draga.
Bafta!
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#11

Mar Mai 08, 2018 6:21 am

Aseara am mai facut cateva incercari de ajustare a fisierelor, pana am ajuns cu folderul de la 10 la 2,49 GB dar fara succes.
Am dat si o revenire la setarile fin fabrica sters si save...ba am dat redtart la fiecare procedura, sa memoreze setarile.
Ma gandeam daca ar merge cu kitul in flash si cu hartile pe micro SD dar nu stiu cum se face inginria asta...ma depaseste.
Curios este ca functioneaza cu harti 2014 fara probleme far sunt vechi.

Mai are vineva vreo idee ceva?

Sa aveti, o zi faina!
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#12

Mar Mai 08, 2018 6:30 am

Draghici scrie:
Mar Mai 08, 2018 5:58 am
Experienta mea cu aceasta eroare spune ca cel mai bine este sa renunti la a rula Primo pe acest aparat. Eu am incercat in fel si chip sa-l fac sa ruleze corect, dar niciodata n-a rulat fara sa-mi faca figuri. iGO 8.3.5 sau Amigo merg perfect si nu solicita prea tare memoria RAM care este de doar 64MB.
Nu cred ca are rost sa tot incerci fel de fel de solutii. Tot o sa apara eroarea de memorie mai devreme sau mai tarziu. Tocmai cand ti-e lumea mai draga.
Bafta!
Incep sa cred tot mai mult ca ai mare dreptate daca spui ca ai incercat...eu cel putin nu sunt avansat si dadeam vina mai mult pe necunoastere.
Crezi ca pe kit mai vechi de Amigo ar merge harti Here 2017 Q3?...ca asta am momentan.
Daca ma poti ajuta cu un kit Amigo actualizat, as ramane dator cu o bere, chiar si reala daca va fi posibil.

Multam fain pentru alternativa oferita!...o sa caut si eu cand ajung acasa de la job.
Ultima oară modificat Mar Mai 08, 2018 4:01 pm de către m2NDY, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2632 ori

Moderare

#13

Mar Mai 08, 2018 7:03 am

Kitul de la postul #7 nu merge?Are harta RO q4,incearca fara speedcam sau exact cum este el acum fara sa adaugi nimic.
Mai incearca si aceste kituri
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
m2NDY
Mesaje: 52
Membru din: Joi Dec 15, 2016 3:22 am
Has thanked: 34 ori
Been thanked: 3 ori

#14

Mar Mai 08, 2018 7:28 am

@ lemax55:
Ba functioneaza bine kitul de la postul #7dar am pus in el hartile Q3 2017...nu am Q4.

L.E. Astept ora 17 cand ajung acasa, sa o iau de la zero dar se pare ca aceste dispozitive nu pot cara o palarie atat de mare ca Pfimo.
Ultima oară modificat Mar Mai 08, 2018 7:31 am de către m2NDY, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2632 ori

Moderare

#15

Mar Mai 08, 2018 7:31 am

Am modificat postarea de sus.Harti Q4 aici,gasesti in acel topic si torrenti
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=1440
Scrie răspuns

Înapoi la “NorthCross”