Pagina 1 din 2

Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mar Feb 05, 2019 8:55 am
de baltazar
Buna. Am un Navon A500 cu android, pe care am schimbat Igo ul. problema e ca aplicatia porneste doar din meniu, nu porneste de pe ;descktop;. As vrea un sfat cum se face rootarea. Multumesc

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Feb 06, 2019 6:58 am
de rcv64
Tine apasat iconul Navigation (3-5 sec.) de pe display, ar trebui sa intre intr-un meniu de NavPath si vei putea alege softul de navigatie.

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Feb 06, 2019 7:02 am
de irinuca
Incearca sa tragi spre stanga meniul de jos ( cu cele 4 icon mici ) poate apare un "+" .
Sau poate din APP selectand o aplicatie sa ai posibilitattea din meniul contextual sa o adaugi la Home Screen.

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Feb 06, 2019 7:37 am
de baltazar
Am incercat deja de toate dar nici cum nu vrea. Nici in aplicatii nu gasesc cu as putea selecta navipathul. De 3 zile ma chinu-i cu ea. :roll:

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Feb 06, 2019 8:37 am
de irinuca
Nu ai ce navipathul sa selectezi.
Aparatul avand android, problema se pune sa aduci shortcut pe ecranul de pornire.
In APP il gasesti ?
Daca-l selectezi ( eventual tinand mai mult apasat ) nu se deschide un meniu contextual ?

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Feb 06, 2019 8:51 am
de baltazar
Nu se deschide nimica, am incercat deja sa tin degetul de acel shortcut dar nimic nu se intampla.

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Joi Feb 14, 2019 9:45 am
de baltazar
Mai astept solutii. Nu cred ca nu se poate rezolva cumva...

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Vin Feb 15, 2019 5:03 pm
de danythedog78
Are dreptate colegul @rcv64 ,am si eu pe masina o navi chinezeasca cu android iar daca nu setezi calea spre aplicatie nu porneste din butonul navi.
Intra in setari/navigation/file path si setezi calea spre aplicatie,ar trebui sa functioneze.

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Lun Feb 18, 2019 8:14 pm
de baltazar
La mine nu exista asa ceva. Nici nu am vazut doar la navigatii pe baza de win ce

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Mai 29, 2019 1:28 pm
de windsurfing
buna ziua,
am cumparat un NAVON A500 si am sters igo pt ca era vechi, va rog un soft mai nou sa-l instalez si harti pe care sa le recunoasca, se poate?
multumiri anticipate!
este android

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mie Mai 29, 2019 4:05 pm
de windsurfing
irinuca scrie:
Mie Feb 06, 2019 8:37 am
Nu ai ce navipathul sa selectezi.
Aparatul avand android, problema se pune sa aduci shortcut pe ecranul de pornire.
In APP il gasesti ?
Daca-l selectezi ( eventual tinand mai mult apasat ) nu se deschide un meniu contextual ?
buna ziua,
am cumparat un NAVON A500 si am sters igo pt ca era vechi, va rog un soft mai nou sa-l instalez si harti pe care sa le recunoasca, se poate?
multumiri anticipate!
este android

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Joi Mai 30, 2019 6:01 am
de rcv64
Incearca kitul de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Joi Mai 30, 2019 6:47 am
de windsurfing
rcv64 scrie:
Joi Mai 30, 2019 6:01 am
Incearca kitul de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
MULTUMESC! functioneaza
igo primo nextgen ar functiona pe gps-ul meu? daca da pot sa-l descarc? de unde?

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Joi Mai 30, 2019 7:48 am
de rcv64
Poti incerca de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Navon A500 Instalare Igo

Scris: Mar Iun 18, 2019 9:55 am
de windsurfing
rcv64 scrie:
Joi Mai 30, 2019 7:48 am
Poti incerca de aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
multumesc acum am vazut postarea dar nu merge.