NAVON 5" Problematic + Firmware Corupt

Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#1

Sâm Feb 10, 2018 9:41 am

Va salut stimati colegi.
Mi-a picat azi in mana din talcioc un NAVON de 5" nu stiu ce model,pe spate nu scrie tipul.
In fine.daca aflam ce model este va rog sa mutati postarea in forumul care trebuie.

Pe placa am gasit doar "msb2531 pnv43v11".
Bun.Problema este ca nu porneste,ledul rosu se aprinde si doar atat.
Acumulatorul era pe 0 volti,am pus altul dar degeaba.

Rugamintea mea este daca ma pute-ti ajuta cu sfaturi,firmware sau alte idei de resuscitare.

Cu respect si multumiri.
Ultima oară modificat Mie Feb 14, 2018 7:28 pm de către reel4ever, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#2

Dum Feb 11, 2018 5:06 am

Va salut stimati colegi.
Chiar nu are nimeni un firmware pentru un NAVON de 5".

"msb2531 pnv43v11" asta am gasit pe placa de baza.
Sunt dispus sa probez orice firmware pt ca nu am nimic de pierdut.
Ledul rosu se aprinde si doar atat.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2727 ori

Moderare

#3

Dum Feb 11, 2018 5:09 am

FW de navon se gasesc,problema este ca nu se aprinde.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#4

Dum Feb 11, 2018 5:50 am

lemax55 scrie:
Dum Feb 11, 2018 5:09 am
FW de navon se gasesc,problema este ca nu se aprinde.

Multumesc lemax55 de promptitudine.

Acum nu mai conteaza prea mult daca si-asa nu mai functioneaza.

Eu sunt dispus sa incerc.Nu am de pierdut decat 5 Roni.Atat am dat pe el.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2727 ori

Moderare

#5

Dum Feb 11, 2018 6:13 am

-Aparatul sa fie incarcat sau conectat la priza(NU la PC)
-Copiezi continutul arhivei pe un card de memorie SD de max.2GB formatat FAT/FAT16
-Introduci cardul in gps si tii apasat simultan butoanele ON/OFF + RESET
-Dai drumul NUMAI la butonul RESET, mentinand ON/OFF
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#6

Dum Feb 11, 2018 6:19 am

lemax55 scrie:
Dum Feb 11, 2018 6:13 am
-Aparatul sa fie incarcat sau conectat la priza(NU la PC)
-Copiezi continutul arhivei pe un card de memorie SD de max.2GB formatat FAT/FAT16
-Introduci cardul in gps si tii apasat simultan butoanele ON/OFF + RESET
-Dai drumul NUMAI la butonul RESET, mentinand ON/OFF
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Multumesc lemax55 incerc imediat.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#7

Dum Feb 11, 2018 7:08 am

Multumesc lemax55.

L-am probat cu mai multe carduri si FAT-uri,dar nu misca nimic.
M-ai avem ceva sanse cu el?

Cu respect.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2727 ori

Moderare

#8

Dum Feb 11, 2018 7:16 am

Nu stiu,nu cred dar poate vine altcineva cu vreo solutie.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#9

Dum Feb 11, 2018 7:20 am

lemax55 scrie:
Dum Feb 11, 2018 7:16 am
Nu stiu,nu cred dar poate vine altcineva cu vreo solutie.

Multumesc inca o data.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#10

Dum Feb 11, 2018 1:24 pm

Ok. Am reusit sa-l fac sa se aprinda cu un alt firmware 2531.
Apare un meniu colorat cateva secunde si apoi dispare.

Cei care au FW de NAVON va rog sa ma ajutati sa rezolv gps-ul.

490 si 670+ probat si nimic.

Multumesc si respect.
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 393
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
4
Has thanked: 758 ori
Been thanked: 1162 ori

Moderare

#11

Dum Feb 11, 2018 1:55 pm

Esti sigur ca in afara de msb2531 pnv43v11 nu mai scrie nimic pe el. Ai scos protectiile(tablitele de metal) care se gasesc pe el?
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 393
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
4
Has thanked: 758 ori
Been thanked: 1162 ori

Moderare

#12

Dum Feb 11, 2018 3:49 pm

Ce inseamna moda cu citatul postarii de mai inainte? Ti se pare usor de citit postarile tale de mai sus? Mie nu! Editeaza-le sau le sterg. Inca ceva: Nu era nevoie sa postezi de doua ori, puteai sa iti editezi postarea anterioara!
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#13

Lun Feb 12, 2018 2:33 pm

Va salut stimati colegi.

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un Firmware de NAVON de5" cu Wince 6
,inca nu am reusit sa-mi dau seama de model.
Sunt dispus sa incerc orice FW pe raspunderea mea.

Multumesc anticipat.

Cu stima.
Avatar utilizator
reel4ever
Mesaje: 585
Membru din: Mar Mai 23, 2017 6:06 pm
4
Localitate: Sfantu Gheorghe
Has thanked: 177 ori
Been thanked: 250 ori

#14

Joi Iul 12, 2018 1:40 pm

Un firmware pt un NAVON pe care am gasit pe spate doar atat:P*675150400659*
Imi e mila de el sa ramana asa decedat.

Cu respect.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 466
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 51 ori
Been thanked: 840 ori

Moderare

#15

Vin Iul 13, 2018 4:26 am

Incearca cu fw
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
.
Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”