NAVON 5" Problematic + Firmware Corupt

Avatar utilizator
varju
Mesaje: 360
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 293 ori
Been thanked: 246 ori

#31

Mie Iun 02, 2021 1:35 pm

Daniel Cristea
Buna!
Care este numele modelului Navon?
Ce s-a întâmplat cu afișajul sau electronicele sale?
Când ajungeți în zona internă (Flash), devine vizibilă pe ecran?
Dacă ecranul tactil este deteriorat sau componentele electronice sunt deteriorate, ROM-ul nu îl poate repara.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 476
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 871 ori

Moderare

#32

Joi Iun 03, 2021 4:01 am

Eu presupun ca ar fi vorba despre N670 PLUS sau N675 PLUS, modele la care ne lipseste eboot.nb0 pentru ca pe vremea aceea nu s-a facut lldump la niciuna dintre variante (MSB2521 si MSB2531).

@Daniel Cristea In cazul in care aparatul este cu MSB2531, ai putea incerca sa inlocuiesti eboot din pachetul meu MSB2531 cu cel de la Mio Pilot 15 varianta Apical. pentru ca nici acela nu merge pe orice placa. Este posibil sa fie nevoie si de celelalte fisiere specifice Apical precum si de NANDINFO tot de acolo. Xip.bin si lhapp sunt ok, provin din modelul in cauza. Alternativ: ia pachetul Pilot15 Apical, inlocuieste xip.bin cu cel de mai sus, elimina winceimg si pune lhapp
Daniel Cristea
Mesaje: 290
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
3
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 342 ori

#33

Joi Iun 03, 2021 6:18 am

Buna dimineata ! Modelul este NAVON N670 Plus(cu 2531). Aparatul a fost achizitionat de la resigilate Altex dar functional si la un pret modic de 60 RON -sic! . Problema a aparut dupa rescriere FW ca experiment ! Deci aparatul perfect functional hardware. Multumesc pt idei ablbd- deseara cand ma trag pe la laptop in liniste mai experimentez.. Ce-i drept am incercat sa lipesc pe el vreo 15 FW acum 2 nopti si cateva amestecuri dar tot degeaba...in fapt doar 3 FW uri diferite le scrie "pana la capat"- adica sa poata sa fie conectat si vizibil la computer si sa simta cand ating displayul... o zi placuta !
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 476
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 871 ori

Moderare

#34

Joi Iun 03, 2021 12:15 pm

Ce bun ar fi fost inainte de experimente un lldump ...
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 360
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 293 ori
Been thanked: 246 ori

#35

Joi Iun 03, 2021 12:21 pm

Daniel Cristea
Două opțiuni pentru a vedea dacă norocul va ajuta:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Daniel Cristea
Mesaje: 290
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
3
Has thanked: 7 ori
Been thanked: 342 ori

#36

Joi Iun 10, 2021 7:09 am

Multumesc mult pt ajutor ablbd si varju. Am intrat azi noapte in aparat si functioneaza FW nr 2 postat de varju. Doar logo nu il scrie dar in f de timp zilele viitoare ma voi juca sa vad de ce. A trebuit schimbat doar RTK ul sa ma treaca in 2021... Stima
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 360
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 293 ori
Been thanked: 246 ori

#37

Joi Iun 10, 2021 9:30 am

Acesta este rezultatul unei munci bune și persistente. Felicitări!
zmeutz
Mesaje: 17
Membru din: Dum Iul 23, 2017 4:36 pm
4
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#38

Vin Iun 18, 2021 6:58 am

varju scrie:
Joi Iun 03, 2021 12:21 pm
Daniel Cristea
Două opțiuni pentru a vedea dacă norocul va ajuta:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
am vreo posibilitate de a modifica locatia mobilenavigator.exe din memoria rezidenta pe card?

nu imi recunoaste calculatorul sub nici o forma gps-ul, am scris firmware, am schimbat mufa de incarcare ... dar tot nu vrea ...
ma gandeam sa modific firmware-ul pentru al scrie si sa porneasca igo de pe card ...

multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4391
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 898 ori
Been thanked: 3426 ori

Moderare

#39

Vin Iun 18, 2021 7:16 am

Incearca asta, pe un card 8-16Gb formatat in Fat32 pune continutul arhivei:
unlock simplu.rar
(256.2 KiB) Descărcat de 11 ori
Ar trebui sa porneasca Wincommander....
Ce varianta de windows folosesti pe pc, aplicatia microsoft-windows-mobile-device-center este instalata in pc?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
zmeutz
Mesaje: 17
Membru din: Dum Iul 23, 2017 4:36 pm
4
Has thanked: 5 ori
Been thanked: 1 data

#40

Vin Iun 18, 2021 12:02 pm

nu functioneaza. am pus pe un card de 2gb - fat32 ... imi apare direct meniul gps-ului ...

folosesc windows 10 . am incercat si pe windows 7.....

caut acum microsoft-windows-mobile-device-center

LE: am rezolvat . am pus in folderul MobileNavigator

multumesc!
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 476
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 54 ori
Been thanked: 871 ori

Moderare

#41

Dum Iun 20, 2021 11:59 am

Din cate imi amintesc, acest aparat nu executa nimic din card. Totusi cauta pe card un "explorer.cfg", nu costa nimic sa teztezi in speranta ca poti lansa via acest cfg un executabil tot de pe card. Incearca sa scrii in el o cale, de ex \SDMMC\primo\primo.exe sau ce vrei sa-ti lanseze.
Scrie răspuns

Înapoi la “Navon”