MIO NAVMAN 475

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#1

Joi Ian 25, 2018 1:21 pm

Salutare colegi
Am un mio navman 475 ,am incercat sa il deblochez prin mai multe metode dar nu am reusit
se pare ca a mai incercat si altcineva ,si a schimbat prin el

Aveti un continut de ^^ PROGRAM FILES^^ pt. modelul asta ?

Va multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2675 ori

Moderare

#2

Joi Ian 25, 2018 6:09 pm

ady1979 scrie:
Joi Ian 25, 2018 1:21 pm
Salutare colegi
Am un mio navman 475 ,am incercat sa il deblochez prin mai multe metode dar nu am reusit
se pare ca a mai incercat si altcineva ,si a schimbat prin el

Aveti un continut de ^^ PROGRAM FILES^^ pt. modelul asta ?

Va multumesc.
Instaleaza aplicatia de aici (MioMore Desktop)

http://service.mio.com/m0100/FileReader ... glish.html
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#3

Joi Ian 25, 2018 6:19 pm

Pot intra in memoria lui
-am încercat metoda de la mio mov 400
-dar cere sa il conectez la pc.
-tot asa face si când înlocuiesc smartST-CE
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#4

Vin Ian 26, 2018 8:14 am

@ady1979 urca ce ai in memoria interna,am ceva de la un S475 poate iese ceva :D
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#5

Vin Ian 26, 2018 1:26 pm

E un MIO NAVMAN 475 Deuxe
Fişiere ataşate
20180126_151934.jpg
20180126_151934.jpg (28.71 KiB) Vizualizat de 1118 ori
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#6

Vin Ian 26, 2018 8:03 pm

Si aici ce sa vad? :shock: Ti-am spus sa pui un backup,asta daca doresti sa fii ajutat.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#7

Sâm Ian 27, 2018 3:21 am

Am reusit
-am copiat de pe un Mio moov 400 deblocat " PROGRAM FILES"
-am vazut ca sunt doua versiuni de flash de mio moov 400
-una care are are MIO map
-una care nu are Mio map, pe asta am copiato in flash
-acum cand il aprind intra direct in iGO8
-de oprit pot sa il opresc numai de la butonul power

( nu am reusit sa incarc pe site ce are el in flash)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#8

Sâm Ian 27, 2018 5:48 am

@ady1979 kitul Primo este redenumit in SmartST_CE?
Pune linkul de unde ai luat arhiva.Pentru backup>faci o copie in PC,arhivezi i o urci aici
http://www.zippyshare.com/
Pui linkul aici pe forum
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#9

Sâm Ian 27, 2018 11:21 am

http://www47.zippyshare.com/v/WKWvD3P4/file.html


Asa arata acum flash mio navman 475

-acum intra igo direct si nu pot iesi din el.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2675 ori

Moderare

#10

Sâm Ian 27, 2018 12:06 pm

ady1979 scrie:
Sâm Ian 27, 2018 11:21 am
http://www47.zippyshare.com/v/WKWvD3P4/file.html


Asa arata acum flash mio navman 475

-acum intra igo direct si nu pot iesi din el.
Ca sa poti iesi din iGO gps-ul trebuie deblocat cu un unlock tip minishell sau alt model, de unde sa poti porni iGO si la oprirea iGO sa te poti intoarce la interfata de pornire.
Nu cred ca influenteza functionarea iGO oprirea de la buton.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#11

Sâm Ian 27, 2018 2:15 pm

Da este necesara o interfata pentru a iesi din iGO.Fara interfata cu timpul v-a "crapa" kitul si memoria aparatului.

LE
@ady1979 Ti-am facut o interfata,ai si un kit Primo.Copiezi continutul din arhiva in memoria gps SAU poti doar sa inlocuiesti folderul SmartST_CE cu cel din arhiva>>foderul Primo se copiaza alaturi de Program Files.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#12

Dum Ian 28, 2018 4:51 am

Ar trebui sa ai aceasta imagine
Imagine
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 482
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 125 ori
Been thanked: 178 ori

#13

Dum Ian 28, 2018 5:33 am

MULTUMESC lemax55

exact asa arata interfata functioneaza perfect
-acum pot sa ies din igo

:D :D :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Navman”