Mio Spirit 7500 base map blocat

Bobbii22
Mesaje: 9
Membru din: Lun Ian 25, 2021 6:54 pm
Been thanked: 1 data

#1

Dum Feb 21, 2021 5:18 pm

Buna seara grup.Am incercat sa fac si eu pe eroul cu un GPS Mio 7500 base map si l-am blocat in ecranul de pornire.Adica nu mai trece de logo-ul portocalui.Daca ma poate ajuta si pe mine cineva i-as ramane recunoscator.Multumesc
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 647
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
4
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 471 ori
Been thanked: 323 ori

#2

Dum Feb 21, 2021 6:18 pm

Gasiti aici .....
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
la indemnul D-lui rcv64
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#3

Lun Feb 22, 2021 6:00 am

Bobbii, ar trebui sa dai mai multe detalii, ce ai incercat sa faci si daca se mai conecteaza la pc.
Pana atunci poti incerca,astfel:
-pe un card de 4-8Gb copii continutul arhivei de mai jos (cele 3 foldere)
-introduci cardul in gps, reset, ar trebui sa intre in Win explorer si poti reface ce ai modificat in flash
7500.rar
(222.19 KiB) Descărcat de 9 ori
Presupun ca inainte de orice modificare in flash ai realizat o copie de rezerva.....?!
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Bobbii22
Mesaje: 9
Membru din: Lun Ian 25, 2021 6:54 pm
Been thanked: 1 data

#4

Lun Feb 22, 2021 11:19 am

@rcv64 am pus pe un card dar dupa ce il bag si ii dau reset tot nu se intampla nimic.

Sa explic mai in amanunt.am intrat in win explorer si am incercat sa ii dau un format sa il readuc la setarile din fabrica.Dupa ce am facut asta le repornire a ramas blocat in logo-ul acele portocaliu.Din pacate nu am facut nici o copie de rezerva (gresala mea).

Si nu se mai conecteaza nici la PC
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#5

Lun Feb 22, 2021 6:41 pm

Asta ar trebui sa ai pe card:
Untitled.jpg
Daca totusi nu vrea incearca sa redenumesti folderul JANGMI_S5010 in Default....
Daca nici asa nu vrea ar trebui rescris firmware-ul si refacut continutul flash-ului....
Ai aici tot ce-ti trebuie:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 647
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
4
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 471 ori
Been thanked: 323 ori

#6

Lun Feb 22, 2021 6:44 pm

citeste aici ....
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 647
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
4
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 471 ori
Been thanked: 323 ori

#7

Lun Feb 22, 2021 7:01 pm

Pune pe card continut arhiva......

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Bobbii22
Mesaje: 9
Membru din: Lun Ian 25, 2021 6:54 pm
Been thanked: 1 data

#8

Mie Feb 24, 2021 12:02 am

@rcv64 am reusit sa il aduc din nou la viata.iti multumesc foarte mult.

Sa explic cum am facut.am copiat continutul din Firmware ver 1 (doar continutul nu tot folderul) si a plecat singur.M-a bagat intro nou interfata dar el e deblocat.Adica pot intra "Windows" sa zic asa.Dar cu Backup-ul ce sa fac?ca nu am memorie sa il copiez in GPS.

L-am lasat asa deocamdata doar cu Firmware de la tine si cu noua interfata

Dar mai am o problema.Cum pot pune iGO pe el?am citit postarea ta cum sa procedez dar: 1.nu pot descarca de pe acel link. 2. Nu am suficent spatiu pe gps ca sa pot copia Navigon pe memoria interna.cum ma sfatuiesti sa procedez? 3.tot nu se conecteaza la pc dar asta cred ca e din cauza cablului
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#9

Mie Feb 24, 2021 7:18 am

Cu rularea iGO este simplu, dar as vrea o poza cu noua interfata....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Bobbii22
Mesaje: 9
Membru din: Lun Ian 25, 2021 6:54 pm
Been thanked: 1 data

#10

Mie Feb 24, 2021 9:46 am

@rcv64 îți încarc 3 poze.Cu interfața,setările și Windows
Fişiere ataşate
15AE42E1-20F7-4E82-B38C-4055E94D5076.jpeg
3E4BB3B4-8915-4A78-B8C3-63D9E8ED84C5.jpeg
4E451435-4B61-4800-93F3-2599F276FFA2.jpeg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#11

Joi Feb 25, 2021 6:27 am

Copii un kit de iGO Primo pe card, intri in Settings in pagina 2 ai butonul Navpath, clik pe el, se va deschide o fereastra de unde ve alege executabilul de la Primo, dai Ok.
La apasarea butonului Navigation va porni Primo.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Bobbii22
Mesaje: 9
Membru din: Lun Ian 25, 2021 6:54 pm
Been thanked: 1 data

#12

Joi Feb 25, 2021 10:33 pm

@rcv64 doar iGO Primo e ok pentru acest gen de navigație?sau mai sunt și alte modele,gen next gen?

Și ai te rog un link de unde pot sa îl descarc?multumesc anticipat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#13

Vin Feb 26, 2021 6:10 am

Multumeste-te doar cu iGO Primo, de aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Bobbii22
Mesaje: 9
Membru din: Lun Ian 25, 2021 6:54 pm
Been thanked: 1 data

#14

Sâm Feb 27, 2021 1:04 am

@rcv64 vreau sa iti multumesc foarte mult.totul e ok acum cu el.

Dar as vrea sa te mai intreb ceva daca nu e nici o problema pentru tine.

Inainte sa fac eu acea prostie,de fiecare data cand porneam GPS-ul imi intra intr-o interfata cu Igo Prime,TomTom si inca 2 daca nu ma insel.stii cumva cum pot reveni la aceea interfata?E nevoie de un Minishell aparte pentru aceea interefata sau cum as putea face toate astea posibile?

Adica mai pe scurt cand pornesc GPS-ul sa imi intre in interfata specifica.


Am 3.5 GB memorie interna pe GPS.Dupa ce am verificat cu un alt cablu si acum mi se conecteaza si la PC.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4264
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 868 ori
Been thanked: 3272 ori

Moderare

#15

Sâm Feb 27, 2021 5:54 am

In zilele urmatoare iti pot creea o interfata cu ce softuri vrei sa pornesti si cam cum ai vrea sa fie....
Imi dai detalii si o facem.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”