MIO SPIRIT 670

misterrac
Mesaje: 10
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 5:55 am
Has thanked: 2 ori

#1

Lun Apr 03, 2017 9:00 pm

Sunt plecat pe microbuz, am facut schimb de masina cu un coleg si gps au ramas fiecare pe ce masina a fost....gps mio al colegului nu functioneaza, il deschidImagine si cand dau pe igo imi da ceva eroare de rezolutie Imagine...cred ca si inainte tot cu ajutorul vostru a fost facut Imagine
Ma puteti ajuta sa il fac din nou sa functioneze? O seara buna
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#2

Mar Apr 04, 2017 4:53 am

Schimba kitul primo cu cel din arhiva de mai jos,dai calea din SET PATH catre Primo>>Primo.exe
descarca
sau un kit
doar 480x272
misterrac
Mesaje: 10
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 5:55 am
Has thanked: 2 ori

#3

Mar Apr 04, 2017 8:36 am

Am copiat pe card si acum merge sa intru la setari gps inainte nici asta nu mergea...dar tot nu porneste igo, nu stiu ce cale trebuie sa modific, si nici nu cred ca o sa pot daca nu e pe card...pentru ca nu am laptop cu mine :(
Imagine
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#4

Mar Apr 04, 2017 8:46 am

Sus in stânga ai butonul SET PATH trebuie sa dai calea catre Primo.exe,am specificat mai sus.
misterrac
Mesaje: 10
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 5:55 am
Has thanked: 2 ori

#5

Mar Apr 04, 2017 8:50 am

Am ales si acum imi scrie saving path, pleasa wait 10 seconds.....astept dau ok si gata... dar tot nu porneste
misterrac
Mesaje: 10
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 5:55 am
Has thanked: 2 ori

#6

Mar Apr 04, 2017 8:53 am

Cand am dezarhivat primo mia zis ceva de primo.exe is corupted ........ se poate sa nu mearga din cauza asta?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#7

Mar Apr 04, 2017 9:06 am

Mai coboara-le odata, dezarhiveaza si incearca din nou cu path.
Am verificat arhivele sunt bune.
misterrac
Mesaje: 10
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 5:55 am
Has thanked: 2 ori

#8

Mie Apr 05, 2017 8:22 am

Va multumesc frumos pentru ajutor, l-am mai downloadat odata si acum merge...
O zi buna!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#9

Sâm Oct 28, 2017 10:39 am

Deblocare de pe card, contine si iGO Primo cu Romania map.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Pe un card care este vazut de aparat (8Gb este bun) se copie cele 3 foldere, reset.
Daca nu porneste folderul SEEKER2_600A02 il redenumesti in Default.
manole76
Mesaje: 118
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 28 ori

#10

Mie Ian 23, 2019 4:57 pm

Va salut, stie cineva cum este vazut cardul in acest gps? "Storage card" cumva ? Multumesc!
manole76
Mesaje: 118
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 28 ori

#11

Mie Ian 23, 2019 5:32 pm

Am instalat o interfata si am pornit igo din memoria aparatului, ce comanda trebuie sa-i dau sa-si ia hartile si poiurile de pe card? Multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3888
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 789 ori
Been thanked: 2712 ori

Moderare

#12

Mie Ian 23, 2019 5:41 pm

Pune in sys:

[folders]
has_secondary_root=1
secondary_root= "iGO_content"

Pe card sa ai :
\iGO_content\content\map\*.fbl
manole76
Mesaje: 118
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 46 ori
Been thanked: 28 ori

#13

Mie Ian 23, 2019 6:03 pm

rcv64 sa-ti dea D-zeu sanatate! Merge perfect! Multumesc mult!
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”