Mio Pilot 15LM

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 375
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 712 ori

Moderare

#151

Lun Noi 16, 2020 11:05 am

Bine si asa. Folderul este cel din device.xml: PILOT_S5000_R02
BBF
Mesaje: 26
Membru din: Mar Dec 27, 2016 8:02 pm
4
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 4 ori

#152

Lun Noi 16, 2020 7:53 pm

ablbd scrie:
Lun Noi 16, 2020 11:05 am
Bine si asa. Folderul este cel din device.xml: PILOT_S5000_R02
@ablbd, cu PILOT_S5000_R02 aparatul rămânea blocat la logo.
Am pus un kit de primo, dar îmi dă eroarea pe care i-a dat-o și lui @basile27ro, "application primo.exe encountered a serious error and must shut down". Asta doar la prima apăsare a butonului de lansare a softului Primo. Nu știu care e cauza, însă pot trăi cu ea.
Mulțumesc încă o dată celor care au făcut posibilă deblocarea acestui gps, în special lui @ablbd .
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 691
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
3
Has thanked: 213 ori
Been thanked: 979 ori

Moderare

#153

Lun Noi 16, 2020 9:20 pm

Ai incercat sa pui primo in flash-ul intern?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 691
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
3
Has thanked: 213 ori
Been thanked: 979 ori

Moderare

#154

Lun Noi 16, 2020 10:02 pm

Daca eu pot instala Firmware de Mio Pilot 15 ( atat cel de apical cat si cel de YFInternational ) pe o chinezarie , banuiesc ca si voi puteti instala un alt rom pe aparat
BBF
Mesaje: 26
Membru din: Mar Dec 27, 2016 8:02 pm
4
Has thanked: 11 ori
Been thanked: 4 ori

#155

Mar Noi 17, 2020 6:33 am

secuiu scrie:
Lun Noi 16, 2020 9:20 pm
Ai incercat sa pui primo in flash-ul intern?
Nu. Am pus Primo pe card. Nu e aparatul meu si nu vreau sa-l apuce pandaliile si sa-mi fac de treaba :).
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 691
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
3
Has thanked: 213 ori
Been thanked: 979 ori

Moderare

#156

Mar Noi 17, 2020 4:57 pm

am instalat ambele firmware de mio pilot pe un oarecare aparat , pe nici unul dintre ele nu am reusit sa rulez primo 2.4 , atat din flash cat si de pe card primesc erori , clar aceste doua firmware de mio pilot 15 au multe lipsuri , va sugerez schimbare de firmware
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 691
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
3
Has thanked: 213 ori
Been thanked: 979 ori

Moderare

#157

Joi Noi 19, 2020 9:31 pm

Dezarhivati doar cu 7zip

De la lume adunate , inapoi la lume date

Am testat ambele firmware pe o placa de baza No Name , posibil ca pe aparatele originale sa se comporte diferit

iGO Primo Truck 8.5.11.168090 compatibil numai pe mio pilot 15 Yuanfeng atat de pe SDMMC cat si din My Flash Disk, nu functioneaza pe Mio Pilot 15 Apical

iGO Primo Truck 8.5.11.168090



Pentru Mio Pilot 15 Apical am reusit sa rulez Becker truck versiunea 8.5.2 .122755 , softul ruleaza si pe Mio
Pilot 15 Yuanfeng , testat doar de pe SDMMC

butonul inapoi pentru becker este invizibil si se afla in coltul sus dreapta al ecranului , butonul de exit
se afla in settings -> system settings
Ambele softuri functioneaza cu ultimele harti de la HERE

Becker truck 8.5.2 .122755
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 240
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 174 ori
Been thanked: 178 ori

#158

Joi Noi 19, 2020 10:30 pm

Buna Tuturor!
Secuiu, frumos muncă! Felicitări! Imagine Imagine
Greg
Mesaje: 5
Membru din: Vin Dec 27, 2019 5:25 pm
1
Been thanked: 1 data

#159

Mie Ian 06, 2021 9:01 am

Bună ziua domnilor, am vrut să încărc deblocarea pe Mio 15 (N603) și din păcate nu am reușit să fac ceva. Următoarea eroare a apărut la încărcarea versiunii A9:
informații: blocul rău numărul 22
eboot config eșuează

După resetarea dispozitivului, apare ecranul cu sigla MIO cu următorul mesaj:
pmp.exe
nu pot găsi pmp 9 sau una dintre componentele sale) asigurați-vă că calea și numele fișierului sunt corecte
și că toate bibliotecile necesare sunt disponibile

Pot salva acest dispozitiv cumva?
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 375
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 712 ori

Moderare

#160

Joi Ian 07, 2021 5:03 am

@Greg Exista in topic link la rom Apical si la rom YuanFeng. Nu stiu pe care dintre ele l-ai descarcat, va trebui sa folosesti pe celalalt. Daca poti vedea device.xml din radacina My Flash Disk, te uiti in <hardware><type>: Pilot_S5000_R02 este Apical si Pilot_S5000 este YF.
Greg
Mesaje: 5
Membru din: Vin Dec 27, 2019 5:25 pm
1
Been thanked: 1 data

#161

Joi Ian 07, 2021 8:33 am

@ablbd , Am încercat ambele ROM-uri. În cazul YF am doar un ecran alb, în ​​timp ce instalez Apical obțin acest ecran:
https://ifotos.pl/z/qqsnehh

După resetarea dispozitivului, există un alt ecran:
https://ifotos.pl/z/qqsnehr

Trebuie să faceți o resetare pentru ca dispozitivul să reacționeze la orice și să intre în WinCE. Și aici este o mizerie completă, nu pot face clic pe nimic, deoarece ecranul pare complet în afara calibrării.
https://ifotos.pl/z/qqsnehn
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 375
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 712 ori

Moderare

#162

Joi Ian 07, 2021 3:40 pm

Incearca sa copiezi pe un card mic doar WinCEApp.img din romul Apical, opresti aparatul, pui cardul in el si repornesti
Greg
Mesaje: 5
Membru din: Vin Dec 27, 2019 5:25 pm
1
Been thanked: 1 data

#163

Joi Ian 07, 2021 6:09 pm

@ablbd Ok. Mulțumesc. Voi verifica aproximativ 2 săptămâni. În acest moment sunt deja pe drum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”