Pagina 10 din 11

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Sep 28, 2020 3:25 pm
de ablbd
<2gb, formatat fat16 cu utilitar (nu win10!!), alimentare cu sursa la retea

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Dum Oct 04, 2020 6:52 pm
de radio
Mersi de indicație, am reușit să formatez un card MicroSD de 16 GB în FAT16, folosind cmd->diskpart clean, apoi prin disk management am partitionat 4 GB(maximul la FAT16), restul de 10GB rămân nealocați.
Așadar după ce rulez clonetool și apare ecranul Mio, ar trebui să apară desktop-ul WinCE ca apoi să-l conectez la PC și să pun software-ul pe el?
Mi-a apărut doar odată dekstop-ul înainte să-mi fi dat seama, nu prea pot recrea condițiile.
Acesta este workflow-ul, am înțeles corect?
M-a zăpăcit puțin faza cu S5000_R02 n-o să vă mint

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Vin Oct 16, 2020 7:48 am
de Dan
Are gasit cineva o versiune de Primo care sa functioneze pe acest Pilot 15 ?
Oriunde pun, memorie interna sau card, imi da eroare cu mesajul stresant "application primo.exe encountered a serious error and must shut down"
Nu as vrea sa-l flash-uiesc, sa nu se piarda garantia ... zic. Multumesc.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Vin Oct 16, 2020 8:30 am
de rcv64
Incearca, l-am folosit pe un 7500 care facea la fel:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Contine Romania map.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Vin Oct 16, 2020 9:35 am
de Dan
Multumesc @rcv64. Nu vrea, la fel zice....

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Vin Oct 16, 2020 11:04 am
de irinuca
Pe Mio 8500 de pe card functioneaza doar Primo 2.0 9.6.2.209584 si Becker 9.18.36.613614 ; alt exe NU ruleaza de pe card .
Becker fara sunet.
E posibil ca si la tine sa fie la fel.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Vin Oct 16, 2020 11:04 am
de varju
Buna Tuturor!
Dan, Mesajul de eroare indică o eroare de licență..,
Încercați acest pachet de licență, nimic altceva:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Sâm Oct 17, 2020 5:43 am
de rcv64
Sa verificam ceea ce a propus colegul irinuca, ai aici si varianta Primo 2.0 9.6.2.209584, fara harti...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Sâm Oct 17, 2020 2:15 pm
de basile27ro
la mine cred ca a functionat versiunea de Primo 2011 Octombrie ...si cred ca am pus-o tot la sugestia lui @irinuca , ii multumesc pentru asta.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Oct 19, 2020 6:50 am
de Dan
Multumesc tuturor. Pana sa raspundeti, i-am pus firmware de apical 9 postat de @Daniel Cristea si l-am facut clasic. Nu voiam sa se piarda garantia dar ... asta e.

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Noi 16, 2020 9:06 am
de BBF
seeme scrie:
Mar Dec 17, 2019 12:16 pm
https://www45.zippyshare.com/v/jdmA0Dzm/file.html


pe card pentru N603
Buna, @seeme!
Ma poti ajuta cu acel continut pentru card?

Am si eu un N603 si nu pot sa-l fac sa porneasca unlock-ul de pe card.

Am incercat variantele postate de @ablbd si nu vrea. Porneste softul original

Multumesc!

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Noi 16, 2020 9:27 am
de BBF
Pe aparat, in fiseirul device.xml, am asa:

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Noi 16, 2020 9:34 am
de ablbd
Asta-i versiune YF, vezi tot ce s-a scris despre 15LM cu acest tip de rom

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Noi 16, 2020 9:49 am
de BBF
Multumesc, ablbd

Re: Mio Pilot 15LM

Scris: Lun Noi 16, 2020 10:15 am
de BBF
@ablbd, am incercat varianta din postul #68 si nu functioneaza. Intra tot softul original. Am formatat un card de 2GB, fat16, Fac eu ceva gresit?

L.e. Daca pot ajuta cu date din acest aparat, pot sa urc.

L.l.e A functionat varianta din postul #68, doar ca in loc de "PILOT_S5000", a luat-o cu "Default". Urmeaza sa pun un kit de primo si sper sa functioneze.