Mio Spirit S8500LM unlock SDcard

Tiestito
Mesaje: 27
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori

#1

Mar Feb 07, 2017 12:17 am

Salut, dupa multe ore de citit pe forum si cu chestile descarcate de pe aici, am incercat sa fac un unlock 800x480 cu o interfata foarte simpla.
Am reusit, gps-ul arata interfata, dar problema e in alta parte: cand dau calea la buton (imagine defapt) sa pornesca Primo.exe imi da un crash in folderul kit (kitul e cel postat la truck pe site) si pe ecranul gps-ului imi da o eroare (main thread:) si se restarteaza. Crash-ul se refera la ceva callstak... ca nu gaseste. fisier .map si calea catre primo.exe este invalida.

Ce mai trebuie adaugat la interfata sa functioneze?

Butonul de power efectiv pe gps inca nu l-am facut sa fie functional (inca studiez cum pot rezolva:D), oricum, gps-ul se poate inchide de la buton ( intr-un fel e in plus, pot zice)

Cine ma poate ajuta la aceasta interfata sa fie functionala e liber sa o faca si sa posteze aici. As dorii sa o fac cat mai simpla posibil pt a fi folosita si la alte aparate. Nu as dori sa fie adaugate si alte butoane pe ea, strict buton on/of si buton pentru Primo.

Ps: Am testat interfata asta si pe un NAVMAN 5000LM si a functionat (modificata evident pt rezolutia lui, si redenumind folderele, dar unlook-ul il voi pune pe forum dupa ce-l mai testez la propriu pe aparat si ii fac butonul de on/off functional).

interfata 800x400 pt S8500
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2808 ori

Moderare

#2

Mar Feb 07, 2017 7:20 am

Iti propun o deblocare de pe card cu Minishell, iGO Primo pe card de forma Primo Truck/Primo.exe. Iesirea din iGO Primo se face direct in noua interfata. Oprirea gps-ului se face de la butonul fizic al aparatului.

http://fastupload.ro/8a8f9d627ede6b66bd39ebf3d9a2105c.html
Tiestito
Mesaje: 27
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori

#3

Mie Feb 08, 2017 4:49 pm

Am incercat propunerea la fel aceasi eroare main treath si fisierul crash creat in folderul cu primo: winCE callstack snapshot (function names unknown-mapfile\SDMMC\Primo Truck\Primo.map not found). Aparatul cheama format .map nu exista ceva programel care sa faca kill la aplicatia asta sau o comanda intr-un script?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2808 ori

Moderare

#4

Mie Feb 08, 2017 5:21 pm

Pune un printscreen cu erorile aparute.
Tiestito
Mesaje: 27
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori

#5

Mie Feb 08, 2017 8:41 pm

acesta ii crash-ul:

Cod: Selectaţi tot

------------------ Crash Log Begin -------------------


Current System time: "2016-01-05 06:57:36"
Build version: 9.6.5.278914
Build configuration: Product--ARCHFAM
OS version: 6.0

   Uptime: 0 h 0 m 1 sec 0 msec

Memory Stats:

   FreeMemory: 50 MB, 268 KB, 0 B
   TotalUseableMemory: 51 MB, 484 KB, 0 B
   MaxMemory: 129 MB, 0 KB, 0 B
   ReservedMemory: 1 MB, 0 KB, 0 B
   ActualCacheSize: 0 MB, 0 KB, 0 B
   GarbageSize: 0 MB, 0 KB, 0 B


Exception:   0xc0000005
At address:   0x0088f004
Access violation writing address:   0xfefcf6a8
0x0088f004      (A)


WinCE CallStack snapshot (function names unknown - map file \SDMMC\Primo Truck\Primo.map not found):

0x40029688      (A)
0x00015ed4      (A)
0x000154ac      (A)
0x0001565c      (A)
0x00015744      (A)
0x00675ccc      (A)
0x40076604      (A)
0x40057fac      (A)
0x400520e0      (A)
0x4002a91c      (A)
0x4002ac0c      (A)
0x400521e0      (A)


Global status:

   bInFocus: 0
   bMouseDown: 0
   bInLogic: 0
   bInRender: 0
   CurrentState[128]:
   GPS Pos: (0.000000,0.000000)
   Camera: pos:(0.000000,0.000000) rot:0 persp:0 zoom:0.000000 eng=0)


------------------- Crash Log End --------------------


sa pun is sys.txt asta?:

[folders]
app="\SDMMC\Primo Truck"
content="\SDMMC\Primo Truck\content"
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2808 ori

Moderare

#6

Joi Feb 09, 2017 7:18 am

Cam toate kiturile de iGO Primo creaza acel fisier de crash, dar nu influenteza functionarea corecta a softului.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 448
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
Has thanked: 152 ori
Been thanked: 1114 ori

#7

Joi Feb 09, 2017 7:31 am

Ai incercat si alta varianta de primo ? sau un igo8 800x480 ?
Tiestito
Mesaje: 27
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori

#8

Sâm Feb 11, 2017 9:57 pm

nu am incercat, dar o sa incerc sa vad daca functioneaza.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2808 ori

Moderare

#9

Dum Feb 12, 2017 7:27 am

Dan scrie:Ai incercat si alta varianta de primo ? sau un igo8 800x480 ?

iGO8 nu da crash.
Tiestito
Mesaje: 27
Membru din: Mie Dec 28, 2016 9:32 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori

#10

Mar Feb 14, 2017 10:28 pm

Am incercat cu interfata din primul post si cu kitul mapchanger de harti HERE + TomTom de aici si functioneaza fara sa mai faca crash.txt. nu stiu exact cum se comporta la drum lung, dar cred ca e ok.
giginson
Mesaje: 31
Membru din: Mar Ian 31, 2017 8:01 am
Has thanked: 1 data
Been thanked: 5 ori

#11

Mar Mar 07, 2017 2:02 pm

Se poate reposta Kitul de deblocare ?

Cel postat in thread-ul 2 nu mai e valabil
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2808 ori

Moderare

#12

Mar Mar 07, 2017 3:06 pm

giginson scrie:Se poate reposta Kitul de deblocare ?

Cel postat in thread-ul 2 nu mai e valabil


Link refacut aici (valabil 30 zile)

http://fastupload.ro/8a8f9d627ede6b66bd39ebf3d9a2105c.html
th0mas0
Mesaje: 1
Membru din: Lun Apr 24, 2017 2:13 pm

#13

Lun Apr 24, 2017 5:03 pm

Se poate reposta Kitul de deblocare ?

Cel postat in thread-ul 12 nu mai e valabil.
Ms.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2808 ori

Moderare

#14

Lun Apr 24, 2017 6:40 pm

th0mas0 scrie:Se poate reposta Kitul de deblocare ?

Cel postat in thread-ul 12 nu mai e valabil.
Ms.

Link refacut, aici

http://www.fileshare.ro/e3172559486
liviuandrei
Mesaje: 72
Membru din: Dum Dec 18, 2016 5:51 pm
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 1 data

#15

Mar Mai 02, 2017 12:47 pm

Buna ziua..imi puteti spune va rog cum lucreaza unlock-ul asta? eu l-am pus pe un card sd..imi apare interfata..dar pentru cateva secunde. dupa care porneste soft-ul vechi. va multumesc
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”