Deblocare flash Mio Spirit 680

atrixx
Mesaje: 3
Membru din: Joi Mai 11, 2017 6:37 am
Has thanked: 2 ori

#1

Mar Oct 02, 2018 2:31 pm

salutare , ma poate ajuta cineva cu un tutorial pentru deblocarea unui mio spirit 680 . merci
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 382
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 99 ori

#2

Mar Oct 02, 2018 3:04 pm

Am incarcat aici 2 versiuni de deblocare de pe card;
Testeaza:

https://www12.zippyshare.com/v/Aamzp4y4/file.html

https://www12.zippyshare.com/v/qrBKBrPZ/file.html

1 dezarhivezi in pc unlockul
2 copiezi pe un card continutul folderului
3 restartezi gps si introduci cardul
(copiezi pe card un singur unlock.)
atrixx
Mesaje: 3
Membru din: Joi Mai 11, 2017 6:37 am
Has thanked: 2 ori

#3

Mar Oct 02, 2018 3:25 pm

ady1979 acest gps nu are card
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 382
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 84 ori
Been thanked: 99 ori

#4

Mar Oct 02, 2018 3:45 pm

mio spirit S680 are card vezi aici;
http://www.cel.ro/navigatie-gps/gps-mio ... CIxNzQt-l/

Daca e un gps fara card se poate debloca din flash dar trebuie sa vedem ce varianta e
adica daca e cu MioMap s-au cu SmartST_CE
incarca aici :
https://zippyshare.com/

continutul flash
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#5

Mar Oct 02, 2018 3:46 pm

Incearca deblocarea de pe flash, citeste instructiunile:
-iGO Primo pe memoria interna sub forma: Primo/Primo.exe......intelegi.
Pe _My flash disk.rar
(6.16 MiB) Descărcat de 32 ori
atrixx
Mesaje: 3
Membru din: Joi Mai 11, 2017 6:37 am
Has thanked: 2 ori

#6

Mar Oct 02, 2018 4:09 pm

multumesc mult ...totul corect .....daca puteti recomanda un primo complet dar sa ocupe minim spatiu...
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2611 ori

Moderare

#7

Mie Oct 03, 2018 5:08 am

Ai un kit cu RO map
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#8

Mie Oct 03, 2018 5:10 am

Incearca iGO Primo , contine Romania map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
visanadrian
Mesaje: 16
Membru din: Mie Aug 07, 2019 9:08 pm
Has thanked: 2 ori

#9

Lun Aug 12, 2019 8:44 pm

Buna seara, am urmat pasii din "My flash disk" dar nu se intampla nimic... Nu stiu unde gresesc...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#10

Mar Aug 13, 2019 5:19 am

Adrian, mai incearca odata, am simplificat operatiunea, citeste instructiunile.
Continutul memoriei interne sa fie cel original.
visanadrian
Mesaje: 16
Membru din: Mie Aug 07, 2019 9:08 pm
Has thanked: 2 ori

#11

Mar Aug 13, 2019 7:39 pm

Multumesc, a mers!
visanadrian
Mesaje: 16
Membru din: Mie Aug 07, 2019 9:08 pm
Has thanked: 2 ori

#12

Mar Aug 13, 2019 7:49 pm

Revin cu o intrebare: am un IGO Primo (contine un fisier IGO primo 2.0-o fi alta versiune de IGO?), il pot pune pe Mio s680 deblocat?
Daca da poate imi puteti spune pasii. Va multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#13

Mie Aug 14, 2019 6:15 am

Poti pune orice varianta de iGO Primo, dar sa pastrezi denumirea kitului astfel: Primo/Primo.exe
visanadrian
Mesaje: 16
Membru din: Mie Aug 07, 2019 9:08 pm
Has thanked: 2 ori

#14

Mie Aug 14, 2019 8:41 am

Am pus IGO pe care il am, functioneaza, dar are alta rezolutie, mai mare, decat Mio s680 (400x272). Se poate modifica ceva in program?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3709
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 740 ori
Been thanked: 2480 ori

Moderare

#15

Mie Aug 14, 2019 9:30 am

Introdu in sys sau modifica linia:

[interface]
resolution_dir="480_272"
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”