Mio Spirit 5400LM - Bricked
În cazul în care PC-ul nu vede aparatul, puteți accesa numai zona Flash de la SD.
Rcv64 propunerea colegului nu a funcționat? Încercați un card de 4 GB fără etichetă de volum FAT32
Comentariu:
Din păcate, am găsit o copie de rezervă completă 5400LM pentru doar pe un site polonez plătit.
Nici măcar nu pun link-ul aici. Nu doar pentru că nu există nicio garanție că materialul este corect.
Rcv64 propunerea colegului nu a funcționat? Încercați un card de 4 GB fără etichetă de volum FAT32
Comentariu:
Din păcate, am găsit o copie de rezervă completă 5400LM pentru doar pe un site polonez plătit.
Nici măcar nu pun link-ul aici. Nu doar pentru că nu există nicio garanție că materialul este corect.
-
- 6
- Has thanked: 19 ori
- Been thanked: 463 ori
Descarca de aici :
. Dezarhivezi si testezi pe rand cele 2 FW pe un card de pana la 16 GB ! Alimentezi GPS ul introduci cardul si reset din spate . Unul din ele va merge sigur. Uita de prostia de soft ce a fost original pe el ! BaftaIti multumesc enorm! A mers prima varianta!Daniel Cristea scrie: ↑Vin Feb 26, 2021 11:45 amDescarca de aici : . Dezarhivezi si testezi pe rand cele 2 FW pe un card de pana la 16 GB ! Alimentezi GPS ul introduci cardul si reset din spate . Unul din ele va merge sigur. Uita de prostia de soft ce a fost original pe el ! Bafta
-
- 7
- Has thanked: 8 ori
salut Daniel Cristea. Oare mai poti uploada din nou fisierele pentru mio spirit 5400lm? MultumescDaniel Cristea scrie: ↑Vin Feb 26, 2021 11:45 amDescarca de aici : . Dezarhivezi si testezi pe rand cele 2 FW pe un card de pana la 16 GB ! Alimentezi GPS ul introduci cardul si reset din spate . Unul din ele va merge sigur. Uita de prostia de soft ce a fost original pe el ! Bafta
- rcv64
- Moderator
- 7
- Has thanked: 905 ori
- Been thanked: 4000 ori
Salut Alin, te ajut eu ce-ti trebuie, fisierele FW pentru Mio Spirit 5400lm:
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
-
buna seara ,am mare nevoie de ajutorul dvs,am un mio 7500 lm, si din greseala am sters tot ce era pe memoria interna a acestuia ,iar acum nu stiu cum si de unde sa mai iau softul original si sa il bag pe acesta,igo era inainte sa il iau de la un amic...daca ma puteti ajuta as fi tare recunoscator ,multumesc.
-
- 6
- Has thanked: 19 ori
- Been thanked: 463 ori
Iti pot da ce este original pe intern dar de ce nu faci ceva mai bun rescriind repede FW si scapi de orice belea? Obtii un PNA simplu si usor de folosit unde pui doar un kit de Primo si dai calea?