Mio S680 Blocat in ecran de calibrare

ilie25
Mesaje: 58
Membru din: Mar Dec 27, 2016 4:11 pm
3
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 8 ori

#1

Joi Feb 15, 2018 9:10 pm

Am un Mio S680 fara slot de card care se aprinde si cere calibrare,apoi se restarteaza.Il am de la cineva care zica ca ia sters din greseala ceva din flash.Calulatoru nu il mai vede,il simte dar nu il vede.Ma poate ajuta cineva sa-l readuc la viata?multumesc in avans.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#2

Mar Mar 06, 2018 6:53 pm

eu am un rom de Mio S680 made in taiwan , daca esti interesat sa incerci ? aparatul trebuie sa aiba slot de card
ilie25
Mesaje: 58
Membru din: Mar Dec 27, 2016 4:11 pm
3
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 8 ori

#3

Lun Mar 19, 2018 8:48 pm

Aparatul nu are slot de card ...dar da-mi te rog acel room poate il fac cumva...multumesc.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#4

Mar Mar 20, 2018 6:22 pm

Daca nu are slot de card va fi mai greu
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
buta
Mesaje: 2
Membru din: Lun Sep 18, 2017 5:32 pm
3
Has thanked: 1 data

#5

Joi Aug 23, 2018 5:22 pm

Am si eu acelasi problema cu S680 are slot,ma poate ajuta cineva cu FW si Backup pentru acest model?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4178
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 850 ori
Been thanked: 3134 ori

Moderare

#6

Joi Aug 23, 2018 5:31 pm

Backup ai aici, cu Fw te ajuta colegul secuiu.....lasa-i PM.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
buta
Mesaje: 2
Membru din: Lun Sep 18, 2017 5:32 pm
3
Has thanked: 1 data

#7

Joi Aug 23, 2018 8:13 pm

Multumesc pentru ajutor
visanadrian
Mesaje: 16
Membru din: Mie Aug 07, 2019 9:08 pm
1
Has thanked: 2 ori

#8

Vin Aug 30, 2019 8:42 pm

secuiu scrie:
Mar Mar 06, 2018 6:53 pm
eu am un rom de Mio S680 made in taiwan , daca esti interesat sa incerci ? aparatul trebuie sa aiba slot de card
Buna seara, mio s680 se deschide direct in wincmd chiar si dupa resetare. Cand incerc sa dau close wincmd se blocheaza...Pot pune alt rom? Si daca da, puteti sa imi dati si mie un rom pt acest gps? Va multumesc!
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#9

Dum Sep 01, 2019 7:08 pm

se mai conecteazala pc ?
radflaviu
Mesaje: 22
Membru din: Lun Mar 20, 2017 5:38 pm
3
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 3 ori

#10

Dum Sep 15, 2019 8:37 am

buna. se pot reface link-urile?
Caesar
Mesaje: 90
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
3
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 19 ori

#11

Mar Sep 17, 2019 7:25 pm

Salut
Vin si eu cu solicitarea pentru Firmware Mio Spirit 680
ilie25
Mesaje: 58
Membru din: Mar Dec 27, 2016 4:11 pm
3
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 8 ori

#12

Lun Mai 11, 2020 2:46 pm

Revin cu aceasta problema...Mio Spirit 680 cere calibrare si apoi se restarteaza.Acest aparat nu are slot de card.Mapoate ajuta cineva?Si va rog refaceti si linkurile cu frimware si backup.Multumesc.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#13

Lun Mai 11, 2020 8:42 pm

pe riscul vostru
Fişiere ataşate
Spirit 680 TMC patch.zip
(8 MiB) Descărcat de 28 ori
ilie25
Mesaje: 58
Membru din: Mar Dec 27, 2016 4:11 pm
3
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 8 ori

#14

Lun Mai 11, 2020 8:46 pm

secuiu scrie:
Lun Mai 11, 2020 8:42 pm
pe riscul vostru
Multumesc.Dar cum fac ca aparatul nu are slot de card?Se aprinde,cere calibrare si apoi se restarteaza.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 344
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
3
Has thanked: 38 ori
Been thanked: 653 ori

Moderare

#15

Mar Mai 12, 2020 6:27 am

Ma tem ca la modelul fara card nu mai poti face nimic. Pe vremuri am inviat ceva asemanator (fara card, procesor S5P6443 si flash intern emmc/iNand, cu pini jtag) incarcind prin jtag in RAM si executind un kernel modificat care lanseaza explorer.exe, de unde am sters tot continutul flash intern. Nu este o procedura pe care sa o poti face singur.

Cel mai bine ar fi sa faci rost de o placa de baza cu MStar MSB2531 si sa o pui in locul celei originale.Sint perfect compatibile la suruburi, priza USB si la cablul touch. Resoftarea o faci cu placa pusa temporar ca sa ai acces la slotul de card apoi ii pui un card gol de 8-16GB, montezi totul la loc si inchizi cutia.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”