Mio Pilot 15LM

Scrie răspuns
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 331
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
3
Has thanked: 36 ori
Been thanked: 615 ori

Moderare

#136

Lun Sep 28, 2020 3:25 pm

<2gb, formatat fat16 cu utilitar (nu win10!!), alimentare cu sursa la retea
radio
Mesaje: 3
Membru din: Dum Sep 27, 2020 1:22 pm
Has thanked: 1 data

#137

Dum Oct 04, 2020 6:52 pm

Mersi de indicație, am reușit să formatez un card MicroSD de 16 GB în FAT16, folosind cmd->diskpart clean, apoi prin disk management am partitionat 4 GB(maximul la FAT16), restul de 10GB rămân nealocați.
Așadar după ce rulez clonetool și apare ecranul Mio, ar trebui să apară desktop-ul WinCE ca apoi să-l conectez la PC și să pun software-ul pe el?
Mi-a apărut doar odată dekstop-ul înainte să-mi fi dat seama, nu prea pot recrea condițiile.
Acesta este workflow-ul, am înțeles corect?
M-a zăpăcit puțin faza cu S5000_R02 n-o să vă mint
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 470
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
3
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 1174 ori

#138

Vin Oct 16, 2020 7:48 am

Are gasit cineva o versiune de Primo care sa functioneze pe acest Pilot 15 ?
Oriunde pun, memorie interna sau card, imi da eroare cu mesajul stresant "application primo.exe encountered a serious error and must shut down"
Nu as vrea sa-l flash-uiesc, sa nu se piarda garantia ... zic. Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4144
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3086 ori

Moderare

#139

Vin Oct 16, 2020 8:30 am

Incearca, l-am folosit pe un 7500 care facea la fel:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Contine Romania map.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 470
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
3
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 1174 ori

#140

Vin Oct 16, 2020 9:35 am

Multumesc @rcv64. Nu vrea, la fel zice....
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 541
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
3
Has thanked: 2234 ori
Been thanked: 1107 ori

Moderare

#141

Vin Oct 16, 2020 11:04 am

Pe Mio 8500 de pe card functioneaza doar Primo 2.0 9.6.2.209584 si Becker 9.18.36.613614 ; alt exe NU ruleaza de pe card .
Becker fara sunet.
E posibil ca si la tine sa fie la fel.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 170
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
3
Has thanked: 90 ori
Been thanked: 119 ori

#142

Vin Oct 16, 2020 11:04 am

Buna Tuturor!
Dan, Mesajul de eroare indică o eroare de licență..,
Încercați acest pachet de licență, nimic altceva:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4144
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 841 ori
Been thanked: 3086 ori

Moderare

#143

Sâm Oct 17, 2020 5:43 am

Sa verificam ceea ce a propus colegul irinuca, ai aici si varianta Primo 2.0 9.6.2.209584, fara harti...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
basile27ro
Mesaje: 245
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
3
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 321 ori

#144

Sâm Oct 17, 2020 2:15 pm

la mine cred ca a functionat versiunea de Primo 2011 Octombrie ...si cred ca am pus-o tot la sugestia lui @irinuca , ii multumesc pentru asta.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 470
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
3
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 1174 ori

#145

Lun Oct 19, 2020 6:50 am

Multumesc tuturor. Pana sa raspundeti, i-am pus firmware de apical 9 postat de @Daniel Cristea si l-am facut clasic. Nu voiam sa se piarda garantia dar ... asta e.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Spirit”