Mio Moov 200 IGO stuck screen

OPici
Mesaje: 3
Membru din: Lun Aug 14, 2017 6:58 pm

#1

Dum Aug 20, 2017 5:58 pm

Hello,

Se da un GPS Mio Moov 200 - avea software-ul lui original.
Am reusit sa ii dau unlock si i-am pus iGO 8 pe el -> I-am dat run si mergea -> OK
I-am luat card si de asemenea, am reusit sa ii dau load la tot folderul CONTENTS de pe card ( Am luat hartile HERE Q2.2017 ). -> I-am dat run inca o data si intradevar aveam toate hartile pe el si mergea -> OK

In mio, am observat ca era un fisier XML PATHS si am inlocuit valorile de acolo ( Pornea cu aplicatia originala ) si i-am pus valorile din iGO -> I-am dat reset si am observat ca porneste cu IGO 8 si se incarca doar pana la languages si da eroare missing language. -> NOK!!!!! :(

Acum, cand il conectez la PC, nu imi mai recunoaste dispozitivul si indiferent cate reseturi ii dau etc, el ramane blocat la IGO Languages! :(

Ce pot sa ii fac sa imi recunoasca la PC? :(
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#2

Lun Aug 21, 2017 6:52 am

Copiaza pe card cele 3 foldere din arhiva si vezi daca misca ceva cu toate ca aparatul e deblocat s-ar putea sa nu.
aici
Daca nu vrea redenumesti folderul Cobia_300_64 in Cobia_300_32
Cu ajutorul lui total commander (coltul din stanga jos) refaci mem.interna.Mai precis ce model este?Daca ai facut un backup inainte vezi ce scrie in device.xml.
itransalpina60
Mesaje: 6
Membru din: Lun Aug 21, 2017 4:50 pm

#3

Lun Aug 21, 2017 5:54 pm

Hello, Lemax55,

Mersi fain pentru raspuns, am facut ce mi-ai zis tu mai sus, dar, tot nu mi-l recunoaste windows-ul *Am incercat si W10 si W7*.
Pur si simplu, cand il pornesc, dispozitivul intra in iGO si ramane blocat cu "Fatal Error: Initialization error: no language files were found" DESI, a fost setata aplicatia iGO sa citeasca tot folderul "Contents".

Da, am un backup la el. In "Device.xml" am urmatoarele ->

<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?>
<device> <kernel><version>V1.00.0018</version></kernel><bootloader><version>R07</version><checksum></checksum></bootloader><hardware><type>Cobia_300_64</type><displayname>My
Mio</displayname><version>-1</version><id></id></hardware><sku><projectcode>N177</projectcode><skuid>9874</skuid><mapversion>MireoFEU@0710</mapversion><mapregion>EEU</mapregion></sku><processor><type>ARM</type><level>ARM
version 4</level><revision>00000000</revision></processor><os><version>00050000</version></os><memory><size>0x4000000</size></memory><storage><size>0x80000000</size><type>0x130342</type></storage></device>

Ce greseala am facut eu -> Am editat fisierul Paths.xml astfel:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<paths>
<filegroup>
<name>appstartupsec</name>
<basepath>\Program Files\MioMap</basepath>
<files>
<file>AppStartupSec.exe</file>
</files>
</filegroup>
</paths>

Am incoluit basepath-ul cu \iGO\ si la file inloc de AppStartupSec.exe am pus iGO.exe :(

Si de atunci, nu mi-l mai recunoaste Windows-ul. Da eroarea de mai sus.

PS: Sunt tot user-ul OPici, aparent am primit un ban pentru ca am fost "Nepoliticos". Daca deranjeaza ca am facut un alt username pentru a posta aici, avand in vedere ca banul expira pe 18 Septembrie, puteti sa imi stergeti contul si postarea si o sa incerc sa gasesc ajutor pe alt forum.

Looking forwarod for your answers! :)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#4

Mar Aug 22, 2017 6:07 am

Incearca si cu
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Daca nu vrea incearca pe un linux poate se conecteaza.
itransalpina60
Mesaje: 6
Membru din: Lun Aug 21, 2017 4:50 pm

#5

Mar Aug 22, 2017 4:57 pm

Am incercat acum si cu Ubuntu si la fel, nu mi-l recunostea!

Apoi, am conectat acel cablu la un port USB 3 SI INCREDIBIL! L-a luat! Am editat fisierul paths.xml si acum, porneste cum trebuie -> in acel windows si ii dau eu drumul la iGO.

Ideea e, cum fac sa mearga automat la startup iGO?

Pe memorie lui interna e pusa aplicatia iGO iar pe card e tot folderul contents.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#6

Mie Aug 23, 2017 6:45 am

Urca un backup fara harti.Totusi de ce nu folosesti unul din acele doua unlockuri direct de pe card?Refaci toata memoria interna si faci deblocarea de pe card,astfel vei avea o interfata si iGO8 are unde sa "iasa".
itransalpina60
Mesaje: 6
Membru din: Lun Aug 21, 2017 4:50 pm

#7

Mie Aug 23, 2017 8:36 am

Am citit si tot citit mesajul tau. Scuze, dar, nu am inteles absolut nimic. :lol:

Ok, sa o luam cu starea actuala:
Acest GPS MIO Moov 200 este unlocked.
I-am copiat pe memoria lui interna iGO 8.3 sau 8.2 iar pe cardul de memorie i-am pus tot folderul contents.

Acum, cand ii dau drumul, intra in Windows si apoi trebuie sa navighez eu catre memoria interna si double tap pe ecran pentru a intra in iGO.

Poti, te rog, sa detaliezi procedura descrisa mai sus? :)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#8

Mie Aug 23, 2017 8:58 am

Ok,ai doua variante
1.Conectezi aparatul la pc si refaci memoria interna adica cum a fost original.Deblochezi direct de pe card cu unul din unlock-urile postate mai sus,copiezi si un kit iGO8 alaturi de acele foldere pe card.
2.Poti lasa asa si faci un shortcut la igo8.exe pe desktop.
itransalpina60
Mesaje: 6
Membru din: Lun Aug 21, 2017 4:50 pm

#9

Mie Aug 23, 2017 9:17 am

Ok, si daca fac shortcut iGO8.exe pe desktop, trebuie sa ii dau lock iar si porneste automat cand deschid GPS-ul iGO? sau fac doar shortcut iGO8 pe desktop si o sa porneasca automat cu iGO cand pornesc aparatul?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#10

Mie Aug 23, 2017 9:21 am

Apesi pe shortcut de doua ori si porneste,este acelasi principiu ca la pc.
itransalpina60
Mesaje: 6
Membru din: Lun Aug 21, 2017 4:50 pm

#11

Mie Aug 23, 2017 9:29 am

Ok, mersi mult, lemax55! Cand ajung acasa ii fac shortcut pe desktop la iGO si aia e!
Apreciez! :)
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#12

Mie Aug 23, 2017 9:35 am

Ai mai jos un video despre cum se face,este alt model de gps.
https://www.youtube.com/watch?v=kU_-9Ky78cA
V-a trebui sa adaptezi in functie de folderele tale din mem.interna.
itransalpina60
Mesaje: 6
Membru din: Lun Aug 21, 2017 4:50 pm

#13

Vin Aug 25, 2017 4:09 pm

Gata, i-am dat de cap. Nu a vrut sa mearga prin metoda de mai sus.
Cand ii dadeam make shortcut, imi facea un fisier "gol".
Am dat copy&paste la un shortcut actual si i-am dat 28# "calea unde era igo" si a aparut pe desktop.

Mersi fain pentru ajutor, lemax55!

Daca se doreste, topic-ul poate fi inchis. :)
adrianhisam
Mesaje: 91
Membru din: Mar Iun 06, 2017 4:10 pm
Has thanked: 48 ori
Been thanked: 6 ori

#14

Dum Apr 29, 2018 8:20 am

Salutare
stie cineva cum fac la un mio Mopv 200 cu igo8 instalat pe el cum fac luminozitatea mai mare?
multumesc
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 718 ori

Moderare

#15

Dum Apr 29, 2018 9:35 am

te referi la : cum fac luminozitatea din igo8 sa mearga sau cum fac luminozitatea aparatului sa mearga ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”