Mio moove 330-deblocat si nefunctional

tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#1

Joi Mar 15, 2018 10:21 am

Am un mio moove 330 deblocat si pana mai ieri il foloseam cu brio (igo 8).Am vrut sa am niste harti mai noi (eu foloseam unele din 2013) si atunci am sters fisierele "map" si "poi" cu hartile vechi si am copiat altele ( pastrand bineinteles denumirea) cu harti noi.
Problema este ca nu booteaza pana la capat si tot imi spune ceva cu rezolutia...Aleg aparatul din lista si iarasi o ia de la capat....
Offf...ce sa fac?
Fişiere ataşate
IMG_20180315_121800.jpg
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#2

Joi Mar 15, 2018 10:52 am

Ar trebui sa incerci o deblocare clasica cu un unlock simplu....nu cu Mio pocket....
Eroarea se refera la faptul ca Mio Pocket nu lucreaza cum trebuie.
tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#3

Joi Mar 15, 2018 11:24 am

Deblocarea am facut-o cu Visual...
Theopsis
Mesaje: 446
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 52 ori
Been thanked: 179 ori

#4

Joi Mar 15, 2018 11:48 am

Asa cum ti-a recomandat rcv64, problema e cauzata de interfata de deblocare, dezinstaleaza Visual Lanik si mergi pe o deblocare simpla sau in caz cazul in care obisnuiesti sa deschizi dispozitivul si sa intri direct in navigatie, poti renunta definitiv la interfata de deblocare si sa pui softul de navigatie pe direct.
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=
tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#5

Joi Mar 15, 2018 12:08 pm

ok....intreb atunci...exista actualizari pentru miomap?pot sa le pun direct in aparat fara sa mai folosesc SD?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#6

Joi Mar 15, 2018 12:50 pm

Miomap nu se mai dezvolta demult, dar poti folosi iGO8 sau Primo...cu harti actualizate.
tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#7

Joi Mar 15, 2018 5:05 pm

Theopsis scrie:
Joi Mar 15, 2018 11:48 am
Asa cum ti-a recomandat rcv64, problema e cauzata de interfata de deblocare, dezinstaleaza Visual Lanik si mergi pe o deblocare simpla sau in caz cazul in care obisnuiesti sa deschizi dispozitivul si sa intri direct in navigatie, poti renunta definitiv la interfata de deblocare si sa pui softul de navigatie pe direct.
Daca ati putea sa-mi si explicati cum ...raman dator! Adica :ce softuri,proceduri,etc..
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#8

Joi Mar 15, 2018 5:35 pm

Gps-ul are slot de card ?
tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#9

Vin Mar 16, 2018 4:46 am

da...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3887
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 788 ori
Been thanked: 2710 ori

Moderare

#10

Vin Mar 16, 2018 7:31 am

Deblocarea si rulearea Primo. astfel:
-conectezi gps-ul la pc si faci o copie de rezerva a continutului folderului Program Files din flash (memoria interna de stocare);
-din flash-Program Files stergi folderul Miomap
-in flash-Program Files copii cele 4 foldere (Apps, LAUNCHPAD, MioMap si Primo) din arhiva de la mine
-deconectezi gps-ul, reset, va porni o interfata noua de unde vei putea porni Primo.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Ptr. rularea Primo de pe card trebuie facute cateva modificari in LAUNCHPAD-Main.
tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#11

Vin Mar 16, 2018 7:59 am

si hartile?
tedo
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 21, 2017 10:14 am

#13

Vin Mar 16, 2018 9:02 am

Multumesc frumos tuturor pentru amabilitate!

PS:daca vreau sa adaug si alte harti sau sa updatez harta Romaniei ,cum procedez?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2657 ori

Moderare

#14

Vin Mar 16, 2018 9:07 am

Citeste cu atentie acest tutorial
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=47&t=26
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”