Mio Mivue Drive 60 lm

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#16

Dum Noi 19, 2017 8:36 am

Din SETH PATH ai dat calea catre primo.exe?Mai precis ce eroare este?
Kit primo 800x480
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data

#17

Lun Noi 27, 2017 7:08 am

Nu i-ati dat de cap la gps meu ?
ancaadisor
Mesaje: 8
Membru din: Sâm Oct 14, 2017 1:09 pm
Been thanked: 1 data

#18

Lun Noi 27, 2017 7:13 am

Am sa scriu si eroare cand ajung acasa ca acuma as plecat in cursa
ferib
Mesaje: 6
Membru din: Vin Feb 10, 2017 6:37 pm
Has thanked: 3 ori

#19

Lun Mar 19, 2018 4:54 pm

salutare,se poate rezolva cumva ca sa poti pornii camera cand nu folosesc gps-u .
PRIMO ruleaza perfect cu un unlock foarte simplu cum e minishelu.
am incercat cu inserarea unui icon la unlock si cu comanda catre aplicatia dvr.exe care este in ResidentFlash2 insa nu face nimica.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3851
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 777 ori
Been thanked: 2658 ori

Moderare

#20

Lun Mar 19, 2018 5:01 pm

Calea este:

residentflash2\bin\CarRecorder.exe

Comanda din minishell:

Command = \residentflash2\bin\CarRecorder.exe
Mostwanted
Mesaje: 7
Membru din: Vin Dec 16, 2016 4:56 pm
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 7 ori

#21

Joi Apr 19, 2018 10:38 am

rcv64 scrie:
Lun Mar 19, 2018 5:01 pm
Calea este:

residentflash2\bin\CarRecorder.exe

Comanda din minishell:

Command = \residentflash2\bin\CarRecorder.exe
am incercat comanda insa nu se executa...mai ai si alte variante ?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3851
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 777 ori
Been thanked: 2658 ori

Moderare

#22

Joi Apr 19, 2018 10:51 am

Intre timp treaba cu camera s-a aprofundat, uite ce a iesit cu ajutorul unui coleg de aici:
Citeste instructiunile:
Pornire camera.rar
(186.3 KiB) Descărcat de 114 ori
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 560
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 707 ori

Moderare

#23

Joi Apr 19, 2018 6:23 pm

@Mostwanted
nu vrei tu sa faci un LLdump +Ndump la partitia 00 plus continutul lui ResidentFlash2 ?
basile27ro
Mesaje: 198
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 629 ori
Been thanked: 298 ori

#24

Sâm Mar 23, 2019 12:38 pm

@secuiu
am incercat doua versiuni de LLDump pe acest tip de device, Mio MiVue Drive 60 LM si nu ruleaza.
idem pentru extragere ResidentFlash2 utilizand script realizat de tine cred ... voi incerca manual.
NNDump 00,01 ai mai jos.
MioMiVue 60 LM
ResidentFlash2 - si aici au fost fisiere care nu au putut fi copiate manual ...ca si cu scriptul mai sus mentionat
RF2 extras cu script - atat cat a vrut

LE: daca ai sugesti referitor la LLDump iti stau la dispozitie, aparatul e la mine pentru unlock si iGO Primo.
sper sa reusesc sa-l deblochez. Stima.
basile27ro
Mesaje: 198
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 629 ori
Been thanked: 298 ori

#25

Sâm Mar 23, 2019 2:59 pm

a reusit cineva sa ruleze totusi un iGO Primo de pe card pe MioMiVue 60LM ?
imi da fatal error urmat de restart...de pe flash merge fara nici o problema aceelasi kit.
cum lucreaza PowerBotton.exe ... eu am inteles ca il lansez in executie si trebuie sa apas butonul aparatului de "Power on/off" in urma careia trebuie sa primesc un numar care trebuie scris in PowerBotton.ini, gresesc undeva???. la mine nici nu porneste PowerBotton.exe :roll:
Ultima oară modificat Sâm Mar 23, 2019 6:03 pm de către basile27ro, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3851
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 777 ori
Been thanked: 2658 ori

Moderare

#26

Sâm Mar 23, 2019 5:36 pm

Incearca kitul de mai jos. Continutul arhivei il copii pe card:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
basile27ro
Mesaje: 198
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 629 ori
Been thanked: 298 ori

#27

Sâm Mar 23, 2019 6:01 pm

@rcv64
merge dar e un kit destul de vechi ... ceea ce folosesc eu e kit de Primo 2.4 - Honda Civic.
Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3851
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 777 ori
Been thanked: 2658 ori

Moderare

#28

Sâm Mar 23, 2019 6:03 pm

Ti-am oferit un kit functional pe aparatul tau.
Kiturile sunt in mare parte la fel, hartile conteaza, dar poti folosi un skin si mai aduci functii in plus.....
basile27ro
Mesaje: 198
Membru din: Dum Dec 18, 2016 10:24 pm
Has thanked: 629 ori
Been thanked: 298 ori

#29

Dum Mar 24, 2019 10:29 am

respectand procedura de pornire camera de mai sus a reusit cineva efectiv pornirea ei odata cu unlock si rulare Primo ? intreb pentru ca la mine nu s-a intamplat nimik dupa modificare registri .
calea de acces camera la mine e ResidentFlash2\DVR.exe.
eu nu am folderul "bin" in ResidentFlash2. Multumesc.
Webp.net-gifmaker.gif
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 560
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 707 ori

Moderare

#30

Dum Mar 24, 2019 11:50 pm

@basile27ro pentru ca LLdump sa ruleze pune langa el aygshell.dll


Ca sa iti porneasca camera nu ai procedat bine , key-ul in faci in folderul INIT din HKEY_LOCAL_MACHINE

1-Expand HKEY_LOCAL_MACHINE
2-click pe folderul INIT
3- in fereastra din dreapta faci cheile
Fişiere ataşate
aygshell.7z
(5.93 KiB) Descărcat de 28 ori
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”