Mio MOOV S760 - deblocare

Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 561
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 711 ori

Moderare

#46

Dum Sep 23, 2018 8:27 pm

Explicatie unlock postul #18

Unlock-ul respectiv este facut pentru unul din colegii nostri care a vrut sa ruleze doar navigon pe el , celelalte doua cai de navigatie din MainShell_INI.XML au alte caracteristicii decat pornirea directa a softului :
\My Flash Disk\Program Files\iGO\iGO.exe deschide cea de a doua ferestra a unlockului unde sunt mai multe butoane de navigatie si nicidecum nu lanseaza igo.exe , pentru deschiderea celei de a doua fereastra aveti nevoie de un folder iGO si un executabil cu aceasi denumire, in a doua fereastra doar butonul "navman" lanseaza Primo.exe ( nu am mai redenumit acest buton deoarece colegul nu a fost interesat de acest sof) , celelalte butoane de navigatie , chiar daca apar pe ecran nu au definita calea catre in MainShell_INI.XML
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#47

Lun Sep 24, 2018 8:53 am

secuiu scrie:
Dum Sep 23, 2018 8:21 pm
@@so70
Conecteaza aparatul la PC , sterge tot folderul Program Files , descarci de mai jos si copii la loc cu cel din arhiva , are igo primo inclus , atentie dezarhivezi numai cu 7.zip

Program Files Mio S760
Multumesc mult pentru ajutor colegului secuiuAm procedat cum a-ti spus si ...totul e perfect. Vreau sa schimb hartile,cu unele mai noi.Ce harti recomandati pentru RO _?Multumesc si moderatorului lemax55 pentru interesul dat pentru rezolvarea problemei . Sinteti o echipa minunata ,Felicitari si multa sanatate.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#48

Lun Sep 24, 2018 8:56 am

kitul contine harta RO,restul aici
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=25439#p25439
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#49

Lun Sep 24, 2018 5:22 pm

Multumesc !As dori o parere pertinenta...Ce soft e mai bun ,iGo sau NextGen...Ma refer la fiabilitate .
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 561
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 711 ori

Moderare

#50

Lun Sep 24, 2018 6:18 pm

Iti recomand Igo primo pentru aparatul tau , nextgen se misca greu chiar si pe procesor de 800 Mhz cu 256 Ram
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#51

Lun Sep 24, 2018 6:32 pm

Multumesc.Am achizitionat un aparat mai bunicel .Procesor 800Mhz,256RAM,si 8 Gb memorie interna, Am crezut ca ,fiind mai nou ,softul e mai bun.Am vazut ca la Nextgen meniul e un pic mai incilcit
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 561
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 711 ori

Moderare

#52

Mie Sep 26, 2018 5:29 pm

daca aparatul achizitionat are si ecran capacitiv plus bt , te pot ajuta cu un soft nextgen original , harti tom tom si fara camion
egoandu
Mesaje: 11
Membru din: Joi Dec 22, 2016 9:11 am
Has thanked: 4 ori

#53

Mar Dec 04, 2018 10:16 am

Buna ziua!

Pana la urma am reusit sa pornesc IGO astfel: am pus fisierele din arhiva de la postul 34 pe card si apoi am copiat kit-ul de la postul 36 in Program Files.

Am incercat sa pun kit-ul de la postul 36 pe card ca sa am mai mult loc pentru harti, si nu mai ruleaza, imi da eroare de rezolutie. Deci pe memoria interna mai am 100MB liberi, iar pe cardul extern nu imi functioneaza, cum as putea proceda sa imi pun hartile?

Puteti reposta postul 45 ? A expirat fisierul!
Va multumesc!Am ajuns la postul 34 si am pus arhiva modificata, acum am alta interfata. Este bine sa copiez kit-ul de la postul 36 in Program Fil
Am un astfel de aparat, am citit tot forumul, dar tot imi este frica.
Uitati ce am reusit sa fac pana acum:
1)Am pus pe un card de 8GB (nu am mai gasit de 4GB) fiserele din postul 4 si s-a deschis windows commander.
2)Am incercat sa il conectez la pc pentru a face un back-up , imi apar doua noi partitii (memoria interna a gps-ului si cardul) dar nu le pot accesa.
Ce pas ar trebui sa urmez acum astfel incat sa nu il stric, din moemnt ce nu pot sa il accesez din pc ?
Va multumesc!
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 561
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 711 ori

Moderare

#54

Mar Dec 04, 2018 8:27 pm

fa o poza la aparat si urca poza aici te rog
egoandu
Mesaje: 11
Membru din: Joi Dec 22, 2016 9:11 am
Has thanked: 4 ori

#55

Mie Dec 05, 2018 6:44 am

Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 508
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 2004 ori
Been thanked: 1000 ori

Moderare

#56

Mie Dec 05, 2018 8:31 am

Navigatia poti sa o pui oriunde pe card.
Set Path Navigation cred ca modifica calea catre navigatie.
egoandu
Mesaje: 11
Membru din: Joi Dec 22, 2016 9:11 am
Has thanked: 4 ori

#57

Mie Dec 05, 2018 8:53 am

irinuca scrie:
Mie Dec 05, 2018 8:31 am
Navigatia poti sa o pui oriunde pe card.
Set Path Navigation cred ca modifica calea catre navigatie.
Asa am crezut si eu, dar dupa ce am pus-o pe card si am ales calea din navigatie, imi da eroare de rezolutie
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#58

Mie Dec 05, 2018 9:02 am

Adauga in sys.txt(la iGO Primo)
[rawdisplay]
class="landscape"
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
Sterge folderul SAVE dupa modificare.
egoandu
Mesaje: 11
Membru din: Joi Dec 22, 2016 9:11 am
Has thanked: 4 ori

#59

Mie Dec 05, 2018 9:25 am

lemax55 scrie:
Mie Dec 05, 2018 9:02 am
Adauga in sys.txt(la iGO Primo)
[rawdisplay]
class="landscape"
highres=0
screen_x=800
screen_y=480
Sterge folderul SAVE dupa modificare.
Am modificat, am sters folderul si am aceeasi eroare. Are importanta pozitia unde am adaugat textul ?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#60

Mie Dec 05, 2018 10:11 am

Ce ai mai exact pe card?
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”