Mio MOOV S760 - deblocare

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#31

Mar Sep 18, 2018 8:32 pm

Copiaza pe card cele doua foldere din arhiva si vezi daca intra in interfata.Eventual poti redenumi folderul SEEKER_725 în Default.La pc se conecteaza,mai are ceva in flash?
s760 unlock.zip
(9.52 MiB) Descărcat de 41 ori
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#32

Joi Sep 20, 2018 9:41 pm

Multumesc pt raspuns.
-GPS-ul se conecteaza la calculator.
-in flash mai am urmatoarele-foldere NAVMAN si PROGRAM FILES
-fisiere -device.sig,device,NVM0,NVM1,NVM3
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#33

Joi Sep 20, 2018 9:59 pm

am pus folderele din arhiva pe card ,am pornit GPS-ul ,se aude melodia aceea,si apare pt o secunda imaginea aceea de deblocare iar dupa aceea iarasi acele doua ecrane,,,
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#34

Vin Sep 21, 2018 5:04 am

@so70 prima data conectezi aparatul la PC si faci un backup(copie de rezerva).
Variante:
1.Arhivezi totul si faci un upload,dupa terminare pui link-ul aici sa vedem ce ai acolo.
sau
2.De exemplu la postul #18 mai este o varianta de deblocare,se sterge totul(nu formatezi) si se copiaza folderul Program Files din arhiva in memoria interna.Deconectezi si astepti cateva secunde,vei avea o interfata noua.
sau
3.Am refacut un pic fisierele din arhiva de mai sus
SD Card_V2.rar
(8.52 MiB) Descărcat de 39 ori
Ai deschis acest topic acum un an si NU inteleg de ce nu ai citit totul de la inceput,daca erai un pic atent la postari ai fi reusit pana acum.
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#35

Sâm Sep 22, 2018 12:59 am

Inca o data va multumesc pt ajutor.Am reusit sa pun interfata noua de la postul 18.Problema e ca nu reusesc sa pornesc Primo...nu stiu cum sa fac sa porneasca Primo cind selectez butonul de navigare din interfata noua
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#36

Sâm Sep 22, 2018 3:30 am

@so70 ce scrie cand apesi butonul??Kitul se copiaza in memoria interna in folderul Program Files si va fi sub forma Primo/Primo.exe.
Copiaza folderul Primo din arhiva de mai jos in folderul Program Files,contine harta RO.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#37

Sâm Sep 22, 2018 8:37 am

Multumesc mult pentru ajutor.Am dezarhivat arhiva,am pus folderul Primo in Program files si ...tot nu merge. Se incarca rapid interfata noua,dar cind apas pe butonul NAVIGATION doar isi schimba culoarea din rosu in mov.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#38

Sâm Sep 22, 2018 9:40 am

Redenumeste folderul Primo in iGO si executabilul la fel.
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#39

Dum Sep 23, 2018 9:09 am

Am redenumit ...acum se deschide o pagina pe care am scrise mai multe nume Navman,Primo,Mireo,Magellan,TomTom,NDrive...numai IGO nu estre. Pe oricare apas ,nu se intimpla nimic...
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#40

Dum Sep 23, 2018 9:47 am

Si daca redenumesti iGO in Primo?
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#41

Dum Sep 23, 2018 1:20 pm

Am redenumit si nu im mai deschide nimic cind selectez butonul de navigare
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2644 ori

Moderare

#42

Dum Sep 23, 2018 3:04 pm

Unlockul(postul #18postat de Victor)este facut de colegul @secuiu si te asigur ca este unul ff.bun,daca are timp poate te ajuta el.Normal ar fi trebuit sa functioneze primo,asta daca ai facut corect modificarile.
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#43

Dum Sep 23, 2018 4:24 pm

Am redenumit si folderul si executabilul in iGO.Se deschide doar ecranul de care am spus. Daca am redenumit in Primo ,nu se mai deschide nimic.
so70
Mesaje: 24
Membru din: Dum Mar 26, 2017 8:43 pm
Has thanked: 45 ori

#44

Dum Sep 23, 2018 5:25 pm

Am incercat si a treia varianta care mi-ati propus-o la postul 34.Nu porneste de pe card...
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 560
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 707 ori

Moderare

#45

Dum Sep 23, 2018 8:21 pm

@@so70
Conecteaza aparatul la PC , sterge tot folderul Program Files , descarci de mai jos si copii la loc cu cel din arhiva , are igo primo inclus , atentie dezarhivezi numai cu 7.zip

Program Files Mio S760
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”