Problema la unlock M410

mada23
Mesaje: 46
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:19 am
Has thanked: 80 ori
Been thanked: 7 ori

#16

Sâm Feb 10, 2018 9:16 pm

softul instalat pe M410 nu este asemanator cu M610?
Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 370
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 699 ori
Been thanked: 1066 ori

Moderare

#17

Sâm Feb 10, 2018 9:26 pm

Cred ca diferenta este la ecran 4,3" vs. 5"
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 593
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 364 ori
Been thanked: 252 ori

#18

Sâm Feb 10, 2018 10:36 pm

Draghici scrie:
Sâm Feb 10, 2018 7:44 am
@alex1963: Descarcarea Program Files pe care o propuneti, nu merge.

Refacut ...post 5 ...
Draghici
Mesaje: 192
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:26 am
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 47 ori

#19

Dum Feb 11, 2018 7:26 am

@victorpetroi Sa sterg intregul continut memoriei aparatului (My Flash Disk)? Parca ma tem sa fac chestia asta. N-am mai facut asa ceva. Am incredere in dv. dar ma tem sa nu fi survenit o eroare de intelegere din partea mea.
Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 370
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 699 ori
Been thanked: 1066 ori

Moderare

#20

Dum Feb 11, 2018 7:53 am

Da! Trebuie sa stergi tot continutul. Ti-am urcat un unlock facut de @ Lee, care elimina pe viitor problema conexiunii la PC. Aparatul nu dispune de slot de card iar daca il deblochezi umbland pe la AppStartupSec sau SmartST_CE si unul din ele se corupe adio conexiune la PC.
Deci stergi, copiezi, safely remove hardware, aparatul reporneste cu o noua interfata de unde poti rula softul de navigare apasand iconul respectiv. Ai acces din interfata si la setarile aparatului etc. Am pus in Primo si setarile pentru receptorul GPS si cele in sectiunea Power pentru a functiona reglarea luminozitatii...
Draghici
Mesaje: 192
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:26 am
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 47 ori

#21

Dum Feb 11, 2018 9:29 am

@victorpetroi Am sters tot continutul My Flash Disk (cu inima stransa), am copiat cele doua foldere, am restartat aparatul (s-a restartat singur de fapt) si am vazut noua interfata, care mi-a placut. Dar... apasand iconul de navigare, nu s-a intamplat nimic. Celelalte iconuri functioneaza OK. Am apasat apoi pe iconul de Win ( de fapt un Total Commander) si am lansat Primo de acolo. Programul s-a lansat, dar ca si la incercarile anterioare, nu vede satelitii. Adica de fapt nu se conecteaza receptorul. Deci problema asta persista. Am incercat sa aflu Port si Baud cu Port Tool si nu mi-a returnat nici un rezultat. Zice doar ca GPS OK.
Asta m-a facut sa cred ca aparatul este defect, sau nu se lanseaza un program care deschide portul pentru receptor. Chestia asta ma depaseste.
Multumesc oricum pentru preocuparea pentru problema mea.
Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 370
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 699 ori
Been thanked: 1066 ori

Moderare

#22

Dum Feb 11, 2018 9:57 am

Copiaza in memoria interna WinCE Device Information din arhiva de mai jos si il rulezi. Iti va crea un fisier log in care iti va spune mai multe despre aparat... Daca problema persista treci la surubarit si vezi daca antena se prezinta bine.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Draghici
Mesaje: 192
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:26 am
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 47 ori

#23

Dum Feb 11, 2018 10:58 am

@victorpetroi Arhiva de mai sus contine doar un fisier WinCE.img (nu Win CE Device Information cum ziceati), care evident nu pot sa-l lansez fiind incompatibil cu WIN CE. Am rulat eu si un GPSScan_debug.exe (il aveam mai demult) care a returnat mesajul ”GPS not found”. Am mai rulat si ResInfo, dar asta nu da informatii despre Port si Baud.
De asta am banuit ce am scris mai sus.
Avatar utilizator
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 370
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 699 ori
Been thanked: 1066 ori

Moderare

#24

Dum Feb 11, 2018 11:07 am

Incearca acum. Nu stiu de ce face asa girlshare...
Draghici
Mesaje: 192
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:26 am
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 47 ori

#25

Dum Feb 11, 2018 11:48 am

@victorpetroi . Am descarcat si am executat programul. La inceput a aparut o mica cutie de dialog unde scria ”GPS not found”. I-am dat OK si apoi a afisat mai multe caracteristici ale aparatului, si Port=0 si Baud=0. Lafel scria si in fisierul text pe care l-a generat programul.
O sa-l desfac sa vad daca inauntru e ceva in neregula.
Multumesc inca odata .
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 485
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1853 ori
Been thanked: 978 ori

Moderare

#26

Dum Feb 11, 2018 12:54 pm

Desi nu cred ca asta ar fi problema, verifica cu TaskManager ce aplicatii ruleaza.
Daca cumva ruleaza CLMApp.exe, opreste-l.
Draghici
Mesaje: 192
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:26 am
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 47 ori

#27

Dum Feb 11, 2018 2:55 pm

M-am lamurit. Cineva a umblat in aparat inaintea mea, Si a umblat exact in zona receptorului Se vad pe acolo urme de lipituri si piese dezlipite. De asta m-am temut. Aparatul e irecuperabil.
Multumesc tuturor celor care s-au straduit sa ma ajute. Am mai invatat cate ceva.
mircea.luca
Mesaje: 3
Membru din: Mar Apr 04, 2017 2:13 pm
Been thanked: 1 data

#28

Joi Oct 10, 2019 6:17 am

lemax55 scrie:
Sâm Feb 10, 2018 9:40 am
@Draghici incearca cu Minishell
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Folderul Minishell se copiaza in My Flash Disk si inlocuiesti SmartST_CE cu cele din folderul For SmartST_CE.
Buna ziua,
Mai puteti pune Minishell, am un Mio M410, si eventual pasi de urmat.
Multumesc.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Moov”