Deblocare Mio c220

dplsdc
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#1

Mar Dec 20, 2016 11:33 pm

Buna baieti, am citit tot ce tine de c220 si am descarcat toate programele de deblocare si tot nu reusesc . am un aparat mio c220 la care nu ii vad memoria interna si are un card de 1gb. Am pus programele de deblocare pe card si nimic doar isi creaza inca un fisier "gpslog" dar in rest nu se intampla nimic, apare doar harta mio map v3.3.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#2

Mie Dec 21, 2016 7:04 am

Kit deblocare Mio c220 de pe card, cititi instructiunile mai intai.
Pe scurt, copiati continutul folderului (3 fisierere) in radacina unui card nu mai mare de 2Gb, opriti, porniti GPS-ul cu cardul introdus. VOILA.

http://fastupload.ro/2136def911f8a51cca58bb48cac95e8f.html
dplsdc
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#3

Sâm Ian 07, 2017 8:29 pm

Multumesc functioneaza
andreidobrin
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mai 29, 2017 5:30 pm

#4

Sâm Iun 03, 2017 10:13 pm

puteti sa puneti un link valabil cu continutul cardului? multumesc!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#5

Dum Iun 04, 2017 5:38 am

andreidobrin scrie:puteti sa puneti un link valabil cu continutul cardului? multumesc!

Link refacut.
Algocalmin
Mesaje: 1
Membru din: Joi Iul 20, 2017 9:45 am

#6

Joi Iul 20, 2017 9:56 am

Da eroare 404 la incercarea de descarcare de pe link .... mai il poti pune inca o data ? Multumescanticipat
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#7

Dum Aug 13, 2017 4:38 pm

salutare colegi am si eu o problema cu un mio c 220
-nu pot sa vad memoria interna
-am incercat mai multe kituri de deblocare dar cand incepe sa incarce igo apare " OUT OF MEMORY"
-va rog mai incarcati odata linkul s-au o alta metoda de deblocare.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2670 ori

Moderare

#8

Lun Aug 14, 2017 6:24 am

Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#9

Lun Aug 14, 2017 1:00 pm

am pus kitul de deblocare
- cand introduc cardul i-mi spune ca dispozitivul a fost deblocat
-ai dau OK
-se reseteaza si intra tot mio map
-nu se lanseaza igo
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#10

Lun Aug 14, 2017 1:56 pm

ady1979 scrie:am pus kitul de deblocare
- cand introduc cardul i-mi spune ca dispozitivul a fost deblocat
-ai dau OK
-se reseteaza si intra tot mio map
-nu se lanseaza igo

Incearca asta, continutul il copii pe card, reset
c220 SD Unlock.rar
(2.84 MiB) Descărcat de 118 ori
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#11

Lun Aug 14, 2017 5:57 pm

am incercat rezultatul e acelasi
-am incercat si cu un kit de c250 da cu out of memory
-cu acest kit pot vedea pe aparat ce e in flash ,dar nu ma lasa sa editez memoria interna
,ma gandeam sa copiez un backup in card si sal transfer in flash dar nu ma lasa sa editez ce e in flash.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#12

Lun Aug 14, 2017 6:16 pm

ady1979 scrie:am incercat rezultatul e acelasi
-am incercat si cu un kit de c250 da cu out of memory
-cu acest kit pot vedea pe aparat ce e in flash ,dar nu ma lasa sa editez memoria interna
,ma gandeam sa copiez un backup in card si sal transfer in flash dar nu ma lasa sa editez ce e in flash.

In Mioutility se gaseste aplicatia ResInfo, deschide-o si vezi ce resurse afiseaza (ram, procesor, aplicatii care ruleaza undergrund).
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#13

Lun Aug 14, 2017 6:29 pm

nu am aplicatia Mioutillity de unde se poate descarca aplicatia ,pe situl lor nu am gasito
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2810 ori

Moderare

#14

Lun Aug 14, 2017 6:41 pm

ady1979 scrie:nu am aplicatia Mioutillity de unde se poate descarca aplicatia ,pe situl lor nu am gasito

Continutul pune-l pe un card, reset
ResInfo.rar
(31.91 KiB) Descărcat de 70 ori
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 559
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
Localitate: MIOVENI
Has thanked: 154 ori
Been thanked: 243 ori

#15

Lun Aug 14, 2017 6:53 pm

program memory 17,9 utilizat 10.5 liber
-storage memory 275kb utilizat 237 kb liber
-my flash disc 174mb utilizat 35.1mb liber
Ultima oară modificat Lun Sep 17, 2018 3:01 pm de către ady1979, modificat 1 dată în total.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Digiwalker”