Mio Digiwalker c710

deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am

#1

Dum Feb 05, 2017 8:57 am

Ma poate ajuta cineva cu softul de navigatie din gps (miomap) cu care vine din fabrica si o harta a Romaniei ca a fost resoftat aparatul in urma unei probleme si s-a sters tot din el, eventual un alt soft daca pot pune pe el gen Igo, multumesc.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2629 ori

Moderare

#2

Dum Feb 05, 2017 9:07 am

Citeste aici.
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am

#3

Dum Feb 05, 2017 11:10 am

multumesc, vazusem deja aceasta varianta, cautam solutia cu softul original care vine odata cu gps ul, mai ales ca folosesc si functia de bluetooth pentru telefon, cu varianta care este deja pe site bluetooth-ul nu mai functioneaza (nu mai apare in control panel si in meniu).
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3784
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 757 ori
Been thanked: 2572 ori

Moderare

#4

Dum Feb 05, 2017 11:30 am

Aveti aici varianta cu bluetooth, de pe card. Tot continutul folderului unlock card se copie in radacina unui card. Lipseste kitul de iGO8 pe care il puteti pune dupa. Este pe card de forma iGO8/iGO8.exe.

http://fastupload.ro/ad89647e6329cb0322e9e0a9ea81f6b3.html
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am

#5

Dum Feb 05, 2017 1:08 pm

cardul trebuie sa contina doar ce este in acest ultim atasament iar apoi in folderul Igo introduc tot continutul softului Igo sau las si ce mi-a zis mai sus colegul dumneavoastra lemaxx55 si completez cu asta?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3784
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 757 ori
Been thanked: 2572 ori

Moderare

#6

Dum Feb 05, 2017 4:21 pm

Corect, in iGO8 poti pune continutul kitului urcat de colegul lemax. Atentie la denumirea folderului iGO de pe card, trebuie sa fie iGO8 iar executabilul iGO8.exe ca sa porneasca cand apesi icoana din unlock.
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am

#7

Dum Feb 05, 2017 8:03 pm

am pus ''unlock card'' pe card si nu merge, da eroare ca nu exista fisierul, am pus si igo apoi cum ati spus si tot nu merge. varianta colegului dumneavoastra de mai sus merge dar nu am bluetooth. sigur nu trebuie sa completez unlock card la celalat unlock card de mai sus ?
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 606
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 368 ori
Been thanked: 265 ori

#8

Dum Feb 05, 2017 9:08 pm

Aveti aici unlock c710 card cu bluetooth.
Nu am putut proba pe c710.

http://www44.zippyshare.com/v/Dkr3SD1e/file.html
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3784
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 757 ori
Been thanked: 2572 ori

Moderare

#9

Lun Feb 06, 2017 5:54 am

deejayviral scrie:am pus ''unlock card'' pe card si nu merge, da eroare ca nu exista fisierul, am pus si igo apoi cum ati spus si tot nu merge. varianta colegului dumneavoastra de mai sus merge dar nu am bluetooth. sigur nu trebuie sa completez unlock card la celalat unlock card de mai sus ?

Stimate coleg, ti-am spus sa pui pe card continutul folderului "unlock card" , nu folderul cu totul. Trebuie sa pornesca unlockul la resetarea gps-ului.
Untitled.jpg

Asta trebuie sa ai pe card.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3784
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 757 ori
Been thanked: 2572 ori

Moderare

#10

Lun Feb 06, 2017 5:57 am

alex1963 scrie:Aveti aici unlock c710 card cu bluetooth.
Nu am putut proba pe c710.

http://www44.zippyshare.com/v/Dkr3SD1e/file.html

@alex, acelasi lucru am urcat si eu dar pornirea se face un ajutorul unui mscr.
Bine inteles ca nu am cum sa probez chestia asta, nu detin aparatul. Teoretic trebuie sa functioneze.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 606
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 368 ori
Been thanked: 265 ori

#11

Lun Feb 06, 2017 7:38 am

Am incercat pe un c 510 si nu mg.
Nu mg.nici cu softul original mio...nu este gasit dispozitivul.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3784
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 757 ori
Been thanked: 2572 ori

Moderare

#12

Lun Feb 06, 2017 8:32 am

@alex, in fisierul mscr trebuie sa ai:

#Disables sound, comment out if you like
#SetVolume( 0 )
#Do we have a locked device, after hard reset ?
If ( not FileExists( "Windows\Unlocked.inf" ) )
#Copy all the unlock files/dlls to windows
XCopy( "\Storage Card\MioAutoRun\Unlock\*.*", "\Windows\" )
#Set timezone registry key
#Attention: Currently set to gmt +1 - if you live in another time
#zone, you have to set it in your PNA and then use a reg editor to
#get your own key!!!
#Remove line breaks, its one large hex code
#RegWriteBinary( "HKLM", "Time", "TimeZoneInformation", "c4ffffff47004d0054002b00310020004200650072006c0069006e002c00200052006f006d0065000000540069006d0065000000720064002000540069006d006500000000000a000000050003000000000000000000000047004d0054002b00310020004200650072006c0069006e002c00200052006f006d0065000000540069006d0065000000680074002000540069006d006500000000000300000005000200000000000000c4ffffff" )
#Run MioUtility to activate above time zone
Run( "\Windows\MioUtility.exe", "-SelTimezone" )
#Wait for MioUtility to load
WaitForActive( "DateTime", 5 )
#Then send ok keys, so no user input is needed
SendOK

#Additionaly set this script to be run automatically
#after soft reset! This will replace the default shell loader
RegWriteString( "HKLM", "init", "Launch80", "\Storage Card\c510Auto.exe" )
#Restart is needed for active sync patch, as the port is
#already blocked due to the shell loader that run this script
Run( "\Windows\Reset.exe" )
#Wait for restart dialog
WaitForActive( "Warning!", 5 )
#Send Yes, so no user input is needed
SendYes

Else
#Soft reset!
#First of all run UsbTransfer - this will allow active sync to con.
#Run( "\Windows\UsbTransfer.exe" )
#Wait till its loaded
#WaitForActive( "Connecting to `USB Socket Default", 5 )
#Now run old mainshell - you may load anything you like here
Run( "\Storage Card\Skin\StartUp.exe" )
#For instance the explorer (currently commented out)
#Run( "\Windows\explorer.exe" )
EndIf
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am

#13

Lun Feb 06, 2017 8:44 am

am reusit pana la urma, multumesc pentru suport , nu schimbasem PRIMO in iGO8.exe de aceea nu mergea. thx again.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3784
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 757 ori
Been thanked: 2572 ori

Moderare

#14

Lun Feb 06, 2017 8:50 am

Hai ma colegule si ne faci sa ne dam cu capul de monitoare. Stiam sigur ca undeva este o eroare de scriere ptr. ca am mai folosit si in trecut metoda.
Pe mine ma interesa daca iti merge aplicatia de bluetooth.
deejayviral
Mesaje: 32
Membru din: Joi Feb 02, 2017 7:57 am

#15

Lun Feb 06, 2017 6:28 pm

Ulterior am descoperit buba ca de fapt era Igo Primo, nu Igo in primul atasament pus la inceputul discutiei si denumirea Primo.exe nu o schimbasem in iGO8.exe si din aceasta cauza nu pornea aplicatia. Am folosit azi gps-ul si merge fara probleme, inclusiv bluetooth-ul merge cu telefonul dar trebuie sa intri in setari sa il activezi, nu merge chiar din prima interfata care o vezi pe gps cand ii dai drumu desi ai butonul de bluetooth pe ecranul principal.
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Digiwalker”