Deblocare Mio Digiwalker C250 plus, C220

pananic
Mesaje: 42
Membru din: Joi Dec 15, 2016 8:57 pm
Localitate: TG.MURES
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 2 ori
Contact:

#1

Sâm Ian 14, 2017 3:25 pm

va rog sa ma ajutati, am 2 gps Mio Digiwalker C250 plus, C220 care am reusit sa le deblochez si sa pun iGO 8 si harta Romaniei dar din pacate nu se conecteaza la sateliti, stie cineva daca trebuie editat fisierul sys.txt si cu ce valori.
va multumesc!
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 621
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 406 ori
Been thanked: 286 ori

#2

Sâm Ian 14, 2017 3:53 pm

Igo 8 are autodetectare sateliti .
Intrati in ...setari ...gps .....si gasiti sa dati autodetectare .
Acolo va spune daca este conectat sau nu .
Ultima oară modificat Lun Mar 06, 2017 9:22 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#3

Sâm Feb 04, 2017 11:17 am

Aveti aici fisierele si instructiunile necesare deblocarii de pe card a celor doua GPS-uri din titlu:

http://fastupload.ro/2102159cdaebe1d5a53da885cc5b3401.html

Cardul va fi formatat in FAT, de max. 2Gb.
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#4

Mar Feb 07, 2017 3:53 pm

Salutare tuturor!

Am un Mio DigiWalker C220 care e de prin 2007 și, ca atare, are niște hărți antice.
Există vreo posibilitate de updatare a hărților?
Din păcate nu mai am cd-ul cu care a venit gps-ul și nu știu dacă mai pot face modificări, fiindcă de pe laptop nu reușesc să intru in programul device-ului.
Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#5

Mar Feb 07, 2017 4:26 pm

Nu mai poti face update la harti, trebuie deblocat dupa metoda expusa mai sus si dupa mai discutam.
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#6

Mar Feb 07, 2017 5:45 pm

Ok, mulțumesc!
Voi încerca!
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#7

Mie Feb 08, 2017 12:31 pm

Sal!

Am încercat deblocarea, dar, din păcate, nu reușesc să-l fac să afișeze iGO. Tot cu Mio Map V3.3 pornește.
Oare nu fac io ceva bine?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#8

Mie Feb 08, 2017 2:02 pm

Cardul va fi formatat in FAT, de max. 2Gb.
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#9

Mie Feb 08, 2017 2:40 pm

Da, așa a fost formatat.
Ideea e că merge până la apariția ferestrei ”Tool”, apăs pe ”Yes” scoate sunetul cunoscut și apare fereastra Mio Map v3.3. Se stinge pentru o fracțiune de secundă și apoi revine aceeași fereastra Mio Map v3.3...
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#10

Mie Feb 08, 2017 3:04 pm

Incearca asta, de pe card

http://www.fileshare.ro/e3172470605
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#11

Mie Feb 08, 2017 3:26 pm

De data asta a mers!
Acum, însă, am două icoane pe ecran : MioMap și iGO8. Dacă apăs pe iGO8 îmi spune că nu găsește iGO8 sau una din componente. Și-mi sugerează să mă asigur că pat-ul și filename-ul sunt corecte la fel ca și toate librăriile...
Ce-ar putea fi?
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#12

Mie Feb 08, 2017 3:31 pm

În plus, continuă să existe MioMap. Dacă repornesc normal navigatorul, tot cu veciul MioMaps pornește. Trebuie să manevrez SD card-ul ca să aleagă iGO8. Sau, mai exact, ca să-mi arate și icoana iGO8
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 621
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 406 ori
Been thanked: 286 ori

#13

Mie Feb 08, 2017 3:57 pm

Sal.
Puneti pe card un folder cu denumirea "Igo8"......aplicatia sa fie "Igo8.exe"
Asta pe langa fisierele ptr.deblocare puse mai sus de D-ul Moderator.
Ultima oară modificat Lun Mar 06, 2017 9:22 am de către alex1963, modificat 1 dată în total.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2814 ori

Moderare

#14

Mie Feb 08, 2017 4:30 pm

Leeview scrie:De data asta a mers!
Acum, însă, am două icoane pe ecran : MioMap și iGO8. Dacă apăs pe iGO8 îmi spune că nu găsește iGO8 sau una din componente. Și-mi sugerează să mă asigur că pat-ul și filename-ul sunt corecte la fel ca și toate librăriile...
Ce-ar putea fi?

Cele doua icoane pornesc Miomap original si iGO8 care trebuie pus pe card de forma iGO8 si executabilul iGO8.exe.
Leeview
Mesaje: 15
Membru din: Vin Ian 27, 2017 9:19 pm

#15

Mie Feb 08, 2017 4:55 pm

Bun și cum le adaug pe card?
Doar ca o linie?
Nu trebuie să aibă un executabil? De unde iau iGO8.exe?
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Digiwalker”