mio digiwalker c510

FlorinAndro
Mesaje: 58
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 2 ori

#1

Vin Oct 06, 2017 5:54 am

Cum se poate debloca ,sa pun un igo8.3.2 pe card .am încercat cu un unlok ,l am copiat pe card dar la pornire nu apare acea interfata de unde pot porni igo. Aparatul are rezolutia 320x240.da o eroare înainte de a porni si se blochează.daca scot cardul si l resetez apoi pleca.poate mi explica cineva detaliat cu se face asta si ce fisiere trebuiesc scrise pe card .
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3975
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 808 ori
Been thanked: 2811 ori

Moderare

#2

Vin Oct 06, 2017 6:02 am

FlorinAndro scrie:
Vin Oct 06, 2017 5:54 am
Cum se poate debloca ,sa pun un igo8.3.2 pe card .am încercat cu un unlok ,l am copiat pe card dar la pornire nu apare acea interfata de unde pot porni igo. Aparatul are rezolutia 320x240.da o eroare înainte de a porni si se blochează.daca scot cardul si l resetez apoi pleca.poate mi explica cineva detaliat cu se face asta si ce fisiere trebuiesc scrise pe card .
Pune continutul folderului pe un card de max. 2Gb, reset.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
FlorinAndro
Mesaje: 58
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 2 ori

#3

Vin Oct 06, 2017 4:23 pm

WP_20171006_19_06_12_Pro.jpg
am pus un unlock pe card care are rez 320 x240 cu o interfata care imi place,dar cand sa porneasca dupa card apare eroarea : couldn t write walue in HKLM/init Launch80

line:
RegWriteString ^^HKLM^^ , ^^init^^ ,
Launch80, /storage card/c710Auto exe
FlorinAndro
Mesaje: 58
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 2 ori

#4

Vin Oct 06, 2017 4:24 pm

se poate face cumva sa functioneze acest unlock pe acest aparat?
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 2130 ori
Been thanked: 1041 ori

Moderare

#5

Vin Oct 06, 2017 5:32 pm

Aparatul porneste intr-o interfata sau direct in soft navigatie ?

Incearca unlock.
Porneste cu SD unlock, copii folderul MioAutoRun si cele .
Cand iti tocesti destele sa tot reintroduci cardul treci la Flash unlock.
FlorinAndro
Mesaje: 58
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 2 ori

#6

Vin Oct 06, 2017 6:49 pm

Porneste intr o interfata,nu direct in navigatie
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 2130 ori
Been thanked: 1041 ori

Moderare

#7

Dum Oct 08, 2017 8:25 am

Incearca unlock ( SD ) de la post 5.
Continutul folderului SS din arhiva il copiezi in radacina card si cu aparatul pornit introduci card.
Pentru flash unlock trebuie sa redenumesti folderul de navigatie original si in locul lui copiezi folderele MioAutoRun si Miomap (asta daca navigatiai originala era MioMap).
FlorinAndro
Mesaje: 58
Membru din: Mar Sep 05, 2017 6:12 am
Been thanked: 2 ori

#8

Dum Oct 08, 2017 11:27 am

Dupa ce am modificat ceva in fisierul mscr a mers perfect.
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 519
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 2130 ori
Been thanked: 1041 ori

Moderare

#9

Dum Oct 08, 2017 3:22 pm

Si nu postezi aici munca ta, sa se bucure si altii de ea ?
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 621
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 406 ori
Been thanked: 286 ori

#10

Dum Oct 08, 2017 4:57 pm

Mio digiwalker c510:
-Continut card cu interfata+Primo
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Vin Mar 08, 2019 6:16 pm de către alex1963, modificat de 2 ori în total.
Theopsis
Mesaje: 448
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 180 ori

#11

Mar Noi 13, 2018 2:49 pm

Salutare, @@alex1963 poti te rog sa mai urci o data arhivele de mai sus?
Multumesc
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=
Theopsis
Mesaje: 448
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 180 ori

#12

Mar Noi 13, 2018 3:26 pm

Am pus kit-ul urcat de tine, insa imi spune: 'Primo' is not a valid WindowsCE application.
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=
Theopsis
Mesaje: 448
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 180 ori

#13

Mar Noi 13, 2018 4:02 pm

Inteleg ca e vorba de niste dependinte (.dll), insa nu stiu despre care anume...
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=
Theopsis
Mesaje: 448
Membru din: Mar Dec 20, 2016 4:42 pm
Localitate: Bucuresti
Has thanked: 53 ori
Been thanked: 180 ori

#14

Mar Noi 13, 2018 7:11 pm

Am rezolvat, problema era de la un card de proasta calitate, care corupea datele (desi e nou, desigilat de catre mine astazi).

Multumesc
=[ Raspunsul meu ti-a fost util? Apasa butonul de Like! ]=
sebastian88
Mesaje: 50
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:23 am
Has thanked: 40 ori
Been thanked: 32 ori

#15

Vin Mar 08, 2019 2:16 pm

buna, se poate reactualiza linkul de mai sus va rog?
multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Mio Digiwalker”