Smailo HD50, problemă update

petrovv11
Mesaje: 2
Membru din: Joi Iun 27, 2019 5:02 pm
3

#1

Joi Iun 27, 2019 8:15 pm

Bună ziua, dețin un Smailo HD50, care după o actualizare a hărților nu mai funcționează navigarea iar un alt update nu îi pot face fără numărul de serie ce nu îl pot obține fără a accesa navigarea. Îmi puteți spune ce ar fi de făcut în această situație?
Mulțumesc anticipat!
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 750
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
4
Has thanked: 227 ori
Been thanked: 1096 ori

Moderare

#2

Joi Iun 27, 2019 9:47 pm

poti descrie ce anume update-uri ai facut , soft+harti sau numai harti ?
petrovv11
Mesaje: 2
Membru din: Joi Iun 27, 2019 5:02 pm
3

#3

Vin Iun 28, 2019 12:38 pm

Numai hărți, tot ce doresc este să îl pot folosi indiferent de ce schimbare este necesara
catalin_pioara
Mesaje: 3
Membru din: Mie Iul 03, 2019 2:16 pm
3

#4

Mie Iul 03, 2019 2:25 pm

si eu am aceiasi problema,inca nu I-am dat de cap ,de vina pare sa fie fisierul dontpanic.mcp pentru ca I-am suprascris fisierul vechi pe care inca il am si aplicatia a pornit dar nu merge cu hartile din 12.2018. nu stiu ce sa mai fac,daca are cineva vreo sugestie….
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 543
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
5
Has thanked: 220 ori
Been thanked: 1255 ori

#5

Mie Iul 03, 2019 2:31 pm

Eu zic sa puneti igo primo, dontpanic oricum mi se pare greoi si depasit.... parerea mea.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#6

Mie Iul 03, 2019 5:54 pm

Mare adevar.....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
catalin_pioara
Mesaje: 3
Membru din: Mie Iul 03, 2019 2:16 pm
3

#7

Dum Iul 07, 2019 7:12 pm

igo primo de unde se poate lua ,are cineva vreun link
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#8

Lun Iul 08, 2019 8:16 am

De aici:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
catalin_pioara
Mesaje: 3
Membru din: Mie Iul 03, 2019 2:16 pm
3

#9

Lun Iul 08, 2019 11:09 am

ms dar imi da eroare 403 forbidden la linkul ala
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#10

Lun Iul 08, 2019 1:22 pm

Mai incearca, linkul functioneaza....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
calin24b
Mesaje: 6
Membru din: Joi Mai 10, 2018 2:42 pm
4

#11

Lun Iul 22, 2019 11:56 am

Aceasi problema am si eu cu un Mireo Don`t Panic 4.7.8 si as pune si eu un IGO Primo .... dar nu merge acel link

@rcv64 acel link nu mai este diponibil : File does not exist on this server

Ms.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 543
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
5
Has thanked: 220 ori
Been thanked: 1255 ori

#12

Lun Iul 22, 2019 3:14 pm

Gasesti aici:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4629
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Answers: 1
5
Localitate: La mare
Has thanked: 928 ori
Been thanked: 3925 ori

Moderare

#13

Mar Iul 23, 2019 5:08 am

Link refacut:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Caesar
Mesaje: 105
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
5
Has thanked: 33 ori
Been thanked: 27 ori

#14

Vin Aug 13, 2021 7:31 am

Salut
Am o problema cu un Smailo HD50
Am facut pentru un prieten o copie de firmware cu utilitarul LLDumpCE6 postat de @ablbd
Ca sa pot rula programul am schimbat din Cale Navi (care pornea iGO Primo).
Dupa finalizare am repornit si am vrut sa schimb iar calea catre navigatie, dar imi dadea eroare cand accesam butonul Cale Navi (am repornit de 3 ori si la fel dadea eroare).
Am (re)pus firmware'ul pe care l'am facut backup dar la repornirea GPS'ului imi intra direct in windows (nu mai apare interfata)
Cred ca trebuia facut backup si la o alta partitie sau doua (aici rog un tutorial cum se face backup corect la firmware)

Rog, daca aveti prin colectie, un Firmware pt Smailo HD50

Merci
Caesar
Mesaje: 105
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
5
Has thanked: 33 ori
Been thanked: 27 ori

#15

Mar Aug 31, 2021 5:56 pm

Revin cu aceasta solicitare:
rog firmware Smailo HD50

Merci
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Don't Panic”