Smailo HD50, problemă update

warlock23
Mesaje: 5
Membru din: Mar Noi 30, 2021 10:56 am
1
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data

#31

Vin Dec 03, 2021 7:59 pm

alex1963 scrie:
Vin Dec 03, 2021 6:57 pm
Sal.
Sigur in setari gasiti ...cale catre programul de navigare .
Aveti Primo cu harti Ro la zi (dar sub denumirea de "BlackEdition")
Intrati si stergeti "BlackEdition"..... din gps
Dezarhivati si puneti in gps ce trimit aici :
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
...apoi dati un resetart .

In setari aveti sa dati "calea" ...catre ce program doriti d.stra.
Va multumesc pentru raspunsul foarte rapid.
Nu imi functioneaza link-ul, din pacate (am incercat in 3 browsere diferite)
Imi da eroare 502 Bad Gateway

Edit:
Am reincercat, de mai multe ori si pana la urma am putut descarca fisierul. Va multumesc si revin maine cu feedback.
O seara buna in continuare/noapte buna
warlock23
Mesaje: 5
Membru din: Mar Noi 30, 2021 10:56 am
1
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data

#32

Sâm Dec 04, 2021 6:52 pm

alex1963 scrie:
Vin Dec 03, 2021 6:57 pm
Sal.
Sigur in setari gasiti ...cale catre programul de navigare .
Aveti Primo cu harti Ro la zi (dar sub denumirea de "BlackEdition")
Intrati si stergeti "BlackEdition"..... din gps
Dezarhivati si puneti in gps ce trimit aici :
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
...apoi dati un resetart .

In setari aveti sa dati "calea" ...catre ce program doriti d.stra.
Cred ca a crapat gps-ul, nu mai porneste deloc. Saptamana asta pornise, copiasem ce avea in memoria interna si antivirusul (Bit Defender) gasise ceva troian, dar nu l-am lasat sa-l stearga. Il pornisem, inca mergea. Acum se tot incarca, dar nu porneste deloc, apare logo-ul Smailo timp de cateva secunde si oricum bateria e kaput, daca nu e la incarcat nu merge deloc.
Am incercat sa pun ce mi-ati trimis pe un card, dar tot nu porneste nici asa. Nu am gasit cum as putea sa-i dau un reset la setarile din fabrica (daca ar ajuta) ori ce altceva ii mai pot face.
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 911
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 948 ori
Been thanked: 655 ori

#33

Sâm Dec 04, 2021 8:42 pm

Puneti continut folder "Smailo HD 480x272"...pe un card si probati .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
warlock23
Mesaje: 5
Membru din: Mar Noi 30, 2021 10:56 am
1
Has thanked: 4 ori
Been thanked: 1 data

#34

Sâm Dec 04, 2021 9:02 pm

alex1963 scrie:
Sâm Dec 04, 2021 8:42 pm
Puneti continut folder "Smailo HD 480x272"...pe un card si probati .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am pus acum ce mi-ati trimis, dar tot nu vrea sa porneasca. LED-ul (de baterie) de pe margine e rosu, desi a stat cateva ore la incarcat doar astazi (nu mai zic in timpul saptamanii)
Pt cazul in care i-am stricat GPS-ul unchiului meu (pornise, la un moment dat) ma voi documenta sa repun in functiune un Serioux UrbanPilot Q475T2 mai vechi de-al meu.

Va multumesc mult pt promptitudine si ajutor, oricum. Voi mai incerca sa vad ce mai poate fi facut pt Smailo, intre timp
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 911
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 948 ori
Been thanked: 655 ori

#35

Sâm Noi 19, 2022 7:04 am

Sal.
Cine poate sa ma ajute cu un firmware pentru Smailo Hd 50.
In primul rand rog pe MAESTRUL ablbd.
Am instalat ceva fisiere dupa forum ptr.resetare ora gps.
Acum porneste direct in windows ...fara interfata .
Are urmatoarea configuratie :
- 8 Gb flash
-99,7 Mb/ ram
- procesor Cortex A 7 MSB 2531(800 Mz)
- rezolutie 480/272

Multumesc mult .

Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 911
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 948 ori
Been thanked: 655 ori

#36

Sâm Noi 19, 2022 8:21 am

Am rezolvat :
1. Instalat acest Fw
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
La pornire arata windows......

2 . Apoi am instalat aceasta interfata :
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Ultima oară modificat Dum Noi 20, 2022 2:32 pm de către alex1963, modificat de 4 ori în total.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 650
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 82 ori
Been thanked: 1252 ori

Moderare

#37

Sâm Noi 19, 2022 8:37 am

Interfata ar trebui sa aiba undeva la setari -> conexiune USB alegere intre mod serial (cel de acum) si mod mass storage
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 911
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 948 ori
Been thanked: 655 ori

#38

Sâm Noi 19, 2022 11:23 am

Va salut .
Am ales la setari ....dar dupa restart revine pe Active Sync.
E ok ....nu deranjeaza .
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 650
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 82 ori
Been thanked: 1252 ori

Moderare

#39

Dum Noi 20, 2022 8:48 am

M-am uitat putin prin programul USB.exe din UI si nu prea vad sa faca la ceea ce m-as fi asteptat. Exista totusi inca doua variante de a-l trece in MS: a) daca are icon USB in control panel din windows, pus pe MS si inchis standard(din buton+meniu de oprire); b) executi acest program, setezi pe MS, inchidere la fel ca mai sus.
Inca o observatie: fisierele UI nu ar trebui sa contina si un xip.bin
Avatar utilizator
alex1963
Mesaje: 911
Membru din: Mie Dec 14, 2016 6:49 am
5
Localitate: Drobeta Tr.Severin
Has thanked: 948 ori
Been thanked: 655 ori

#40

Dum Noi 20, 2022 2:32 pm

Am instalat aceasta interfata de la =Prestigio_gv5000_101s_128ddr_4gi_j_ui6_eu_wo_multimedia_2013.12.12=
Dar numai partea cu aplicatiile .
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Este foarte ok acum .
Este pe = Mass Storage=
Acum se si opreste .....cand apar cele doua butoane pe ecran = Shotdown si Sleep.

Cu celalanta interfata ...din shotdown se restarta
Trebuia oprita din Sleep.

Acum este ok tot .
Ps.
La pornire se aude cuvantul ...Prestigio.
Dar nu deranjeaza .
Daniel Cristea
Mesaje: 322
Membru din: Vin Apr 20, 2018 8:03 am
4
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 376 ori

#41

Lun Noi 21, 2022 8:51 am

Pai in final spune ca e un aparat prestigios nu-i asa ? De ce sa supere ? :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Don't Panic”