Smailo HD50, problemă update

Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 533
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 64 ori
Been thanked: 956 ori

Moderare

#16

Mie Sep 01, 2021 4:13 am

Sa-mi spui cita memorie RAM are aparatul tau, fw depinde de asta.
Caesar
Mesaje: 97
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
4
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 24 ori

#17

Mie Sep 01, 2021 2:30 pm

ablbd scrie:
Mie Sep 01, 2021 4:13 am
Sa-mi spui cita memorie RAM are aparatul tau, fw depinde de asta.
Ca sa nu fac o gafa, atasez 2 imagini cu specificatiile (sper ca sunt ce trebuie)
Multumesc anticipat
Fişiere ataşate
20210901_172047.jpg
20210901_172002.jpg
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 533
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 64 ori
Been thanked: 956 ori

Moderare

#18

Joi Sep 02, 2021 4:09 am

Mai jos un fw care ar trebui sa mearga. Poti incerca prima data sa refaci UI folosind din pachet doar gpsapp.msk, gpsupdate.pack si Update.exe. Daca nu face nimic doar cu aceste trei fisiere, pune tot pachetul. Ai putea urca undeva fisierele salvate de lldump...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Caesar
Mesaje: 97
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
4
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 24 ori

#19

Joi Sep 02, 2021 11:39 am

Trebuie sa mai multumesc o data.
A functionat!
Am refacut doar UI.
Are o interfata mai frumoasa fata de cea veche
Fişiere ataşate
20210902_143356.jpg
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 437
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 401 ori
Been thanked: 311 ori

#20

Joi Sep 02, 2021 2:15 pm

Ați rezolvat-o cu pachetul complet ROM sau doar cu perechea *.msk - *.pack?
Caesar
Mesaje: 97
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
4
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 24 ori

#21

Vin Sep 03, 2021 2:54 pm

Caesar scrie:
Joi Sep 02, 2021 11:39 am
Trebuie sa mai multumesc o data.
A functionat!
Am refacut doar UI.
Are o interfata mai frumoasa fata de cea veche
Doar cu cele trei fisiere
Caesar
Mesaje: 97
Membru din: Mar Ian 03, 2017 9:26 pm
4
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 24 ori

#22

Vin Sep 03, 2021 3:09 pm

@ablbd
am urcat aici arhiva LLDump smailo HD https://mega.nz/file/Bc1WETZQ#mo7sg2rWP ... GXZcOi4gW0
sper ce e ce trebuie
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 533
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 64 ori
Been thanked: 956 ori

Moderare

#23

Sâm Sep 04, 2021 6:34 am

Interesant in aceasta salvare este oem AVANTEQ_239, ceea ce ma duce cu gindul la romurile Becker cu TMC incorporat. Ar merita testat cu un alimentator+antena TMC prin Ungaria sau mai spre vest daca prinde sau nu trafic. Sigur, si softul de navigatie trebuie sa fie apt pentru TMC.

"HD" pare o pacaleala pentru ca rezolutia cf. logo.bmp este 480x272, noroc ca acest tip de UI se adapteaza automat la rezolutia aparatului.

Pentru rom la aparatul tau: foloseste fisierele create de lldump din care poti sterge Data_0x1C.bin + LLDumpCE6.log si adauga cele 3 pentru UI. Romul postat de mine este pentru 800x480 128MB ram ecran rezistiv, il poti pastra pentru aparate cu aceste caracteristici dar nu este bun pentru HD50.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 437
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 401 ori
Been thanked: 311 ori

#24

Sâm Sep 04, 2021 8:12 pm

Buna!
Stimate Maestru, aș dori să solicit fișiere care oferă o astfel de interfață, pentru ambele rezoluții (Smailo HD5 és HD7 gpsapp.msk, gpsupdate.pack):
► Show Spoiler
Mulțumesc anticipat!
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 533
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
4
Has thanked: 64 ori
Been thanked: 956 ori

Moderare

#25

Dum Sep 05, 2021 7:16 am

@varju Nu stiu daca este exact ceea ce vrei, tot ce stiu este ca provine dintr-un Smailo HD. Rezolutia nu conteaza pentru ca UI se adapteaza la aparat.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
varju
Mesaje: 437
Membru din: Vin Dec 23, 2016 9:00 pm
4
Has thanked: 401 ori
Been thanked: 311 ori

#26

Dum Sep 05, 2021 7:32 am

Mulțumesc foarte mult!ImagineImagine
Testez și dau feedback.

Materialul, din păcate, 800x480 (*.msk), deci nu îl pot testa pe dispozitivul 480x272.
(Momentan nu am un dispozitiv de 800x480)

Am reușit să modifice, să înceapă, dar imaginea de conectare este aceeași ca mai sus (#19)

Între timp, am găsit pachetul UI potrivit (CNS Globe AMBER), este la fel ca în imagine (#24)
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Don't Panic”