Back-up Becker ver. 9.15.3.349570 - Transit 70 LMU Original

Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#1

Dum Dec 18, 2016 4:59 pm

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Nu contine harti.
lexetordo
Mesaje: 3
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:58 pm

#2

Mar Dec 20, 2016 10:43 am

Salve. Zi-mi te rog daca Transit ruleaza exclusiv in modul camion sau poate rula in mod normal, de vehicul. Adica, imi calculeaza rutele ca pentru camion?
Avatar utilizator
Gps_admin
Site Admin
Mesaje: 167
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:19 am
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 418 ori
Contact:

Administrare

Moderare

#3

Mie Dec 21, 2016 6:21 am

Poate ruta in ambele moduri, orice soft Becker poate.

Trimis de pe al meu SM-G901F folosind Tapatalk
lexetordo
Mesaje: 3
Membru din: Lun Dec 19, 2016 7:58 pm

#4

Mie Dec 21, 2016 4:57 pm

Am gasit sa iau un sistem de Navigatie Becker Active 7s EU. Poate fi folosit in modul camion? Sa-mi ocoleasca orasele?
VladGabriel 2015
Mesaje: 14
Membru din: Mie Dec 14, 2016 5:10 am

#5

Dum Ian 22, 2017 10:49 am

Am instalat aceasta versiune de Becker ver. 9.15.3.349570 - Transit 70 LMU Original si am copiat fisierele pentru map de la IGO EUROPE HERE 2016.Q3 insa la scurt timp dupa pornire imi apare faptul ca nu am licenta necesara pentru deschiderea hartii. Mentionez ca am copiat mai multe licente si sunt la zi cu ele iar gps-ul este PNI L807
Va rog ce trebuie sa fac pentru a porni navigatorul?
Multumesc anticipat tuturor pentru ajutor si sfat.
Sunteti cei mai tari!

Raportează acest mesaj
Citat

#11
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#6

Dum Ian 22, 2017 11:12 am

Acesta este un backup cu softul original,ai nevoie de un kit tratat.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2675 ori

Moderare

#7

Dum Ian 22, 2017 11:22 am

Nu numai ca are nevoie de un kit tratat, dar este posibil sa nu aiba sunet pe becker-ul instalat pe un aparat ca utilizeaza un astfel de procesor
(MSTAR2531).
VladGabriel 2015
Mesaje: 14
Membru din: Mie Dec 14, 2016 5:10 am

#8

Dum Ian 22, 2017 12:38 pm

Aveti dreptate.Am gasit un kit tratat care functioneaza impecabil insa nu are sunet.Credeti ca pot face ceva in acest sens?Pot modifica ceva in sys.txt sau in kit?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3867
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 783 ori
Been thanked: 2675 ori

Moderare

#9

Dum Ian 22, 2017 3:31 pm

Dupa cate stiu nu exista rezolvare, s-au straduit colegi mai experimentati dar nu s-a reusit nimic. De vina este procesorul chinezesc MSTAR.
ghe1972
Mesaje: 68
Membru din: Joi Dec 15, 2016 9:36 am
Has thanked: 95 ori
Been thanked: 7 ori

#10

Sâm Oct 06, 2018 5:14 pm

buna seara, va rog frumos daca se poate actualiza lincul, va multumesc anticipat
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#11

Dum Oct 07, 2018 4:12 am

Refacut primul post,NU mai posta aceeasi problema in mai multe locuri.Imediat voi pune si un kit cu harti Q2/2018.
L.E.
Ai un kit cu harta RO Q2/2018,inlocuiesti folderul navigator cu cel din arhiva de mai jos
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Daca doresti sa nu apara bara de status(cea cu butonul "inapoi")adaugi in SYS.TXT
[config.unav]
has_statusbar=0
ghe1972
Mesaje: 68
Membru din: Joi Dec 15, 2016 9:36 am
Has thanked: 95 ori
Been thanked: 7 ori

#12

Dum Oct 07, 2018 4:42 am

iti multumesc mult as avea o rugaminte mare, aparatul este un becker profesional 70 lmu si nu mai are pe el softul original, se deschide cu sigla becker si dupa 5 secunde se deschide in windows si de acolo se poate intra ca sa se deschida igo, ce posibilitate ar fi ca sa pun pe el inapoi softul original sau asta unde am postat (si sa se deschida normal) sau sa se deschida direct igo fara sa il selectez din windows. multumesc foarte mult pentru timpul si pasiunea din care ne impartasesti si noua
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#13

Dum Oct 07, 2018 4:45 am

Pai ai pus acel backup din primul post?
ghe1972
Mesaje: 68
Membru din: Joi Dec 15, 2016 9:36 am
Has thanked: 95 ori
Been thanked: 7 ori

#14

Dum Oct 07, 2018 4:50 am

incerc sa il pun acum dar nu stiu sigur ce sa fac, sa il copii atit sau sa sterg ce este acolo?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2367
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2645 ori

Moderare

#15

Dum Oct 07, 2018 4:52 am

Daca ai ceva fisiere in memoria interna faci un backup(o copie de siguranta) apoi stergi(NU formatezi).Copiezi acele fisiere din arhiva si vezi daca se schimba ceva.
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”