Pagina 1 din 2

Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Vin Iul 12, 2019 6:49 pm
de costi19
Buna seara,
Se mai poate urca undeva softul deblocat Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480, de pe vechiul forum (https://old.gpszone.ro/infusions/forum/ ... ad_id=8746), pus cred de catre dl. Victor Petroi?
Va multumesc anticipat.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Sâm Iul 13, 2019 6:28 am
de rcv64
Da, vezi aici. Nu contine map si poi.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Sâm Iul 13, 2019 8:44 am
de costi19
Buna ziua,
Va multumesc insa link-ul nu merge. Se poate reface?

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Sâm Iul 13, 2019 8:58 am
de costi19
Buna ziua,
Am reusit dupa mai multe incercari. Multumiri d-le rvc64. Puteti va rog sa-mi confirmati daca kitul este tratat, respectiv daca pot schimba (updata) hartile fara sa-mi mai fie necesare alte licente?
Multumesc.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Sâm Iul 13, 2019 12:52 pm
de rcv64
Kitul functioneaza cu hartile Q4.2018 cu licentele aferente.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Dum Iul 14, 2019 3:07 pm
de costi19
Buna seara,
Am luat hartile Q4 2018 de la IGO Primo unde mergeau, insa pe acest Becker nu functioneaza pentru ca imi da un mesaj de lipsa licente valabile. Daca softul de Becker e tratat imi mai trebuie alte licente? Daca da, de unde pot fi luate?
Va multumesc anticipat.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Lun Iul 15, 2019 9:26 am
de costi19
costi19 scrie:
Dum Iul 14, 2019 3:07 pm
Buna seara,
Am luat hartile Q4 2018 de la IGO Primo unde mergeau, insa pe acest Becker nu functioneaza pentru ca imi da un mesaj de lipsa licente valabile. Daca softul de Becker e tratat imi mai trebuie alte licente? Daca da, de unde pot fi luate?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Ma ajutati si pe mine va rog.
Multumesc.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mar Iul 16, 2019 6:03 am
de rcv64
Iti trebuie soft tratat si licente:
license.rar
(3.86 KiB) Descărcat de 121 ori

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mar Iul 16, 2019 4:56 pm
de costi19
Buna seara,
Multumesc mult d-le rvc64. Ma lamuriti va rog si pe mine, pentru ca nu am inteles oricate subiecte am citit pe forum. Daca am retinut corect executabilul Becker, chiar daca este tratat, are nevoie si de licente pentru hartile pe care le ruleaza. Totusi, la baza fiind si el un IGO, nu inteleg de ce la IGO Primo nu este nevoie sa-i adaugi alte licente daca schimbi hartile, asa cum solicita Becker.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru rabdarea dvs.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mar Iul 16, 2019 5:47 pm
de rcv64
iGO Primo daca ruleaza pe Becker nu are nevoie de licente, insa softul de navigatie Becker chiar si cu executabil tratat are nevoie de licente specifice....
Ptr. Becker tratat am folosit licentele de mai sus. Am observat ca la unele aparate becker este nevoie de un card introdus in slotul de card ptr. o functionare corecta.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mar Iul 16, 2019 6:00 pm
de rcv64
Poti incerca versiunea tratata de aici, astfel:
-faci o copie a a folderului navigator din aparatul tau
-inlocuiesti in soft folderele aferente cu cele din arhiva (license, data, executabilul si sys)
-in content map copii doar harta Romaniei, daca totul este ok copii si celelalte map...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mar Iul 16, 2019 7:16 pm
de costi19
Buna seara,
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Ati precizat ca "iGO Primo daca ruleaza pe Becker nu are nevoie de licente". Ca sa ma clarific in totalitate, daca pe un aparat Becker Active 6, pe care il detin, aleg sa merg numai pe un kit "IGO Primo_CE_EU_9.6.13.267029 Here_2018.Q2" luat de aici de pe site (la care am schimbat hartile cu cele de Q4 2018 si pentru care nu am adaugat alte licente, care l-am probat si functioneaza) cand voi schimba hartile din nou, de exemplu, cu cele de Q2 2019, va fi nevoie de alte licente (ca in cazul softului becker) sau nu?

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mie Iul 17, 2019 5:20 am
de rcv64
Orice harta pui pe Primo nu ai nevoie de alte licente.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Mie Iul 17, 2019 11:11 am
de costi19
Bună ziua,
Mulțumesc mult d-le rvc64. Acum am înțeles cum este la Igo. O ultima nelămurire mai am. Promit ca nu mai revin la subiect. Nu înțeleg de ce Becker deși tratat are nevoie de licențe la momentul updatarii hărților. În mintea mea tratat însemna că ar trebui sa meargă fără licențe suplimentare.
Vă mulțumesc încă o data pentru toate informațiile primite.

Re: Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

Scris: Sâm Dec 28, 2019 12:15 am
de kosta25
rcv64 scrie:
Mar Iul 16, 2019 6:00 pm
Poti incerca versiunea tratata de aici, astfel:
-faci o copie a a folderului navigator din aparatul tau
-inlocuiesti in soft folderele aferente cu cele din arhiva (license, data, executabilul si sys)
-in content map copii doar harta Romaniei, daca totul este ok copii si celelalte map...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Se poate reface link-ul?