Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480

costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#1

Vin Iul 12, 2019 6:49 pm

Buna seara,
Se mai poate urca undeva softul deblocat Becker Active 6 Plus ver. 9.15.3.471542 - 800x480, de pe vechiul forum (https://old.gpszone.ro/infusions/forum/ ... ad_id=8746), pus cred de catre dl. Victor Petroi?
Va multumesc anticipat.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#2

Sâm Iul 13, 2019 6:28 am

Da, vezi aici. Nu contine map si poi.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#3

Sâm Iul 13, 2019 8:44 am

Buna ziua,
Va multumesc insa link-ul nu merge. Se poate reface?
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#4

Sâm Iul 13, 2019 8:58 am

Buna ziua,
Am reusit dupa mai multe incercari. Multumiri d-le rvc64. Puteti va rog sa-mi confirmati daca kitul este tratat, respectiv daca pot schimba (updata) hartile fara sa-mi mai fie necesare alte licente?
Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#5

Sâm Iul 13, 2019 12:52 pm

Kitul functioneaza cu hartile Q4.2018 cu licentele aferente.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#6

Dum Iul 14, 2019 3:07 pm

Buna seara,
Am luat hartile Q4 2018 de la IGO Primo unde mergeau, insa pe acest Becker nu functioneaza pentru ca imi da un mesaj de lipsa licente valabile. Daca softul de Becker e tratat imi mai trebuie alte licente? Daca da, de unde pot fi luate?
Va multumesc anticipat.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#7

Lun Iul 15, 2019 9:26 am

costi19 scrie:
Dum Iul 14, 2019 3:07 pm
Buna seara,
Am luat hartile Q4 2018 de la IGO Primo unde mergeau, insa pe acest Becker nu functioneaza pentru ca imi da un mesaj de lipsa licente valabile. Daca softul de Becker e tratat imi mai trebuie alte licente? Daca da, de unde pot fi luate?
Va multumesc anticipat.
Buna ziua,
Ma ajutati si pe mine va rog.
Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#8

Mar Iul 16, 2019 6:03 am

Iti trebuie soft tratat si licente:
license.rar
(3.86 KiB) Descărcat de 114 ori
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#9

Mar Iul 16, 2019 4:56 pm

Buna seara,
Multumesc mult d-le rvc64. Ma lamuriti va rog si pe mine, pentru ca nu am inteles oricate subiecte am citit pe forum. Daca am retinut corect executabilul Becker, chiar daca este tratat, are nevoie si de licente pentru hartile pe care le ruleaza. Totusi, la baza fiind si el un IGO, nu inteleg de ce la IGO Primo nu este nevoie sa-i adaugi alte licente daca schimbi hartile, asa cum solicita Becker.
Va multumesc anticipat pentru timpul acordat si pentru rabdarea dvs.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#10

Mar Iul 16, 2019 5:47 pm

iGO Primo daca ruleaza pe Becker nu are nevoie de licente, insa softul de navigatie Becker chiar si cu executabil tratat are nevoie de licente specifice....
Ptr. Becker tratat am folosit licentele de mai sus. Am observat ca la unele aparate becker este nevoie de un card introdus in slotul de card ptr. o functionare corecta.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#11

Mar Iul 16, 2019 6:00 pm

Poti incerca versiunea tratata de aici, astfel:
-faci o copie a a folderului navigator din aparatul tau
-inlocuiesti in soft folderele aferente cu cele din arhiva (license, data, executabilul si sys)
-in content map copii doar harta Romaniei, daca totul este ok copii si celelalte map...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#12

Mar Iul 16, 2019 7:16 pm

Buna seara,
Va multumesc mult pentru raspunsuri. Ati precizat ca "iGO Primo daca ruleaza pe Becker nu are nevoie de licente". Ca sa ma clarific in totalitate, daca pe un aparat Becker Active 6, pe care il detin, aleg sa merg numai pe un kit "IGO Primo_CE_EU_9.6.13.267029 Here_2018.Q2" luat de aici de pe site (la care am schimbat hartile cu cele de Q4 2018 si pentru care nu am adaugat alte licente, care l-am probat si functioneaza) cand voi schimba hartile din nou, de exemplu, cu cele de Q2 2019, va fi nevoie de alte licente (ca in cazul softului becker) sau nu?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4174
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3127 ori

Moderare

#13

Mie Iul 17, 2019 5:20 am

Orice harta pui pe Primo nu ai nevoie de alte licente.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#14

Mie Iul 17, 2019 11:11 am

Bună ziua,
Mulțumesc mult d-le rvc64. Acum am înțeles cum este la Igo. O ultima nelămurire mai am. Promit ca nu mai revin la subiect. Nu înțeleg de ce Becker deși tratat are nevoie de licențe la momentul updatarii hărților. În mintea mea tratat însemna că ar trebui sa meargă fără licențe suplimentare.
Vă mulțumesc încă o data pentru toate informațiile primite.
kosta25
Mesaje: 8
Membru din: Joi Dec 29, 2016 4:48 pm
3
Been thanked: 1 data

#15

Sâm Dec 28, 2019 12:15 am

rcv64 scrie:
Mar Iul 16, 2019 6:00 pm
Poti incerca versiunea tratata de aici, astfel:
-faci o copie a a folderului navigator din aparatul tau
-inlocuiesti in soft folderele aferente cu cele din arhiva (license, data, executabilul si sys)
-in content map copii doar harta Romaniei, daca totul este ok copii si celelalte map...
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Se poate reface link-ul?
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”