instalare softuri pe becker 5 lmu

costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#16

Joi Iul 04, 2019 6:56 pm

Buna seara,
Multumesc pentru raspuns. Am procedat exact cum mi-ati spus. Din pacate la aparitia interfetei de selectare a programului, cand apas pe oricare din cele doua icon-uri (becker sau igo) imi apare un mesaj de eroare: ,,drive.exe - canot find 'navigator" (or one of its components). Make sure the path and filename are correct and that all the requiredlibraries are available.,,.
De asemenea am uitat sa precizez ca IGO il folosesc pentru autoturism si nu pentru camion.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Avatar utilizator
Dan
Mesaje: 473
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:30 am
3
Has thanked: 172 ori
Been thanked: 1179 ori

#17

Vin Iul 05, 2019 6:42 am

conecteaza la pc, intra in memoria interna, in folderul navigator gasesti un fisier Desktop.ini
deschide-l cu notepad, si ai doua linii de comanda, inlocuieste "My Flash Disk" din liniile urmatoare cu "ResidentFlash"
Liniile sunt urmatoarele:
Command = My Flash Disk\Navigator\navigator1.exe va deveni Command = ResidentFlash\Navigator\navigator1.exe
Command = My Flash Disk\WindowsCE\Drive.exe va deveni Command = ResidentFlash\WindowsCE\Drive.exe

Apoi incearca si vezi daca merge.
costi19
Mesaje: 20
Membru din: Dum Mai 20, 2018 6:55 pm
2
Has thanked: 10 ori
Been thanked: 4 ori

#18

Vin Iul 05, 2019 3:31 pm

Buna ziua,
Multumesc mult d-le Dan. Am modificat ce mi-ati spus si merge. Mai am o singura problema (nedumerire). Eu folosesc aparatul la autoturism. Daca eu voi folosi Igo Primo truck nu voi fi rutat (restrictionat) ca si cand as conduce un camion ?
Intreb pentru ca nu stiu exact diferenta intre un soft IGO Primo si unul IGO Primo Truck.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Alex99id
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Iun 15, 2019 8:30 am
1
Has thanked: 1 data

#19

Vin Iul 05, 2019 9:25 pm

Buna
Se poate va rog si pt un Becker ready.5 LMU BE B60 , un Igo si un Becker la care sa pot pune harti noi?
Multumesc!
ichimmarian05marian
Mesaje: 1
Membru din: Mie Sep 11, 2019 6:01 pm
1

#20

Joi Sep 12, 2019 4:58 am

Salut! Va rog frumos daca ma puteti ajuta si pe mine cu tmc la becker 5traffic nu mai primesc avertizari posibil sa fi sters ceva din greseala
AdrianNArda
Mesaje: 13
Membru din: Mar Oct 16, 2018 8:01 am
2

#21

Lun Feb 24, 2020 12:00 pm

Buna ziua, un kit si unlock pentru becker be s02? Multumesc anticipat
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4176
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3128 ori

Moderare

#22

Lun Feb 24, 2020 4:06 pm

De ce unlock si ce kit vrei sa folosesti, iGO Primo sau Becker tratat...?
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
daniel-gabriel
Mesaje: 80
Membru din: Sâm Noi 11, 2017 8:17 pm
3
Has thanked: 122 ori
Been thanked: 36 ori

#23

Vin Mar 06, 2020 9:22 pm

Am două aparate Becker profesional 6LMU și Redy 5 făcute la Cluj cu interfață și instalat Becker Original + Igo indiferent că lucrez pe Igo sau modific pe Becker vede 10-15 evenimente se blocheaza la 6 și evenimente așa rămane .Am tot citit și am modificat prin programe dar nu am reuși să prindă ca acum doi ani 100-200 evenimente aș fi bucuros dacă mă ajutați sa fac modificări să funcționeze TMC pe Igo.Am urmărit cu interes subiectele pe această temă la colegul EAUTO am citit că a modificat Exe-ul și acum funcționează am văzut postarea după cateva zile dar Linkul nu era valabil.Poate,poate osă am noroc aici.Mulțumesc și o seară faină.
troian
Mesaje: 30
Membru din: Vin Oct 09, 2020 1:56 pm
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 1 data

#24

Dum Noi 22, 2020 7:39 am

salut rcv64
Moderator cu respect toata stima daca se poate sa ma ajutati un kit original de la becker active 5 BE BOO
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4176
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3128 ori

Moderare

#25

Dum Noi 22, 2020 11:27 am

Doar modificat, originalul nu-l mai gasesc....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
troian
Mesaje: 30
Membru din: Vin Oct 09, 2020 1:56 pm
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 1 data

#26

Dum Noi 22, 2020 1:48 pm

bine multumesc rcv64 Moderator care stiti ca este bun si de la becker multumesc cu stima si un profund respect
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4176
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3128 ori

Moderare

#27

Dum Noi 22, 2020 3:29 pm

Atunci incearca, contine Romania map:
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
troian
Mesaje: 30
Membru din: Vin Oct 09, 2020 1:56 pm
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 1 data

#28

Lun Noi 23, 2020 8:01 am

salut mii de multumiri rcv64 Moderator este ok dar am o problema ce trebuie sa redenumesc sa vada hartile de pe card am incercat dar degeaba nu fac ceva bine sau in ;sys; este problema nu stiu ;;;;am pus in memoria interna a gps 5 tari si este ok dar cele de pe card nu ,,
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4176
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 848 ori
Been thanked: 3128 ori

Moderare

#29

Lun Noi 23, 2020 5:24 pm

Ce sau cine ti-a ocupat memoria interna de circa 4Gb.....de nu incap hartile?
Pentru map pe card incerca asa:
-pe card creezi folderul iGO_content
-in interior vei avea map cu fisierele corespunzatoare
-in sys vei introduce linia:

[folders]
has_secondary_root=1
secondary_root= "iGO_content"
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
troian
Mesaje: 30
Membru din: Vin Oct 09, 2020 1:56 pm
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 1 data

#30

Lun Noi 23, 2020 8:42 pm

multumesc rcv64 Moderator sa rezolvat acum le vede
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”