Backup Becker Transit 5 cu TMC, Nevoie Primo cu TMC

kapp007
Mesaje: 98
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
3
Localitate: Buzau
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 9 ori

#1

Vin Ian 04, 2019 3:48 pm

Atasez aici un backup la un Becker Transit 5 fara map, poi, building si fara dem.
Doresc pentru acest aparat un kit de primo la care sa functioneze TMC, nu TMC online ci cel fizic de pe aparat!
Detin Suportul original cu incarcatorul cu antena TMC.

http://www.girlshare.ro/3490238038.1
http://www.girlshare.ro/3490238042.5

Ktul este o copie a flashului de pe Transit 5.
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 391
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
3
Has thanked: 756 ori
Been thanked: 1152 ori

Moderare

#2

Vin Ian 04, 2019 4:04 pm

Primo nu cred sa mearga, Nextgen mai mult ca sigur.
kapp007
Mesaje: 98
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
3
Localitate: Buzau
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 9 ori

#3

Vin Ian 04, 2019 4:28 pm

Atunci un kit de Becker pt el cu Tmc? Nu imi place deloc Nextgen, prea incarcat greoi fata de Primo.
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 391
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
3
Has thanked: 756 ori
Been thanked: 1152 ori

Moderare

#4

Vin Ian 04, 2019 4:32 pm

Pai softul original ce are?
kapp007
Mesaje: 98
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
3
Localitate: Buzau
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 9 ori

#5

Vin Ian 04, 2019 4:41 pm

Nu i se mai pot actualiza hartile prin Content Manager. Plus ca o actualizare este 79Eur.
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 391
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
3
Has thanked: 756 ori
Been thanked: 1152 ori

Moderare

#6

Sâm Ian 05, 2019 8:17 pm

Foloseste softul de pe aparatul meu, updatat la Here Q3 2018. La urmatoarea editie de harti pentru ce schimbi in el trebuie sa mai ai si licentele corespunzatoare.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
kapp007
Mesaje: 98
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
3
Localitate: Buzau
Has thanked: 18 ori
Been thanked: 9 ori

#7

Sâm Ian 05, 2019 9:21 pm

Mersi mult. Functioneaza!
razvanhostiuc1993
Mesaje: 57
Membru din: Joi Mar 30, 2017 3:45 pm
3
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 3 ori

#8

Dum Feb 03, 2019 2:01 pm

victorpetroi scrie:
Sâm Ian 05, 2019 8:17 pm
Foloseste softul de pe aparatul meu, updatat la Here Q3 2018. La urmatoarea editie de harti pentru ce schimbi in el trebuie sa mai ai si licentele corespunzatoare.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


poti pune chitul complet fara harti poi ?
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 391
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
3
Has thanked: 756 ori
Been thanked: 1152 ori

Moderare

#9

Dum Feb 03, 2019 2:28 pm

Doar softul fara content
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
eauto
Mesaje: 107
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
1
Has thanked: 74 ori
Been thanked: 14 ori

#10

Lun Dec 09, 2019 9:17 pm

victorpetroi scrie:
Dum Feb 03, 2019 2:28 pm
Doar softul fara content
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Hello
Can you renew the set without maps?
eauto
Mesaje: 107
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
1
Has thanked: 74 ori
Been thanked: 14 ori

#11

Lun Feb 10, 2020 9:59 pm

victorpetroi scrie:
Dum Feb 03, 2019 2:28 pm
Doar softul fara content
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Is it still possible to renew links
I need treated software and licenses to make tmc work
ilie daniel
Mesaje: 2
Membru din: Lun Feb 25, 2019 2:33 pm
1

#12

Sâm Noi 21, 2020 5:04 am

va salut si respect domnilor rugamintea mea este daca cineva detine un backup pentru 5 lmu original ca al meu nu mai merge sunetul folosesc un soft modificat si nu merge nici tms
eauto
Mesaje: 107
Membru din: Vin Ian 18, 2019 8:30 am
1
Has thanked: 74 ori
Been thanked: 14 ori

#13

Lun Noi 23, 2020 8:05 pm

ilie daniel scrie:
Sâm Noi 21, 2020 5:04 am
va salut si respect domnilor rugamintea mea este daca cineva detine un backup pentru 5 lmu original ca al meu nu mai merge sunetul folosesc un soft modificat si nu merge nici tms
What's the name of the navigation, exactly (label at the bottom) ... BBF 00?
I have beckup becker
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 664
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
2
Has thanked: 201 ori
Been thanked: 913 ori

Moderare

#14

Lun Noi 23, 2020 10:57 pm

@ilie daniel , un back-up de pe un alt aparat te ajuta doar daca vrei sa refaci anumite fisiere , de retinut ca folderul License al fiecarui aparat este unic , si nu iti va recunoaste nici o harta
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4180
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
3
Localitate: La mare
Has thanked: 850 ori
Been thanked: 3140 ori

Moderare

#15

Mar Noi 24, 2020 4:21 pm

@ilie daniel, faptul ca folosesti un soft modificat nu implica lipsa sunetului. Verifica difuzorul este posibil sa fie defect...
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”