Becker active.6s nu porneste

adysefu
Mesaje: 5
Membru din: Joi Feb 23, 2017 8:07 pm

#1

Mar Iun 19, 2018 10:37 am

Salut ma poate ajuta si pe mine cineva am incercat sa ii pun o interfata pe acteve 6s si acu nu se mai conecteaza cu calculatorul
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#2

Mar Iun 19, 2018 6:52 pm

dezarhivezi cu 7.zip , continutul il pui direct pe card, bagi cardul in aparat si apoi pornesti aparatul , mai departe banuiesc ca te descurci
Fişiere ataşate
explorer.7z
(112.84 KiB) Descărcat de 120 ori
adysefu
Mesaje: 5
Membru din: Joi Feb 23, 2017 8:07 pm

#3

Mar Iun 19, 2018 7:05 pm

Mersi ai fost de mare ajutor m-am descurcat la asta nu ma gandeam , am incercat orice te puteai gandi si nu a mers
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#4

Mar Iun 19, 2018 8:12 pm

acum cand vrei sa mai pui interfete pe el folosestete de explorer.exe ca nume
adysefu
Mesaje: 5
Membru din: Joi Feb 23, 2017 8:07 pm

#5

Mie Iun 20, 2018 11:14 am

Cand pui orice aplicatie cu numele explorer.exe deschide exploreru nu aplicatia dar am rezolvat problema am pus alta interfata de pe forum de la active.7s si merge brici
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 564
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
Has thanked: 170 ori
Been thanked: 717 ori

Moderare

#6

Vin Iun 22, 2018 5:35 pm

asa este ai mare dreptate , alta este denumirea pentru lansare
sandumanex3
Mesaje: 101
Membru din: Dum Mar 12, 2017 4:53 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 8 ori

#7

Lun Mar 11, 2019 6:51 am

d-mnule moderator secuiu ,am o rugaminte am un becker active6 la care iam facut update anul trecut si ,treba ca au dat faliment as avea nevoe de un soft de becker cucamion dar la care sa functioneze si functia Bluetooth. multumesc vam cerut pentru ca dumnevoastra sunteiti tata lui multumesc , anticipat , imi cer scuze daca am postat unde nu trebue
Congo
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Ian 21, 2017 9:09 am

#8

Joi Mar 19, 2020 3:52 pm

Pentru un Becker BE J00 exista ceva, are aceeleasi simptome?
troya36
Mesaje: 4
Membru din: Lun Mar 23, 2020 12:49 am
Has thanked: 2 ori

#9

Lun Mar 23, 2020 8:55 pm

secuiu scrie:
Mar Iun 19, 2018 6:52 pm
dezarhivezi cu 7.zip , continutul il pui direct pe card, bagi cardul in aparat si apoi pornesti aparatul , mai departe banuiesc ca te descurci
Buna seara, domnule. As avea si eu o rugaminte...daca ai firmware-ul de la becker active.6 lmu plus, ti-as fi recunoscator daca mi l-ai trimite.
Iti povestesc ce am facut - In aparatul meu am recris firmware-ul cu unul de aici, de pe forum, dar fiind de becker transit.6 lmu. Dupa repornire, nu mai functioneaza TMC-ul, nici macar cu soft-ul original. De-aceea vreau sa incerc sa rescriu firmware-ul, poate isi revine !? Multumesc. O seara faina.
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 281
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 477 ori

Moderare

#10

Mar Mar 24, 2020 4:57 am

Am doar romul propriu-zis de Active 6 lmu Plus
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
troya36
Mesaje: 4
Membru din: Lun Mar 23, 2020 12:49 am
Has thanked: 2 ori

#11

Mar Mar 24, 2020 9:25 am

Multumesc ablbd. Acum nu mai vrea sa se actualizeze firmware-ul. Am copiat continutul pe sd card, am repornit aparatul si...nimic!...Porneste normal, pe navigatie. Am incercat si tinand butonul apasat 30 sec. si face la fel. Vreo idee de cum as putea sa rescriu firmware-ul!? Multumesc.

Update mesaj
Am rezolvat-o cu update-ul de firm. Am tinut apasat ambele butoane (cel de start si cel de "back") si a repornit direct pe instalare. Dar tot nu mi se activeaza TMC. Nah, asta e!
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 281
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
Has thanked: 30 ori
Been thanked: 477 ori

Moderare

#12

Mar Mar 24, 2020 10:38 am

Ai schimbat cumva si uuid? Intreb pentru ca licentele tmc ale softului original sint legate de uuid aparat.
troya36
Mesaje: 4
Membru din: Lun Mar 23, 2020 12:49 am
Has thanked: 2 ori

#13

Mar Mar 24, 2020 11:00 am

Gata, am descoperit care era problema. Nu stiu de ce, dar (probabil) explorer-ul din windows, dupa resoftare, mi-a schimbat numele sd card-ului. Adica, sd-ul mi-l vedea ca si "becker", iar memoria interna ca si "sdmmc". Si, bineninteles ca eu tot copiam soft-ul in sd card. De-aia nu imi pornea TMC-ul. Multumesc, ablbd. Problema rezolvata.
troya36
Mesaje: 4
Membru din: Lun Mar 23, 2020 12:49 am
Has thanked: 2 ori

#14

Mar Mar 24, 2020 11:10 am

Inca o intrebare. Stie cineva de ce licente este nevoie ca sa recunoasca becker continutul din pachetul nou aparut (2019.Q4)? Pt. ca la mine recunoaste doar fisierele .fbl, .fda si .ftr. Celelalte (poi, truck poi, extended poi, hnr) apar cu rosu.
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”