Becker Active 5 BEB10

dplsdc
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#1

Dum Feb 18, 2018 5:02 pm

Salutare
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un program pentru Becker Active 5 BEB10 tratat in care sa pun hartile HERE_2017.Q4?
Multumesc
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 379
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 734 ori
Been thanked: 1107 ori

Moderare

#2

Dum Feb 18, 2018 5:04 pm

Urca undeva executabilul.
dplsdc
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#3

Dum Feb 18, 2018 5:19 pm

Cel din fabrica?
dplsdc
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#4

Dum Feb 18, 2018 5:32 pm

Idea ii ca eu am sters cel original si nu mai gasesc backup-ul si am instalat tot felul de versiuni.
Asa arata fisierele in aparat: https://sharing.ra.seagate.com/f4f5b2ef ... 0WvyFUCVrL
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 379
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 734 ori
Been thanked: 1107 ori

Moderare

#5

Dum Feb 18, 2018 6:04 pm

Stergi din aparat tot si pui acest back-up. Daca porneste populezi cu harti, poi si eventual license...
► Show Spoiler
Este Active 5, nu Active 5s sau Active 5sl.
dplsdc
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 2:29 pm
Has thanked: 1 data
Been thanked: 1 data

#6

Dum Feb 18, 2018 9:18 pm

Este Active 5 LMU. Functioneaza, am sa il incerc si in trafic. Multumesc
Georgian
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 5:13 pm
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 2 ori

#7

Vin Oct 19, 2018 10:01 am

Salut, am un Becker Active 5s nou, ma puteti ajuta sa pot folosi igo primo pe el? Multumesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3955
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 805 ori
Been thanked: 2794 ori

Moderare

#8

Vin Oct 19, 2018 10:18 am

Ptr. a rula iGO Primo procedezi astfel:
-conectezi gps-ul la pc (laptop) si faci o copie de rezerva a folderului navigator din memoria interna
-dupa realizarea copiei, stergi folderul navigator si il inlocuiesti cu cel din arhiva de mai jos
-deconectezi gps-ul de la pc, va porni iGO Primo.....
Daca nu functioneaza butonul de oprire a gps-ului va trebui deblocat cu ajutorul unui unlock...
Contine Romania map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Astept feedback....
Georgian
Mesaje: 6
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 5:13 pm
Has thanked: 6 ori
Been thanked: 2 ori

#9

Sâm Oct 20, 2018 7:41 am

Am urmat pasii indicati, am completat content cu tot ce mai aveam nevoie si functioneaza foate bine atat softul cat si butonul de pornire/oprire.
Multumesc mult!
smiley
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 29, 2017 9:08 am
Has thanked: 1 data

#10

Joi Dec 20, 2018 2:26 pm

salut. daca ma poate ajuta si pe mine as fi recunoscator. am un becker transit.7sl.Eu. am harti 2015 pe el si nu pot face actualizare dupa cum bine stiti. nu as vrea sa pun igo primo pe el pentru ca sunt foarte multumit de soft. nu vreau sa dau 90 euro pe actualizare chiar daca gps`ul a fost 2500 lei (nu i.am dat eu :) ) . exista vreo varianta sa adaug eu hartile 2018? multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3955
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 805 ori
Been thanked: 2794 ori

Moderare

#11

Joi Dec 20, 2018 3:10 pm

Poti pune tu harti Here 2018 doar daca schimbi softul original cu unul tratat....
victorpetroi
Moderator
Mesaje: 379
Membru din: Vin Dec 16, 2016 6:26 pm
Has thanked: 734 ori
Been thanked: 1107 ori

Moderare

#12

Joi Dec 20, 2018 4:01 pm

smiley scrie:
Joi Dec 20, 2018 2:26 pm
... am un becker transit.7sl.Eu. am harti 2015 ... exista vreo varianta sa adaug eu hartile 2018? ...
Faci back-up la folder-ul navigator din aparat apoi inlocuiesti executabilul si licentele cu cele din arhiva de mai jos. Nu ramane decat sa adaugi licentele aferente editiei de harti pe care vrei sa le folosesti.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
smiley
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 29, 2017 9:08 am
Has thanked: 1 data

#13

Vin Dec 21, 2018 1:56 pm

salut si merci de raspuns. si hartile 2018 de unde si cum le pun?
smiley
Mesaje: 6
Membru din: Dum Ian 29, 2017 9:08 am
Has thanked: 1 data

#14

Vin Dec 21, 2018 6:47 pm

Sau sa înțeleg ca ce mi.ai dat tu e un kit tratat în care pot sa adaug hărți Q3. 2018 și licențe?
geo_nikus
Mesaje: 31
Membru din: Sâm Ian 07, 2017 10:45 am
Has thanked: 15 ori
Been thanked: 2 ori

#15

Joi Ian 03, 2019 2:53 pm

rcv64 scrie:
Vin Oct 19, 2018 10:18 am
Ptr. a rula iGO Primo procedezi astfel:
-conectezi gps-ul la pc (laptop) si faci o copie de rezerva a folderului navigator din memoria interna
-dupa realizarea copiei, stergi folderul navigator si il inlocuiesti cu cel din arhiva de mai jos
-deconectezi gps-ul de la pc, va porni iGO Primo.....
Daca nu functioneaza butonul de oprire a gps-ului va trebui deblocat cu ajutorul unui unlock...
Contine Romania map:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Astept feedback....
Salut, se poate reface linkul va rog?

Becker Active 5s.

Multumesc!
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”