Becker Ready 50 lmu soft si harti

valex
Mesaje: 4
Membru din: Dum Sep 24, 2017 1:06 pm

#1

Dum Sep 24, 2017 1:39 pm

Salutare, am primit si eu un GPS Becker, dar care nu mai are nimic. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un soft si harti pentru europa? Sau macar un soft alternartiv? Multumesc anticipat!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2684 ori

Moderare

#2

Dum Sep 24, 2017 3:55 pm

Copiezi fisierele din arhiva in memoria interna
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Daca doresti si o deblocare, dar dupa ce refaci mem.interna cu fisierele din arhiva de mai sus
https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?p=10441#p10441
valex
Mesaje: 4
Membru din: Dum Sep 24, 2017 1:06 pm

#3

Vin Sep 29, 2017 11:54 am

Salutare, mersi de soft merge perfect. La ce te referi cu deblocare? Ma poti ajuta sa gasesc si harti ptr europa centrala, banuiesc ca harta Rou e deja in softul ce mi l-ai dat.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4054
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 829 ori
Been thanked: 2945 ori

Moderare

#4

Vin Sep 29, 2017 1:59 pm

valex scrie:
Vin Sep 29, 2017 11:54 am
Salutare, mersi de soft merge perfect. La ce te referi cu deblocare? Ma poti ajuta sa gasesc si harti ptr europa centrala, banuiesc ca harta Rou e deja in softul ce mi l-ai dat.
Cele mai noi harti le gasesti aici

https://www.gpszone.ro/viewtopic.php?f=16&t=914
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
valex
Mesaje: 4
Membru din: Dum Sep 24, 2017 1:06 pm

#5

Mar Oct 03, 2017 5:42 pm

Imi poti spune acuma ca am descarcat torrentul ce fisiere unde in memoria deviceului sa copiez?
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4054
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 829 ori
Been thanked: 2945 ori

Moderare

#6

Mie Oct 04, 2017 4:51 am

valex scrie:
Mar Oct 03, 2017 5:42 pm
Imi poti spune acuma ca am descarcat torrentul ce fisiere unde in memoria deviceului sa copiez?
Astfel:
-in content-map: fisierele din folderele fbl, fda, ftr;
-in content poi: fisierele din folderele poi, poi_extend, poi_truck;
-in content: folderul speedcam
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
valex
Mesaje: 4
Membru din: Dum Sep 24, 2017 1:06 pm

#7

Mie Oct 04, 2017 5:31 pm

Salutare, multumesc mult ptr. ajutor. Numai bine.
Avatar utilizator
claudiu.strimban
Mesaje: 7
Membru din: Dum Noi 05, 2017 1:29 pm

#8

Lun Noi 06, 2017 11:52 am

salutare ! ma puteti si pe mine ajuta cu un beker ready 50 20 imu sa pot pine pe el harta romaniei pentru ca nu o are pe el ! multumesc !
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4054
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 829 ori
Been thanked: 2945 ori

Moderare

#9

Lun Noi 06, 2017 4:35 pm

claudiu.strimban scrie:
Lun Noi 06, 2017 11:52 am
salutare ! ma puteti si pe mine ajuta cu un beker ready 50 20 imu sa pot pine pe el harta romaniei pentru ca nu o are pe el ! multumesc !
Pe softul original nu mai poti pune harti, asa ca inlocuieste softul din gps cu asta din arhiva, astfel:
-conectezi gps-ul la pc si faci o copie a softului original in pc
-stergi softul original din gps si il inlocuiesti cu cel din arhiva, pastrand aceeasi denumire (navigator, iar executabilul navigator.exe)
Contine Romania map (inclusiv restrictii truck).

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Enigma31
Mesaje: 275
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 110 ori
Been thanked: 92 ori

#10

Lun Noi 06, 2017 4:47 pm

Salut rcv 64,ma poti ajuta si pe mine cu un kit igo primo truck(pana acum am folosit igo skinevo 9.6.13.26...dar din greseala l-am sters si nu il mai gasesc) compatibil cu un becker trafic asistent 7928 si cu un backup pt acest model?Si daca exista vreun tutorial ceva despre cum se schimba sau adauga igo in asa fel incat sa il citeasca de pe card pentru ca aparatul este gol,are doar un singur fisier in el si nu mai stiu cum sa il pornesc.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4054
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 829 ori
Been thanked: 2945 ori

Moderare

#11

Lun Noi 06, 2017 5:01 pm

Enigma31 scrie:
Lun Noi 06, 2017 4:47 pm
Salut rcv 64,ma poti ajuta si pe mine cu un kit igo primo truck(pana acum am folosit igo skinevo 9.6.13.26...dar din greseala l-am sters si nu il mai gasesc) compatibil cu un becker trafic asistent 7928 si cu un backup pt acest model?Si daca exista vreun tutorial ceva despre cum se schimba sau adauga igo in asa fel incat sa il citeasca de pe card pentru ca aparatul este gol,are doar un singur fisier in el si nu mai stiu cum sa il pornesc.
Incearca kitul asta Primo Truck, continutul arhivei se copie pe un card care este vazut de aparat, contine Romania map, contine skin diMKA.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
claudiu.strimban
Mesaje: 7
Membru din: Dum Noi 05, 2017 1:29 pm

#12

Lun Noi 06, 2017 5:07 pm

si pe acest soft de la rcv64 mai pot pune harti ? ma intereseaza romania-germania ruta asta o fac mai des ,bineinteles ca si alte tari daca se poate :)).mersi !
Enigma31
Mesaje: 275
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 110 ori
Been thanked: 92 ori

#13

Lun Noi 06, 2017 8:03 pm

Nu functioneaza asa...Acest model de becker are o memorie interna de doar 128 mb,dar in realitate accepta doar vreo 100.El are o serie de fisiere care te lasa sa intri in meniul lui,gen muzica,video,setari etc...Aceste setari trebuie sa ramana intacte,de aceea voiam un backup ca sa pot folosi acel meniu,apoi in respectivul meniu apare un buton de navigare(in interfata principala)buton care in memoria interna are un rol de executabil numit MNAVDCE.EXE.Acum vine partea interesanta,acest kit de igo pe care eu trebuie sa il bag,trebuie sa aibe cateva pachete precum data,global_cfg,ui cu rezolutia de 480x272,ux cu skinul(gen dimka)si toate aceste pachete inclusiv executabilul Primo,nu trebuie sa depaseasca acei 100 de mb despre care va vorbeam.in momentul in care se introduce Primo in memoria interna se redenumeste MNAVDCE.EXE ,se adauga fisierul sys cu trimitere spre card,apoi acelasi folder se reproduce identic sau se copiaza pe card langa un alt folder numit Content,in care se pun exact aceleasi fisiere ca si in folderul numit MNAV.Si apoi cu doamne ajuta inainte trebuie sa functioneze.Tot secretul e la kit care trebuie sa fie pana intr o 100 de mb.Functioneaza fiindca am folosit acest aparat cu acest tip de configurare de mai bine de 4 ani,apoi cand ai de facut modificari,lucrezi doar in folderul CONTENT de pe card,acolo unde gasesti map si restul,pe care le completezi cu harti din cele care apar pe aici.Doar ca eu de 3 zile am pierdut softul,il caut ca disperatul si nu il mai gasesc,asa incat acum neavand un soft original al aparatului si nici kitul care sa nu depaseasca cei 100 de mb nu prea reusesc nimic.Multumesc pentru atentie si interes.Daca aveti idei,sugestii se accepta orice...
Enigma31
Mesaje: 275
Membru din: Dum Iul 16, 2017 1:23 pm
Has thanked: 110 ori
Been thanked: 92 ori

#14

Lun Noi 06, 2017 8:11 pm

Completez,imi trebuie kitul de iGo Primo 2.4 Build 9.6.13.267029 (November 2012) daca il are cineva va raman recunoscator....Nu il gasesc niciunde....
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2684 ori

Moderare

#15

Lun Noi 06, 2017 9:56 pm

@Enigma31 completezi cu harti,schimbi global_cfg cu unul mai nou,licente
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

De la 7928 am doar atat
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Deblocare FLASH:
-redenumesti fisierul fisierul original mnavdce.exe din aparat in mnavdce.exe1
-copiezi fisierele (mnavdce.exe si RunINI.ini)din arhiva in acelasi loc cu mnavdce.exe1
-pe card copiezi kitul Primo integral
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Cardul sa fie de maxim 2gb.
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”