Becker BE B50 Transit 6 blocat logo + unul functional

dfani511
Mesaje: 87
Membru din: Lun Dec 19, 2016 9:04 pm
5
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 3 ori

#1

Dum Aug 14, 2022 1:18 pm

Salut,
Am 2 GPS-uri Becker BE B50 Transit 6, unul e blocat pe logo cu Transit 6 iar unul este perfect functional.
Am facut un full dump cu ndump dar nu stiu ce pot face mai departe sa extrag partitia de boot (am vazut pe forum ca asta trebuie rescrisa).
Poate ma ajuta cineva, am urcat imaginea in digi storage link: https://s.go.ro/0k0pw400
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 746
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
4
Has thanked: 227 ori
Been thanked: 1085 ori

Moderare

#2

Dum Aug 14, 2022 8:56 pm

daca tot te-ai bagat sa faci ndump ,mai fa unul de data asta la part00 , part01 si part02 , dupa care le urci aici iar cand vine maestrul ablbd din concediu iti face rom

si daca vrei sa experimentezi iti dau singurul FW de transit 6 LMU sper ca alo tau nu este 6S sau 6SL



extragi continutul pe pc cu 7zip din folderul boot pui toate fisierele direct pe card
dfani511
Mesaje: 87
Membru din: Lun Dec 19, 2016 9:04 pm
5
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 3 ori

#3

Lun Aug 15, 2022 10:04 am

Este Transit 6 din cate vad.
Am incarcat si cele 3 partitii in acelasi link.
https://s.go.ro/0k0pw400
Avatar utilizator
ablbd
Moderator
Mesaje: 642
Membru din: Joi Dec 15, 2016 5:15 pm
5
Has thanked: 81 ori
Been thanked: 1220 ori

Moderare

#4

Mar Aug 16, 2022 5:12 pm

Probabil ca este Transit 6 LMU. Incearca sa pui pe card doar LHApp.rar din pachetul atasat, card in aparatul "defect" si reset. Daca tot nu se rezolva problema, pune toate fisierele din arhiva se repeta operatiunea.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
dfani511
Mesaje: 87
Membru din: Lun Dec 19, 2016 9:04 pm
5
Has thanked: 13 ori
Been thanked: 3 ori

#5

Mar Aug 16, 2022 5:29 pm

A pornit, avea memoria goala, am copiat totul din celalat. Acum porneste normal dar se pare ca cineva, inaintea mea, a umblat si in el(nu functioneaza touchscreen-ul) si i-a rupt mufa fpc pentru touchscreen(8 pini) de pe placa de baza.
Are cineva cumva o placa de baza defecta sa pot lua mufa?
kapp007
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
5
Localitate: Buzau
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 14 ori

#6

Joi Sep 15, 2022 11:24 am

Salut, am si eu un becker transit 6S si este blocat la logo de pornire. Credeti ca se poate face ceva la el?
kapp007
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
5
Localitate: Buzau
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 14 ori

#7

Lun Sep 19, 2022 11:17 am

Stiu ca sunt insistent, dar chiar nimeni nu ma poate ajuta cu acest becker?
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 746
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
4
Has thanked: 227 ori
Been thanked: 1085 ori

Moderare

#8

Lun Sep 19, 2022 4:26 pm

eu am doar de transit 6 LMU sau transit 6SL dar nu de transit 6S , daca vrei iti pot urca un active 6s, dar nu stiu daca are aceleasi drivere
kapp007
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
5
Localitate: Buzau
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 14 ori

#9

Mar Sep 20, 2022 4:27 am

As incerca ca oricum nu am ce pierde. Macar facem proba.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 746
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
4
Has thanked: 227 ori
Been thanked: 1085 ori

Moderare

#10

Mar Sep 20, 2022 7:03 pm

active 6S FW
kapp007
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
5
Localitate: Buzau
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 14 ori

#11

Joi Sep 22, 2022 7:47 am

Am incercat si ramane la ecranul de boot, acum pot accesa memoria interna insa aceasta este goala.
costygsm
Mesaje: 101
Membru din: Joi Ian 26, 2017 1:35 pm
5
Has thanked: 9 ori
Been thanked: 208 ori

#12

Joi Sep 22, 2022 12:57 pm

kapp007 scrie:
Joi Sep 22, 2022 7:47 am
Am incercat si ramane la ecranul de boot, acum pot accesa memoria interna insa aceasta este goala.
dezarhiveaza si pune continutul folderului Becker in memoria interna .Harti si language gasesti pe aici pe forum.
https://www.mediafire.com/file/f0roz9xy ... er.7z/file
kapp007
Mesaje: 121
Membru din: Joi Dec 15, 2016 12:54 pm
5
Localitate: Buzau
Has thanked: 27 ori
Been thanked: 14 ori

#13

Vin Sep 23, 2022 6:50 am

Salut, am copiat in memoria lui interna ce am dezarhivat si nimic, porneste, sta vreo 4 minute blocat pe logo si apoi intra in Windows, insa nu imi raspunde la comenzi, touchscreen nu reactioneaza.
Avatar utilizator
Marat66
Mesaje: 99
Membru din: Sâm Ian 18, 2020 12:34 pm
2
Has thanked: 120 ori
Been thanked: 142 ori

#14

Vin Sep 23, 2022 11:55 am

Dezarhivați și puneți conținutul folderului 6 Active S în memoria internă. Încerca
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Avatar utilizator
secuiu
Moderator
Mesaje: 746
Membru din: Dum Feb 11, 2018 11:25 am
4
Has thanked: 227 ori
Been thanked: 1085 ori

Moderare

#15

Vin Sep 23, 2022 5:28 pm

@kapp007
Dupa cum am spus romul merge dar nu are drivere pentru aparatul tau , o inrebare aparatul tau are ecran capacitiv sau rezistiv ?
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”