Becker transit 5 full tratat

Avatar utilizator
Corle1
Mesaje: 26
Membru din: Mar Aug 22, 2017 11:19 am
3
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 18 ori

#1

Mie Apr 07, 2021 9:57 pm

Va salut dragi utilizatori al acestui forum.
Cu ajutorul lui @mgmm care a postat inițial acest soft parțial funcțional aici pe forum, va pun la dispoziție un soft de Becker Transit 5 full tratat și licențiat in care puteți pune orice hartă de la Here sau TomTom (împreună cu licență prezenta la fiecare pachet de hărți apărut), dem, building, camere .spc, tmc pro și funcțional, etc.
Fiind șofer de camion, am testat acest soft timp de 4 luni, pe un PNI împreună cu un Receptor Tmc extern amaryllo (acel Snooper care se găsește prin comerț). Softul sa descurcat absolut normal, am recepționat date tmc, tmc pro, michelin, v-Traffic, în toate tarile unde acest serviciu este disponibil. Fiindcă nu am testat pe un aparat original am creat câteva fișiere ux:
Am adăugat butonul "Back" pe care îl puteți elimina ștergând arhiva TruckNav din folderul ux.
Am creat un Map Changer cu care puteți rula la alegere hărți de la Here si TomTom (în folderul map puneți hărțile Here iar în map_tt, hărțile de la TomTom. ATENȚIE sa nu ștergeți fișierele text din aceste doua foldere). Dacă nu doriți aceasta opțiune, puteți șterge arhiva Mapchangebycorle din folderul ux
Am adăugat un buton pe harta în care afișează viteza de deplasare. Dacă nu îl doriți ștergeți arhiva TruckNav din folderul ux.
Butonul "Exit" îl scoateți din sys.txt show exit = 0
Am făcut și un Branding pentru el.

Acest soft rulează pe rezoluția 800x480. Deși am văzut ca re niște fișiere pentru 480x270 bănuiesc ca ar funcționa și pe aceasta rezoluție.

In trecut am deținut un transit 5 iar acest soft m-a făcut sa achiziționez un active 5 pe care îl voi avea în posesie abia peste 2 luni. Va rog sa îmi spuneți care sunt diferențele între aceste doua aparate.
Pentru cei care au aparate Becker va îndemn sa testați și sa imi/ne spuneți cum putem recepționa tmc cu acest soft.
Va mulțumesc!

https://fisier.ro/download?f=4be1412beb2
Scrie răspuns

Înapoi la “Becker- soft, update si diverse probleme”