Unlock Becker active 6 LMU

Scrie răspuns
sosoveritas
Mesaje: 5
Membru din: Lun Dec 19, 2016 5:06 pm
Has thanked: 4 ori

#46

Vin Sep 22, 2017 6:07 pm

Active 5 si 6 executa calea din shell.ini de pe card...am descoperit accidental.
Sorin
cosyty
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mar 17, 2017 6:02 pm

#47

Mie Noi 01, 2017 5:00 pm

salut
am incercat sa schimb softul pe un becker BE B30 si nu mai boot-eaza( se restarteza la nesfarsit)
are cineva flashul original sau vreo modalitate de revenire la setari?
manole76
Mesaje: 122
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 30 ori

#48

Mie Noi 01, 2017 6:16 pm

Salut! Va rog frumos daca se poate, am si eu nevoie de un kit de becker pt camion sa-l pun langa un Primo 2 pe un gps Serioux Urban Pilot UPQ500 cu rezolutia de 800X480, sa aibe butonul in soft, pe display, un kit care stiti ca functioneaza bine. Nu este pt mine este pt cineva care vrea neaparat becker :) . Multumesc frumos!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#49

Mie Noi 01, 2017 6:27 pm

@cosyty inlocuieste folderul navigator cu acesta,contine harta RO
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

sau
Mai poti instala in PC aplicatia Becker_Content_Manager,te conectezi si poate restaurezi ceva.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#50

Mie Noi 01, 2017 7:38 pm

@manole76 ai un kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
manole76
Mesaje: 122
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 30 ori

#51

Mie Noi 01, 2017 11:39 pm

lemax55 scrie:
Mie Noi 01, 2017 7:38 pm
@manole76 ai un kit
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
lemax55 multumesc frumos, tot respectul!
manole76
Mesaje: 122
Membru din: Joi Ian 05, 2017 7:35 pm
Has thanked: 49 ori
Been thanked: 30 ori

#52

Joi Noi 02, 2017 12:13 am

lemax55 din pacate nu merge sunetul si culmea dupa ca am iesit din program, din becker, nu mai mergea sunetul deloc pe aparat, volumul la maxim, fm-ul dezactivat si nimic, am pornit Primo si tot la fel, mut de tot! :) am oprit gps-ul si l-am pornit, nimic. Am dat o resetare din fabrica tot nimic! Pana la urma si-a revenit cu o resetare din butonul de pe spate! O fi dezactivat ceva prin windows!? Oricum multumesc inca o data!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#53

Joi Noi 02, 2017 4:42 am

@manole76 nu este compatibil cu procesorul,la fel am patit si eu cu o chinezarie.
seitan_sorin
Mesaje: 2
Membru din: Vin Noi 03, 2017 8:29 am

#54

Vin Noi 03, 2017 8:47 am

Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4102
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3028 ori

Moderare

#55

Vin Noi 03, 2017 9:04 am

seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 8:47 am
Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Incearca, pune pe un card de max. 2Gb continutul arhivei, reset...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
seitan_sorin
Mesaje: 2
Membru din: Vin Noi 03, 2017 8:29 am

#56

Vin Noi 03, 2017 1:40 pm

rcv64 scrie:
Vin Noi 03, 2017 9:04 am
seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 8:47 am
Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Incearca, pune pe un card de max. 2Gb continutul arhivei, reset...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am pus fisierul tau pe card si a luat-o, insa mai am o problema.. nu-mi detecteaza pozitia prin GPS si orice traseu as configura punctul de plecare este I. C. Bratianu, Bucuresti.. si nu pot schimba nicium.
Multumesc anticipat !
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4102
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 835 ori
Been thanked: 3028 ori

Moderare

#57

Vin Noi 03, 2017 3:29 pm

seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 1:40 pm
rcv64 scrie:
Vin Noi 03, 2017 9:04 am
seitan_sorin scrie:
Vin Noi 03, 2017 8:47 am
Salutare. Ma poate ajuta cineva ? am un Becker traffic assist highspeed, mai vechiut un pic si i-am formatat din gresala cardul. Cum fac sa ii bag hartile inapoi? se poate ? sau unele actualizate ? Am incercat sa recuperez cu Content Manager dar nu mi se conecteaza la PC. Multumesc !
Incearca, pune pe un card de max. 2Gb continutul arhivei, reset...

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Am pus fisierul tau pe card si a luat-o, insa mai am o problema.. nu-mi detecteaza pozitia prin GPS si orice traseu as configura punctul de plecare este I. C. Bratianu, Bucuresti.. si nu pot schimba nicium.
Multumesc anticipat !
Ba poti....intri in SETARI-in submeniul GPS, debifezi casuta si dai Autodetectare sateliti....
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Sofertir
Mesaje: 61
Membru din: Sâm Apr 15, 2017 4:54 am
Has thanked: 3 ori
Been thanked: 6 ori

#58

Mar Noi 21, 2017 5:42 pm

Buna. Am si eu un Becker 6 lmu si as dori daca se poateun bakup original. De la cine lam cumparat a sters tot din el. Multumesc.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2694 ori

Moderare

#59

Mar Noi 21, 2017 9:27 pm

De la un active 6 plus te pot ajuta.Cu Becker_Content_Manager nu ai incercat?
Avatar utilizator
Tiby1982
Mesaje: 122
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:16 am
Localitate: Botosani
Has thanked: 43 ori
Been thanked: 101 ori

#60

Sâm Dec 30, 2017 6:02 pm

am si eu o problema cu un becker active 6...a ajuns la mine formatat si nu se conecteaza la Pc de nici un fel
am incercat si cu pornirea de pe card (call "\Storage Card\iGO8\iGO8.exe) nici un rezultat
ecran de start cu aceasta eroare apare,,Datele cardului nu au fost găsite,,
Imagine
Să te mulţumeşti cu puţin, dar să îţi doreşti mai multe !!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Harti si content Becker”