kit navigon pt windows ce rezoluție 480 x 272

Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4456
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 909 ori
Been thanked: 3542 ori

Moderare

#16

Joi Aug 17, 2017 6:23 am

lemax55 scrie:Refacut
Imagine

Simpatica foc discheta.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
habar_nam
Mesaje: 13
Membru din: Vin Dec 16, 2016 12:14 am
4
Localitate: Alba Iulia
Been thanked: 2 ori

#17

Sâm Aug 19, 2017 1:30 am

wallycon scrie:Se poate un kit/soft navigon pt windows ce? Am un northcross es515 rezoluție 480 x 272 si as vrea sa incerc si navigon. Multumesc.
Ultima oară modificat Sâm Aug 19, 2017 1:40 am de către habar_nam, modificat 1 dată în total.
habar_nam
Mesaje: 13
Membru din: Vin Dec 16, 2016 12:14 am
4
Localitate: Alba Iulia
Been thanked: 2 ori

#18

Sâm Aug 19, 2017 1:58 am

wallycon scrie:Se poate un kit/soft navigon pt windows ce? Am un northcross es515 rezoluție 480 x 272 si as vrea sa incerc si navigon. Multumesc.



Nu reusesc sa-l pornesc pe un Serioux UPQ430...................SERIOUS ERROR ...BLA, BLA, BLA am pus tot ce trebuie:

" <Path>./map</Path>
<Path>/ResidentFlash/NAVIGON/map</Path>
<Path>./map_US</Path>
<Path>/ResidentFlash/NAVIGON/map_US</Path>
<Path>./map_TUR</Path>
<Path>/ResidentFlash/NAVIGON/map_TUR</Path>
<Path>./map_SAC</Path>
<Path>/ResidentFlash/NAVIGON/map_SAC</Path>
<Path>./map_PAC</Path>
<Path>/ResidentFlash/NAVIGON/map_PAC</Path>"

si cu SDMMC in loc de "ResidentFlash" si cu "Storage Card" nimic, aceeasi eroare .... helpp, daca cineva are cunostinta!


Multumesc anticipat!
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#19

Sâm Aug 19, 2017 5:24 am

Incearca si varianta de mai jos,sper ca ai copiat corect toate fisierele in map si poi.Daca nu functioneaza este posibil sa nu suporte procesorul
Imagine
sau
tanonet
Mesaje: 1
Membru din: Dum Aug 20, 2017 4:03 pm
4

#20

Dum Aug 20, 2017 8:59 pm

Buna seara.
Am si un un Northcross ES505 XT pe care am incercat sa pun navigon dar nu reusesc.
Dupa ce copiez pe card kit-ul de mai sus porneste navigatia cu sigla navigon si apoi apare eroare mentioanta de colegul din prima postare si ecranul e de culoare gri cu functii inactive.
Mentionez ca are instalat mireo 3.1 black edition (asa a fost cumparat)
Imi poate spune cineva cum sa procedez si care sunt pasii pentru instalare navigon pe acest GPS?

Mutumesc pentru ajutor!
habar_nam
Mesaje: 13
Membru din: Vin Dec 16, 2016 12:14 am
4
Localitate: Alba Iulia
Been thanked: 2 ori

#21

Lun Aug 21, 2017 3:37 pm

lemax55 scrie:
Sâm Aug 19, 2017 5:24 am
Incearca si varianta de mai jos,sper ca ai copiat corect toate fisierele in map si poi.Daca nu functioneaza este posibil sa nu suporte procesorul
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Functional primul, multumesc mult!
mihai112112
Mesaje: 1
Membru din: Dum Aug 27, 2017 9:18 am
4

#22

Dum Aug 27, 2017 1:17 pm

as dori si eu un kit navigon pt windows rezoluție 480 x 272pentru wayteq950bt. Am unul de aici dar ramane blocat,iar cel pe care il am nu arata complet ora de sosire.
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 766
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
4
Has thanked: 289 ori
Been thanked: 437 ori

#23

Mie Sep 13, 2017 9:30 am

salutare am si eu o intrebare despre NAVIGON
in folderul cu MAP , ce fisiere trebuiesc puse minim sa functioneze hartile?
-ma refer ce pot pune in afara de '' map"
-nu am spatiu prea mare pe gps si vreau sa pot pune cat mai multe harti
-de exemplu la igo in situatia asta poti pune numai "fbl"
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#24

Mie Sep 13, 2017 9:35 am

Cele de tip .nfs,nu copiezi high nfs sau xxhigh>sunt ptr.android
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 766
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
4
Has thanked: 289 ori
Been thanked: 437 ori

#25

Mie Sep 13, 2017 9:49 am

trebuiesc copiate toate fisierle'' nfs ''?
-au 600mb toate ,gpsul meu are 1,75 gb
-nu se poate ca la igo sa i-mi arate doar drumuri cu " fbl"
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#26

Mie Sep 13, 2017 9:49 am

Nu
Avatar utilizator
ady1979
Mesaje: 766
Membru din: Dum Ian 15, 2017 12:29 pm
4
Has thanked: 289 ori
Been thanked: 437 ori

#27

Mie Sep 13, 2017 10:02 am

multumesc ,ai pun un card.
Paladinalin
Mesaje: 38
Membru din: Joi Dec 07, 2017 3:12 pm
3
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 2 ori

#28

Lun Dec 25, 2017 6:37 am

Buna ziua.
Am pus softul Navigon pe un North Cross ES515, functioneaza foarte bine dar am o problema la oprirea masinii imi da mesajul ca va intra in stand by in 30s, dar el dupa 30s ramane aprins, nu ca la iGO Primo sa se stinga ecranul si la pornire sa continui de unde am ramas, daca exista vreo setare in core config, mentionez ca am setat din program sa stea in stand by - "fara current".
Multumesc anticipat.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#29

Sâm Dec 30, 2017 7:29 am

Nici manual nu se inchide?
Paladinalin
Mesaje: 38
Membru din: Joi Dec 07, 2017 3:12 pm
3
Has thanked: 12 ori
Been thanked: 2 ori

#30

Sâm Dec 30, 2017 4:35 pm

se inchide dupa ce nu mai are current in baterie, sau da mnual se inchide!
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”