kit navigon pt windows ce rezoluție 480 x 272

wallycon
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 7:53 am
4
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#1

Dum Mar 05, 2017 4:47 pm

Se poate un kit/soft navigon pt windows ce? Am un northcross es515 rezoluție 480 x 272 si as vrea sa incerc si navigon. Multumesc.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#2

Dum Mar 05, 2017 5:11 pm

Kit 480x272
descarca
Deschizi Settings\Core\CoreConfig si modifici port si baud (7>57600) daca nu ai semnal.
wallycon
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 7:53 am
4
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#3

Dum Mar 05, 2017 6:58 pm

lemax55 scrie:Kit 480x272
descarca
Deschizi Settings\Core\CoreConfig si modifici port si baud (7>57600) daca nu ai semnal.


L-am copiat si pe card si in memoria interna . când apas butonul " harta" imi da eroarea : "Application NAVIGON.EXE encountered a serious error and must shut down". Calea am selectat-o Navigon/navigon.exe. Ma interesa un kit care sa mearga de pe card. Multumesc.
Avatar utilizator
triceraptor
Moderator
Mesaje: 88
Membru din: Mie Dec 14, 2016 4:03 am
4
Has thanked: 8 ori
Been thanked: 37 ori

Moderare

#4

Lun Mar 06, 2017 4:57 am

@wallycon

Vedeti ca sunt unele kituri care functioneaza prin lansarea in executie a fisierului PM.exe (Process Manager)
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4451
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 907 ori
Been thanked: 3535 ori

Moderare

#5

Lun Mar 06, 2017 5:46 am

wallycon scrie:
lemax55 scrie:Kit 480x272
descarca
Deschizi Settings\Core\CoreConfig si modifici port si baud (7>57600) daca nu ai semnal.


L-am copiat si pe card si in memoria interna . când apas butonul " harta" imi da eroarea : "Application NAVIGON.EXE encountered a serious error and must shut down". Calea am selectat-o Navigon/navigon.exe. Ma interesa un kit care sa mearga de pe card. Multumesc.

Nu are cum sa porneasca pentru ca acest kit urcat de colegul lemax55 functioneaza doar pe aparate la care memoria interna este vazuta sub denumirea My Flash disk.
La Northcross ES 515 memoria interna este vazuta sub denumirea ResidentFlash iar cardul sub denumirea SDMMC.
Asa ca intri in Navigon-Settings, vei gasi un fisier ApplicationSettingsPathes (il deschizi cu Notepad) in care gasesti path-urile care fisierele navigon, pe care trebuie sa le redenumesti dupa locul in care ai copiat kitul de Navigon.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#6

Lun Mar 06, 2017 7:34 am

Copiezi pe card (SDMMC) folderul din arhiva,am modificat port si baud.Contine harta RO,dai calea catre navigon.exe sau PM.exe.
aici
wallycon
Mesaje: 13
Membru din: Sâm Ian 28, 2017 7:53 am
4
Has thanked: 2 ori
Been thanked: 2 ori

#7

Lun Mar 06, 2017 6:54 pm

lemax55 scrie:Copiezi pe card (SDMMC) folderul din arhiva,am modificat port si baud.Contine harta RO,dai calea catre navigon.exe sau PM.exe.
aici


Multumesc merge, am reusit!!!! Bucurie mare. Abia astept sa-l testez la drum. Am incercat pe acest northcross es515: igo 8, igo primo 1, igo primo 2 si acum navigon. Probabil o sa-mi fac curaj sa incerc si garmin. Inca odată multumesc pt. ajutor.
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4451
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 907 ori
Been thanked: 3535 ori

Moderare

#8

Mar Mar 07, 2017 4:52 pm

Atentie la Garmin, modifica registri.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
Avatar utilizator
nina
Mesaje: 481
Membru din: Joi Dec 15, 2016 4:03 pm
4
Has thanked: 230 ori
Been thanked: 1107 ori

#9

Mar Mar 07, 2017 5:46 pm

rcv64 scrie:Atentie la Garmin, modifica registri.

Adica poate distruge definitiv aparatul !
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 4451
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
4
Localitate: La mare
Has thanked: 907 ori
Been thanked: 3535 ori

Moderare

#10

Mar Mar 07, 2017 6:31 pm

Ti-am atras atentia ca exista aceasta posibilitate. Totul faci pe raspunderea ta.
Nu-mi mai trimite-ti mesaje pe email, raspund rar la ele, rezolvam toate problemele aici pe forum.
mihai_c
Mesaje: 16
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:13 am
4
Has thanked: 23 ori

#11

Dum Iun 04, 2017 5:49 pm

Se poate reface limk-ul de la postul #6
Multumesc Lemax55
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#12

Lun Iun 05, 2017 3:37 am

mihai_c
Mesaje: 16
Membru din: Mie Dec 14, 2016 8:13 am
4
Has thanked: 23 ori

#13

Lun Iun 05, 2017 6:06 am

Multumesc,
Functioneaza. Urmeaza sa-l testez la drum.
habar_nam
Mesaje: 13
Membru din: Vin Dec 16, 2016 12:14 am
4
Localitate: Alba Iulia
Been thanked: 2 ori

#14

Mie Aug 16, 2017 3:03 pm

wallycon scrie:
lemax55 scrie:Copiezi pe card (SDMMC) folderul din arhiva,am modificat port si baud.Contine harta RO,dai calea catre navigon.exe sau PM.exe.
aici


Multumesc merge, am reusit!!!! Bucurie mare. Abia astept sa-l testez la drum. Am incercat pe acest northcross es515: igo 8, igo primo 1, igo primo 2 si acum navigon. Probabil o sa-mi fac curaj sa incerc si garmin. Inca odată multumesc pt. ajutor.

help.....Link nu mai e valid...Eroare: Fişierul solicitat nu există
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2366
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
4
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2749 ori

Moderare

#15

Joi Aug 17, 2017 5:17 am

Refacut
Imagine
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”