navigon 70/71 plus

Scrie răspuns
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2625 ori

Moderare

#166

Lun Iun 03, 2019 4:19 pm

Arhivezi backp-ul fara map si poi si faci upload pe adresa de mai jos si pui linkul pe forum.
https://drop.me/
In legatura cu unlock-ul,dupa ce inchizi iGO8 normal incearca sa stingi gps-ul din butonul fizic NU din acel unlock.Vezi daca se mai blocheaza.
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#167

Lun Iun 03, 2019 4:34 pm

am incercat sal sting si din butonul fizic dar nu se stinge , nici cu porogramul original nu se stingea din butonul fizic , doar din programul navigon sa stingea
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#168

Lun Iun 03, 2019 4:45 pm

akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#169

Lun Iun 03, 2019 4:49 pm

tiam trimis backup de la navigon 70/71 plus sper ca e ok
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2625 ori

Moderare

#170

Mar Iun 04, 2019 4:01 am

Backup-ul este ok,modelul este 70_20.
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#171

Mar Iun 04, 2019 8:22 am

e posibil eu am zis exact ce scria pe gpsImagine
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2625 ori

Moderare

#172

Mar Iun 04, 2019 12:06 pm

Descarca arhiva de mai jos si copiaza in memoria interna exact cum este acolo,am facut modificari in folderul ManualReader.Incearca sa pornesti iGO8 din kitul Navigon>>ManualReader,vezi daca porneste si daca vede satelitii.Completeaza kitul Navigon(original din arhiva)cu harti,la iGO8 am pus eu harta RO.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

LE.
La mine in emulator arata o eroare cand apas pe ManualReader,dar deschide iGO8 dupa ce apas pe OK.
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#173

Mar Iun 04, 2019 6:58 pm

sal. am incercat si aceasta varianta intradevar apare acea eroare cind deschid igo dupa ce i dau ok merge dar la a doua pornire sa blocat imaginea si pina nu lam resetat nu a mai pornit. problema cea mai mare e ca nu vede satelitiImagineImagine
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#174

Mar Iun 04, 2019 6:59 pm

Imagine asta e imagina cu eroarea nu prima de sus
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2625 ori

Moderare

#175

Mie Iun 05, 2019 4:21 am

Aduci aparatul la starea initiala,copiezi continutul in mem.interna,alaturi de folderul shell pui iGO8.Vezi daca pornesc kiturile navigon si iGO8,poate rezolvam si butonul power din interfata.
test_5.rar
(1022.35 KiB) Descărcat de 10 ori
test_5.rar
(1022.35 KiB) Descărcat de 10 ori
Dupa ce pornesti iGO8 te duci in SETARI>>AVANSAT>>GPS>>debifezi>>GPS ACTIVAT si apesi>>AUTODETECTARE.Ar trebui sa apara valorile baud si port pe care le treci in sys.txt
[gps]
port=??
baud=??
Stergi folderul SAVE si repornesti iGO8.
________________________________________________________________________________________________
LE.
Daca dupa reset nu mai intra in unlock,incearca acesta varianta.Stergi totul(nu formatezi)si adaugi continutul din arhiva de mai jos.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

In folderul NAVIGON se afla unlock-ul,iar in folderul NAVIGON1 se afla kitul original,unde am facut ceva modificari pentru a "vedea"hartile.Deci tu trebuie sa adaugi harti in folderul NAVIGON1.
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#176

Mie Iun 05, 2019 5:07 pm

am revenit cu precizari prima varianta. nu imi apare nici un unlok doar acea eroare din ultima imagine trimisa dau ok la acea eroare intra igo dar fara sa gaseasca satelitiț a doa varianta Imi apare unlok-ul dau pe igo porneste si gaseste sateliti ies din igo si dau stingera la gps din butonul off , se stinge si cind dau din nou pornire igo. ramine blogat acel unlok. a treia daca dau buton navigon functioneaza dar cind vreau sal sting se stinge ecranul dar la repornire nu mai porneste unlokul doar navigonul care ramine cu imagina blocat de stingera a navigonului
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#177

Mie Iun 05, 2019 6:57 pm

se pare ca toate unlock-urile se blocheaza . ce mai simpla ar fi cu ManualReader dar nu stiu de ce nu vede sateliti daca nu e conectat far unlok . cu unlok vede sateliti far nu . :cry: :cry:
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2625 ori

Moderare

#178

Joi Iun 06, 2019 5:09 am

Aduci totul la starea initiala(copiezi backup-ul original)si inlocuiesti folderul ManualReader cu cel din arhiva de mai jos.Este iGO8 la care am comprimat executabilul si in sys.txt am adaugat
[device]
type="Navigon PL70"
Dupa ce se deschide iGO te duci in SETARI>>AVANSAT>>GPS>>debifezi>>GPS ACTIVAT si apesi>>AUTODETECTARE.Vezi daca gaseste port si baud.
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.

Sincer am cam ramas fara idei,ar mai fi o varianta(sa zicem) un Portspliter in ManualReader.
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#179

Sâm Iun 08, 2019 11:53 am

salutare lemax : am revenit cu precizari , din pacate nu are semnal sateliti . da te cred la cite variante ai incercat si tot nimic zici ca e nava spatial acest navigon
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#180

Sâm Iun 08, 2019 11:55 am

si tu macar te ocupi zilnic de gps-uri ce sa mai zic eu care sint amator pe aici. ori si cum multumesc pentru efortul depus sa ma ajuti
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”