navigon 70/71 plus

Scrie răspuns
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3560
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 745 ori
Been thanked: 2471 ori

Moderare

#136

Mie Mai 29, 2019 6:19 am

7/38400 sau foloseste aplicatia gps scan:
GPS Scan.rar
(2.42 KiB) Descărcat de 10 ori
GPS Scan.rar
(2.42 KiB) Descărcat de 10 ori
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#137

Mie Mai 29, 2019 6:56 am

Sal . Sint cam nou pe aici . Acel port 7-38400 la testat si nu merge . Acest gps scan unde trabuie sal pun ? Ms
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3560
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 745 ori
Been thanked: 2471 ori

Moderare

#138

Mie Mai 29, 2019 8:20 am

Am vazut mai sus ca tu ai incercat cu , 2-34800 , 7-34800 corect este x/38400.
Continutul arhivei pune-l pe un card si va porni direct in gps scan, vei vedea exact datele corecte ptr. aparatul tau:
gpsscan.rar
(111.01 KiB) Descărcat de 12 ori
gpsscan.rar
(111.01 KiB) Descărcat de 12 ori
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#139

Mie Mai 29, 2019 8:49 am

Ms. O sa incerc si o să-ți spun daca am rezolvat ceva. Da acum vad ca am scris gresit acele valori . Aceasta valoare le-am pus-o si eu in sys 2. 38400 nu ce am scris eu si tot nu merge
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#140

Mie Mai 29, 2019 11:52 am

Am revenit . Am copiat acel scaner pe un card lam introdus în aparat dar nimic la introducere se reseteaza gps si cu atit rămîne unde ar trabuie sa gasesc sateliți?
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#141

Mie Mai 29, 2019 12:03 pm

salutare colegi . vad ca sint mai multi care au acesta problema cu conectarea de satelit la cest tip de gps .ne poate ajuta un moderator care se pricepe in a dezlusi tainele acestiu gps . ma incercat si eu acea scanare am incercat si sa redumersc sys tex si tot nimic zici ca e nebun . va multumesc
Avatar utilizator
irinuca
Moderator
Mesaje: 485
Membru din: Mie Dec 14, 2016 7:38 am
Has thanked: 1853 ori
Been thanked: 978 ori

Moderare

#142

Mie Mai 29, 2019 1:54 pm

Incercati acest unlock.
Aveti cate un HowTo.
Daca porneste, apasati icon cu satelit din dreapta sus si apoi lansati (din CECmd) MioAutoRun\Apps\GPSTools\GPSScan_Debug.exe
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#143

Mie Mai 29, 2019 5:07 pm

Ms am incercat si aceasta varianta si tot nu vrea sa gaseasca sateliti . Prerea mea e ca undeva in navigon blocheaza sa se poate vedea sateliti . primul unlock. a fost ok sa conectat primo la sateliti cu port 2 /38400 dar decite ori ies din program se blocheaza imagina aia cu unlock. si trabuie reseta si mai apare o eroare cu port 2/ 4800 chiar la deschidera aplicatiei . poate un unlock. mai ok care sa nu se blocheze ar rezolva problema satelitilor
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#144

Joi Mai 30, 2019 7:07 am

Salutare mai are cineva o idei in a găsi sateliți la acest navigon 71/70 . Am văzut că în ultimile postari nu sa rezolvat prob . Dacă un moderator mai priceput neara ajuta ar fi ok multumesc
Avatar utilizator
rcv64
Moderator
Mesaje: 3560
Membru din: Mie Dec 14, 2016 9:24 am
Localitate: La mare
Has thanked: 745 ori
Been thanked: 2471 ori

Moderare

#145

Joi Mai 30, 2019 8:07 am

Incearca unlock-ul de aici, la fiecare pornire face o scanare a receptorului gps:

Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.


Continutul arhivei il copii pe card, contine si iGO Primo cu Romania map.
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#146

Joi Mai 30, 2019 8:54 am

Ok ms o sal incerc sa vad si revin
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#147

Joi Mai 30, 2019 10:16 am

Am revenit . Am incercat si aceasta deblocare si acelaș lucru se deschide aparea acelaș scanare pornesc igo după care il închid si cind dau sa repornesc igo rămîne butonul igo blocat si unlockul si pina nu i dau un reset nu mai porneste.. a trebuit să modific din shell cale pentru igo care era în flhes si din sys txt am modificat portul 2-38400 cu asta functioneaza. Am incercat sa fac si acea șmecherie cu manualreader am pus igo care funcționează din sd dar surpriza nu mai gaseste sateliți. In concluzie igo pe sd functioneaza dar se blochează aplicația si in gps igo nu vede sateliți. . Chiar nu stiu ce sai mai fac . Multumesc rcv64 si lemax pentru ajutor . O sa ma las păgubaș
akerman22
Mesaje: 53
Membru din: Mar Aug 21, 2018 11:17 am
Has thanked: 22 ori
Been thanked: 6 ori

#148

Joi Mai 30, 2019 12:53 pm

am incercat si eu toate variantele de aici stelicastelica . intradevar nu cred ca se poate rezolva ceva. Unlock-ul cred ca ar avea o problema se blocarea . prima incercare merge dupa care ori ce buton apesi ramine blocat mentionez ca igo din unlock modifichind port din 7, in 2-38400 vede sateliti dar daca iau acel igo si il pun in memoria gps (manualredare) e mort am stres si save si tot fara sateliti. Domni moderatorI ajutatine si pe noi sa rezolvam aceste gps-uri . ori un unlock sa nu se mai blocheze sau ceva care sa intre igo direc cind se introduce sd in navigon
stelicastelica
Mesaje: 36
Membru din: Sâm Dec 17, 2016 8:45 pm
Has thanked: 24 ori
Been thanked: 1 data

#149

Vin Mai 31, 2019 3:46 pm

Colegi moderatori ne puteti ajutat cu această prob ci sateliți?
Avatar utilizator
lemax55
Moderator
Mesaje: 2368
Membru din: Lun Dec 12, 2016 8:24 am
Has thanked: 809 ori
Been thanked: 2625 ori

Moderare

#150

Sâm Iun 01, 2019 7:06 am

@akerman22 si @stelicastelica incercati acest unlock.In primul rand aduceti aparatele la starea initiala,adica funtionale cu kitul navigon(sper ca ati facut un backup).Copiati continutul din arhiva in memoria interna.
70_71 unlock test.rar
(1.29 MiB) Descărcat de 22 ori
70_71 unlock test.rar
(1.29 MiB) Descărcat de 22 ori
Kitul iGO8 se copiaza pe card
Hidden Content
This board requires you to be registered and logged-in to view hidden content.
Scrie răspuns

Înapoi la “Softuri, update si unlock Navigon”